Lämminhenkinen

vastaanotto

Vastaanoton
valaistus

 

Luo ystävällinen ja rauhoittava vastaanottoalue. Kutsuva valaistus ei ainoastaan rentouta vierailijoita vaan myös kiinnittää heidän huomionsa vastaanottoalueeseen ja helpottaa näin sen löytämistä.

 

Ota yhteyttä

Vastaanottojen
valaistustuotteet  

 • ColorFuse Powercore
  ColorFuse Powercore
  ColorFuse Powercore on erittäin korkealaatuinen, kapeakeilainen väriä vaihtava ledivalaisin. Se on erinomainen valinta erilaisten pintojen värivalaistukseen, pintaefektien luomisee...
  • Rajaton valikoima värejä ja täysvärisiä dynaamisia efektejä
  • Voimakas valovirta ja kapea valokeila seinänpesua varten
  • Joustava asennus ja suuntaus

Vastaanottojen valaistusjärjestelmät

Laske  
kokonais- kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja  

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla