Kuvaushuoneet

 

Valot rauhoittavat. Tyynnyttävä kuvaushuonevalaistus rauhoittaa potilasta kuvausten aikana, jolloin hän pysyy liikkumatta. Värilliset valot ja heijastukset luovat rauhallisen tunnelman, jonka ansiosta toimenpiteet aiheuttavat vähemmän levottomuutta.

 

Ota yhteyttä

Kuvaushuoneen valot
     

Color kinetics

Color Kinetics

Uraauurtavat ledivaloratkaisut sopivat täydellisesti joustavuutta ja energiatehokkuutta edellyttävien terveydenhuoltoympäristöjen valaisemiseen.

Näytä tuote

Kuvaushuoneiden järjestelmät

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja  

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla