Telineet ja hyllyt

 

Tuotteesi ovat pääosassa, joten miksi et asettaisi niitä valokeilaan? Tuo tuotteiden parhaat puolet esiin, lisää myyntiä ja paranna tunnelmaa laadukkaalla myymälävalaistuksella.
 

Ota yhteyttä

Telineiden ja  hyllyjen valaistus

 • MASTER LEDspot LV AR111
  MASTER LEDspot LV AR111
  MASTER LEDspot AR111 -kohdelamppu luo halogeenispotin kaltaisen lämpimän valokeilan, jonka ansiosta se on ihanteellinen jälkiasennusratkaisu kohde- ja yleisvalaistukseen hotelleihi...
  • Jopa 80 % energiansäästö halogeenilamppuihin verrattuna
  • Sopii yhteen useimpien muuntajien kanssa
  • Jälkiasennettava
 • InteGrade LED engine system
  InteGrade LED engine system

Telineiden ja hyllyjen järjestelmät

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja 

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla