You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Hymyjä

käytävillä

Käytävävalaistus

 

Myymälävalaistus, joka jättää muut taakseen. Lisää säihkettä hyllytettyihin tuotteisiin ohjaamalla valo häikäisemättömillä ledeillä sinne, missä sitä tarvitaan. Opasta asiakkaita myymälässä käyttämällä pitkäikäisiä valaisimia, jotka myös pienentävät energiakustannuksia.

 

Ota yhteyttä

Käytävien
valaistustuotteet

  • Maxos LED Performer
    Maxos LED Performer
    Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.Maxos LED Performer tuottaa korkealaatuista valoa, joka parantaa turva...

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja  

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla