Varaston valaistus

Valoa siellä missä sitä tarvitaan 

Varastojen valaistus

 

Varastovalaistuksessa on astuttu uudelle aikakaudelle. Ledivalaistuksella saadaan joustavuutta, energiateokkuutta ja alhaiset ylläpitokulut. Valaistuksen osuus voi olla jopa 80 % varaston energiakuluista.  Philipsin varastovalaistus-

järjestelmät ovat tehokkaita ratkaisuja, jotka valaisevat korkeita tiloja sekä vertikaalisesti että horisontaalisesti, jotta hyllyillä ja lavapaikoilla olisi paras mahdollinen valaistus.

 

Työntekijöiden turvallisuus varastotiloissa on kriittinen tekijä. Tasainen, oikein suunnattu ledivalaistus poistaa varjot ja pimeät nurkkaukset, joissa onnettomuuksia voisi tapahtua. Muunneltava ja helppokäyttöinen valaistuksen ohjaus mahdollistaa juuri oikean määrän valoa oikeaan aikaan. Työn tehokkuus ja laatu paranevat. 

Varastojen LED-valaistusjärjestelmät

warehouse

Toimivat varastotilat

 

Philips GreenWarehouse on myös tulevaisuudessa toimiva valaistusjärjestelmä, joka on suunniteltu monen kokoisiin avoimiin sekä hyllyvarastoihin.

Lue lisää

ErP-lainsäädäntö

 

ErP-direktiivin kolmannessa vaiheessa 12.4.2017 alkaen useimmat kvartsilasiset monimetallilamput poistuvat markkinoilta. QMH- eli kvartsilasisia monimetallilamppuja (HPI) käytetään yhä monenlaisissa asennuksissa. Käyttökohteita ovat esimerkiksi syväsäteilijät teollisuudessa, myymälöissä ja kuljetusalalla sekä alue- ja valonheitinvalaistus. Lue esitteestämme, millä tuotteilla poistuvat valonlähteet voidaan korvata.

Varastotilojen valaisimet

Syväsäteilijät

Ramppivalaisimet

Vesitiiviit ja puhdastilavalaisimet

CoreLine-tuoteperhe