You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Ravintolavalaistus -

resepti rentoutumiseen

Ravintoloiden

valaistus

 

Oikeanlainen ravintolavalaistus luo työpaikalle viihtyisän tilan, jossa työntekijät voivat rentoutua, ladata akkujaan ja seurustella. Monipuoliset ravintolavalaistusratkaisumme tekevät aterioista odotettuja tapahtumia. Lisäksi valaistus voidaan säätää päivä- ja iltatapahtumien tunnelmaan sopivaksi.

 

Ota yhteyttä

Ravintolan
valaisimet

 • CoreView Panel
  CoreView Panel
  Uppo- ja ripustusasennettava CoreView Panel on ledipohjainen valaisin, jonka innovatiivinen ohut muoto tuottaa tasaisen valopinnan. Valaisin tarjoaa kaikki leditekniikan edut: se o...
  • Miellyttävä valopinta
  • Ohut, viehättävä muotoilu
  • Energiatehokas

Ravintoloiden  valaistusjärjestelmät

Laske kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Ravintolavalaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja 

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla