Pysäköintialueen valaistus -

paranna pysäköintialueiden turvallisuutta

Pysäköintivalaistus

ja ulkotilojen valaistus

 

Toimisto on työntekijöidesi toinen koti. Älykkäillä pysäköintialueen valaistusratkaisuilla voit toivottaa heidät lämpimästi tervetulleeksi töihin joka aamu ja varmistaa, että he pääsevät iltaisin turvallisesti autoihinsa. Edistykselliset valaisimemme voivat himmentyä automaattisesti päivällä, mikä pienentää energiakustannuksia.

 

Ota yhteyttä

Pysäköintialueen valaistus
ja ulkotilojen valaisimet

  • SpeedStar
    SpeedStar
    Kunnat ovat jatkuvan paineen alla, sillä niiden täytyy täyttää energiansäästötavoitteet vähentämällä energiankulutusta ja pienentämällä hiilijalanjälkeä valaistusnormeja ja -standa...
  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
    LEDline² BCS710/713/716/719/722

Pysäköintialueen valaistus ja ulkotilojen järjestelmät

Laske

pysäköintialueen valaistusratkaisujen kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja 

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla