Lisää brändejä

ArenaVision

 

LED-stadionvalaistus tarjoaa uskomattomia elämyksiä

Tarjoa faneille hengästyttävä elämys areenoilla ja stadioneilla

Sähköistä jokainen tapahtuma häikäisevillä valoesityksillä, jotka lumoavat sekä paikan päällä olevat fanit että suoran lähetyksen katsojat. Valaistustehosteet nostattavat jännitystä ja auttavat urheilujoukkueita ja esiintyjiä saamaan yhteyden yleisöön.

 

Philips Lighting auttaa urheilu- ja esiintymisareenoita hyödyntämään stadionvalaistusta ja tarjoamaan faneille ainutkertaisen elämyksen. ArenaVision-järjestelmällä voit mukauttaa valaistuksen kaikenlaisten urheilu- ja viihdetapahtumien tarpeisiin, joten tavoitat entistä monipuolisemman käyttäjäkunnan. LED-stadionvalaistus täyttää TV-lähetysten vaatimukset ja voi lisäksi auttaa vähentämään käyttökustannuksia ympäristönäkökohdista tinkimättä.

ArenaVision-esittely, Juventus

ArenaVision-järjestelmän edut lyhyesti

Suurenna napsauttamalla

Paranna fanien saamaa kokemusta

Luo äänentoistoon ja musiikkiin synkronoituja valaistustehosteita, jotka tekevät jokaisesta pelistä ja esityksestä elämyksen.

Monipuolista tulonlähteitä

Tarjoamalla huippuluokan valaistusta tärkeisiin viihdetapahtumiin voit monipuolistaa areenan käyttömahdollisuuksia ja houkutella uusia yhteistyökumppaneita.

Täyttää TV-lähetysten ja urheiluliittojen uusimmat vaatimukset

Välkkymätön LED-valaistus mahdollistaa HD-lähetykset ja erittäin hitaat hidastuskuvat

Pidä areena turvallisena

Korkealuokkainen valaistus parantaa sekä pelaajien että fanien turvallisuutta ja mukavuutta, auttaa kaikkia keskittymään peliin ja sujuvoittaa suurten ihmisjoukkojen liikkumista.

Vähentää käyttökustannuksia

Energiatehokas LED-valaistus ja valaistuksenohjaus ovat kestävä ja ylläpitoa helpottava valinta.

Mitä ArenaVision-järjestelmällä voi tehdä

ArenaVision on kattavasti hallittava ja etävalvottava valaistusjärjestelmä, joka on lisäksi liitettävissä rakennuksen hallintajärjestelmiin. Kyseessä on skaalattava ja monipuolinen valaistusratkaisu, jonka voi sovittaa käyttöpaikan erityisvaatimusten mukaiseksi, minkä lisäksi siihen kuuluu oma ohjausverkko ja omat ohjaussovellukset. Valitse seuraavista kolmesta paketista tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto: 

Toimintaperiaate

ArenaVision: voit ohjata stadionvalaistusta mistä tahansa mobiiliyhteyden kautta

Mobiilikäyttö

 

Voit ohjata ArenaVision-järjestelmää mobiililaitteilla käytännössä mistä tahansa: esimerkiksi sytyttää ja sammuttaa valoja, himmentää niitä ja hallita esiasetettuja valaistusmalleja. Myös valaistuksen valvonta ja vianmääritys hoituvat etäyhteyden välityksellä. Mukautettava käyttöliittymä antaa tiimillesi kattavat hallintamahdollisuudet.

ArenaVision: TV-lähetyksiin soveltuva LED-urheiluvalaistus

TV-lähetyksiin soveltuva valonheitinvalaistus

Varmista aina paras mahdollinen lähetyslaatu laadukkaalla välkkymättömällä urheiluvalaistuksella, joka täyttää TV-lähetysten ja urheiluliittojen vaatimukset. ArenaVision-LED -valonheittimien suuntaus takaa täysin tasaisen valaistuksen pysty- ja vaakasuunnassa. Valittavana on kahdeksan optiikkavaihtoehtoa areenan valaistustarpeiden mukaan.

Erittäin hyvin skaalattava

ArenaVision-LED-valonheittimien sytytys/sammutus, himmennys ja lämmönhallinta tapahtuvat liitäntälaiteyksikön kautta. Kaikki järjestelmän osat on liitetty toisiinsa hyvin skaalautuvaksi ja joustavaksi valaistusarkkitehtuuriksi Art-Net-protokollaa ja verkkosolmuja hyödyntävällä erillisellä Ethernet-ohjausverkolla.
ArenaVision: toteuta stadionin valoesitykset nopeasti esiasetettujen valaistusmallien avulla

Nopeat valoesitykset

Areenapäälliköt ja teknikot voivat aktivoida hienoja LED-valoesityksiä nopeasti hyödyntämällä ArenaVision-järjestelmän valaistusasetusten pääohjaimeen esiasetettuja valaistusmalleja. Valaistusmalleihin voi määrittää valojen lisäksi ääntä ja videokuvaa, joten voit luoda tunnelmaa ja lisätä jännitystä yhdellä napinpainalluksella.

Räätälöityjä valoesityksiä

Erikoistapahtumien yhteydessä voit antaa ulkopuolisille tuotantotiimeille ArenaVision-järjestelmän käyttöoikeudet ulkoisen tapahtumanohjauskonsolin kautta. Tällöin ne voivat synkronoida esiintyjien, tiimien ja sponsorien toimittamat räätälöidyt valaistusprofiilit ja erikoisefektit ArenaVision-stadionvalaistuksen kanssa.

Asiakasesimerkit

Ekinox Arena

Ekinox Arena


Lue kuinka Philipsin areenavalaistus on varustanut Ekinox Areenan tulevaisuudeksi.
Chelsea F.C

Chelsea F.C


Philips Lighting takaa Chelsean stadionvalaistuksen jotka täyttävät TV-lähetysten korkeat vaatimukset Premier League-peleille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä. 

Tutustu muihin areenallesi soveltuviin valaistusjärjestelmiin