Lisää brändejä

ActiveSite

 

Pilvipohjainen dynaaminen valaistuksenhallinta

Pilvipalveluun perustuva ohjaus 

Dynaamisen arkkitehtonisen valaistuksen hallinnan pitäisi onnistua myös muualta kuin paikan päältä. ActiveSite on suojattu järjestelmä, jolla voit etäohjata valaistuksen toimintaa ja päivittää valoshow- ja valaistustehosteasetuksia. Voit käyttää mitä tahansa tavanomaista verkkoon liitettyä laitetta, kuten älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Selaimesi, ActiveSite-palvelimen ja ActiveSite-yhdyskäytävän välinen tietoliikenne on salattu ja suojattu.

 

Tällä pilvipalveluun perustuvalla yhdistetyllä valaistusjärjestelmällä voit valvoa, ohjata ja ylläpitää Philips Color Kinetics -LED-valaistusasennuksia etäyhteyttä käyttäen. Kiinteistöpäälliköt, valaistussuunnittelijat ja teknikot voivat hyödyntää reaaliaikaisia tietoja valaistuksen tehokkuudesta ja suorittaa vianmäärityksen nopeasti etälaitteella, mikä vähentää käyttökatkoja ja huoltokäyntejä.

ActiveSite pitää käyttökohteen elävästi ja asianmukaisesti valaistuna. | Monumenttien dynaaminen arkkitehtoninen valaistus.

ActiveSite-järjestelmän edut lyhyesti

ActiveSite mahdollistaa Philips Color Kinetics -valaistusasennusten etävalvonnan pilvipalvelun avulla
Säästä energiaa

Ohjaa valaistusasennuksia turvallisesti

Voit hoitaa useiden käyttökohteiden arkkitehtonisen valaistuksen hallinnan, valvonnan ja ylläpidon samasta näkymästä millä tahansa verkkoon liitetyllä laitteella.

Säästä energiaa

Dynaamisilla arkkitehtonisilla valoesityksillä luot ainutkertaisen brändielämyksen

Voit päivittää valaistustehosteet etäohjauksella missä tahansa lataamalla ja aktivoimalla uusia valaistustehosteasetuksia tavallisella verkkoon liitetyllä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Säästä energiaa

Pienemmät ylläpitokustannukset 

Etädiagnostiikka, historiatietojen analysointi ja raportointitoiminnot auttavat etävianmäärityksessä ja vikojen ennaltaehkäisyssä.

Säästä energiaa

Helppo suorituskyvyn valvonta

Kuukausittaiset raportit, päivittäiset sähköposti-ilmoitukset ja digitaaliset kirjaukset kaikista valopisteistä pitävät sinut ajan tasalla energiankulutuksesta, valaistuksen laadusta ja tehokkuudesta.

Mitä ActiveSite-järjestelmällä voi tehdä

ActiveSite on pilvipalveluna toimitettava SaaS (Software-as-a-Service) -ohjausjärjestelmä Philips Color Kinetics -LED-valaistusasennuksille. 

Toimintaperiaate


ActiveSite-järjestelmä toimii yhdistämällä valaistusjärjestelmäsi ActiveSite-yhdyskäytävään ja etähallintalaitteeseen pilvipalvelun kautta. Voit valvoa ja hallita valaistusta, tarkastella tallennettuja suorituskykytietoja ja määrittää uusia tai vaihdettuja valaisimia tavallisen internet-yhteyden välityksellä mistä tahansa. 
ActiveSite on pilvipalveluna toimitettava SaaS (Software-as-a-Service) -ohjausjärjestelmä Philips Color Kinetics -LED-valaistusasennuksille.
ActiveSite-järjestelmällä voit valvoa yhdistettyjä valaistusjärjestelmiä millä tahansa järjestelmän hyväksymällä tietokoneella tai tabletilla.

ActiveSite-raporttinäkymä

Voit valvoa ja hallita valaistusasennuksiasi millä tahansa järjestelmän hyväksymällä tietokoneella tai tabletilla tavallisen internet-yhteyden välityksellä. Historiatietojen analysointitoiminnolla voit luoda kaavioita ja raportteja saadaksesi paremman kuvan järjestelmän toiminnasta
ActiveSite-yhdyskäytävän avulla voit luoda suojatun yhdistetyn valaistusjärjestelmän hankkimatta uusia ohjelmistoja tai palvelimia

ActiveSite-yhdyskäytävä

ActiveSite-yhdyskäytävä varmistaa yhdistetyn valaistusjärjestelmän turvallisuuden käyttämällä ActiveSite-verkkosovelluksen ja ActiveSite-palvelimen väliseen tietoliikenteeseen salattua HTTPS-yhteyttä. ActiveSite hyödyntää SSL-/TLS-suojausta ja käyttää lisäksi pitkäikäisiä julkisia ja salaisia avaimia asiakaskoneen ja palvelimen välisen tiedonkulun salaamiseen.
elinkaaripalvelut

ActiveSiten elinkaaripalvelut

Voit varmistaa valaistusinfrastruktuurisi häiriöttömän toiminnan ja parhaan suorituskyvyn sekä suojata samalla pitkän aikavälin investointiasi ja kohentaa valaistusasennuksen ulkonäköä.

Asiakasesimerkit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä. 

Lue lisää kaupunkikäyttöön soveltuvista valaistusjärjestelmistä