You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Erottuvat

myymälät

Pysäköinti- ja julkisivuvalaistus

 

Valintamyymälän ulkoasu vaikuttaa siihen, millainen mielikuva asiakkailla on myymälästä – ja tulevatko he sisään. Anna lämminhenkisellä julkisivuvalaistuksella esimakua siitä, mitä myymälässä on tarjolla. Hyvin valaistu pysäköintialue opastaa asiakkaita ja luo turvallisuuden tunnetta.

 

Ota yhteyttä

Pysäköinti ja julkisivu:  valaistus

 • Koffer² LED BGP070
  Koffer² LED BGP070
  Asuinalueiden katujen valaisemisessa kuntien viranomaisilla on kaksi haastetta: ihmisten turvallisuuden varmistaminen energiaa säästäen ja kokonaiskustannuksia pienentäen. Tämä vaa...
 • DecoFlood² LED BVP636-646
  DecoFlood² LED BVP636-646
 • Pacific LED WT460C
  Pacific LED WT460C

Lisätietoja  

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla