You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Hotellivalaistus -

tunne olosi kotoisaksi

Hotelli- ja ravintolavalaistus

 

Ehosta hotellia kevyesti. Korosta arkkitehtuuria ja sisustusta. Luo rentouttavat tai virkistävät seurustelutilat. Tervehdi vieraita ja ota heidät lämpimästi vastaan. Hotellivalaistusratkaisumme antavat rajattomasti luovia mahdollisuuksia.

 

Ota yhteyttä

Hotellivalaistus ja ravintoloiden

valaisimet

  • MASTER LEDbulb
    MASTER LEDbulb
    MASTER LEDbulb -lamppujen tuottama hehkuva, himmennettävä valo luo kutsuvan ja lämpimän tunnelman. Tämä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun yleisvalaistukseen mm. hotelleihin ja r...

Hotellivalaistus- ja ravintolavalaistusjärjestelmät

Laske kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Hotellivalaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla