Lisää brändejä

CityTouch

 

Valaistuksenhallintajärjestelmä

Älykäs kaupunki käyttää yhdistettyä valaistusta

CityTouch on turvallinen yhdistetty valaistuksenhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan elämänlaatua, tehokkuutta ja resurssien kestävää käyttöä kaupungeissa.

 

CityTouch-järjestelmän keskitetystä raporttinäkymästä voit tarkastella ja ohjata koko kaupungin katuvalaistusta ja valvoa valopisteitä, määrittää aikatauluja ja säätää valotasoja tarpeen mukaan turvallisuudesta tinkimättä. Tietojen salaus ja kaksiosainen todennus takaavat, että ohjelmisto täyttää tiukimmatkin tietoturvavaatimukset.

 

Helposti verkossa käytettävillä sovelluksilla voit tarkastella kaikkia yhdistettyjä katuvalaisimia, hallita työnkulkuja ja lähettää huoltohenkilöstön sinne, missä sitä tarvitaan. Järjestelmä tuottaa ajantasaista tietoa energiankäytöstä ja kustannuksista, mikä auttaa tehostamaan suunnittelua ja aikataulujen laadintaa.

Video - yhdistetty julkinen CityTouch-valaistusjärjestelmä älykaupunkiin
Philipsin CityTouch-yhteensopivat valaisimet integroituvat saumattomasti CityTouch-järjestelmään. Olemassa olevat valaisimet voi myös muuttaa CityTouch-yhteensopiviksi solmun tai liitinsarjan avulla. Toinen vaihtoehto on käyttää jonkin sertifioidun yhteistyökumppanimme valmistamia valaisimia. Riippumatta siitä, mitä CityTouch-yhteensopivia valaisimia käytät, CityTouch-järjestelmän avoimet standardit ja helppo liitettävyys muihin älykkäisiin järjestelmiin ja IoT-laitteisiin tekevät siitä erittäin joustavan ratkaisun, jonka avulla pysyt mukana älykaupunkikehityksessä niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

CityTouch-järjestelmän edut lyhyesti

Philips Lightingin CityTouch-järjestelmä rakentaa älykaupungin infrastruktuuria älykkäästä katuvalaistuksesta lähtien
Säästä energiaa

Parempaa päätöksentekoa

Samasta helppokäyttöisestä raporttinäkymästä voit hallita valaistusta, mitata energiankäyttöä, valvoa järjestelmän tilaa ja määrittää ongelmien syitä.   

Maksaa investoinnin takaisin nopeasti

LED-katuvalaistukseen siirtyminen laskee energiakustannuksia välittömästi. Yhdessä CityTouch-valaistuksenhallintajärjestelmän käyttötietojen ja etädiagnostiikan kanssa LED-valaistus säästää vieläkin enemmän, ja saat nopeasti investointisi takaisin.

Säästä energiaa

Joustava järjestelmä ja avoimet standardit

CityTouch-järjestelmän voi liittää mihin tahansa resurssienhallintajärjestelmään tai valaisintyyppiin, joten voit valita kaupungillesi parhaiten sopivan toimittajan. Sertifioitujen jälleenmyyjien valikoimissa on CityTouch-yhteensopivia valaisimia, jotka muodostavat automaattisesti yhteyden CityTouch-järjestelmään.

Tulevaisuudenkestävä ja turvallinen
Tämä avoin järjestelmä tukee antureita, kameroita ja muita IoT-laitteita ja mahdollistaa tulevaisuudenkin älylaitteiden käytön. Käyttäjäkohtaiset roolit ja täysin salattu tiedonkulku takaavat, että järjestelmä täyttää tiukimmatkin tietoturvavaatimukset. Säännölliset ohjelmistopäivitykset takaavat, että järjestelmä on aina ajan tasalla.
Säästä energiaa

Helppo päivittää tai laajentaa

Helppokäyttöinen ja vaivattomasti käyttöön otettava turvallinen järjestelmä sopii yhteen sekä uusien että olemassa olevien valaisimien kanssa ja yhdistää kaupungin kaiken älyvalaistuksen. Jos olemassa olevat katuvalaisimet eivät ole CityTouch-yhteensopivia, niistä voi tehdä sellaisia asentamalla jokaiseen valaisinpylvääseen CityTouch-liitinsarjan (EU) tai solmun (Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Uusi-Seelanti ja Australia).

Mitä CityTouch-järjestelmällä voi tehdä

 

CityTouch on julkisen LED-katuvalaistuksen hallintajärjestelmä.

Toimintaperiaate

 

CityTouch on kokonaisvaltainen katuvalaistuksen hallintajärjestelmä. Lisätietoja järjestelmän eri osista saat alta ladattavista esitteistä.

CityTouch-tuotevalikoima

CityTouch-järjestelmässä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja tiukkojen standardien mukainen tietoturva, minkä lisäksi skaalattava järjestelmä mahdollistaa koko käyttämäsi valaistusjärjestelmän kattavan valvonnan ja hallinnan.
Voit etäohjata yhdistettyä katuvalaistusta Philips Lightingin CityTouch connect -sovelluksella
Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

CityTouch connect -sovellus

Katuvalaistuksen etähallinta, valaisimien tilan valvonta, vikailmoitukset mukaan lukien, sekä energiankulutuksen reaaliaikainen mittaus tavallisen internet-selaimen avulla. 
Philips Lightingin yhdistetyt CityTouch-valaistusjärjestelmät käyttävät tavanomaisia verkkoja

CityTouch workflow -sovellus

Tietojen analysointi, suunnitelmien hallinta ja yhtenäisen valaistuksen ylläpito sekä monipuoliset tietojen visualisointiominaisuudet. Mobiilityökalulla voit jakaa huoltotiedot kenttätyöntekijöiden kanssa, ja se kirjaa toimenpiteet automaattisesti, jolloin turhia tietovirtoja ei synny.

Liitäntävaihtoehdot

CityTouch-yhteensopivat valaisimet


CityTouch-yhteensopivat valaisimet ovat kytke ja käytä -ratkaisu, joka mahdollistaa järjestelmäsi päivittämisen sekä LED-valaistukseen että yhdistettyyn valaistukseen. Valaisimet hoitavat oman käyttöönottonsa ja paikallistamisensa automaattisesti käyttäen yhtä kolmesta ohjainvaihtoehdosta. Tämän jälkeen ne alkavat välittömästi lähettää resurssitietoja CityTouch-järjestelmään.

Yksittäisten valopisteiden hallinta

Valopisteryhmien hallinta

Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

Philipsin CityTouch-yhteensopivat valaisimet

Kaikki Philips Lightingin tie- ja katuvalaisimet voi integroida saumattomasti CityTouch-järjestelmään käyttämällä joko solmua tai liitinsarjaa. Philipsin CityTouch-yhteensopivat valaisimet ovat keskeinen osa kaupungin yhdistettyä valaistusinfrastruktuuria.
Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

CityTouch-liitäntälaitteet

Olemassa olevat laitteet voi muuttaa kytke ja käytä -liitettäviksi käyttämällä liitinsarjaa (EU) tai liitäntäsolmua (Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Uusi-Seelanti ja Australia).

Valopisteryhmien hallinta

Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

Ryhmäliitäntä kytkentäkaapin kautta

Ryhmän aiemmin asennettuja katuvalaisimia voi liittää voimajohdon kautta segmenttiohjaimeen, joka on yhteydessä CityTouch-ohjelmistoon internetin välityksellä.

CityTouch Ready -kumppaniohjelma

CityTouch Ready -kumppaniohjelman kautta saat käyttöösi kaikki yhdistetyn valaistuksenhallinnan edut, mutta voit silti valita valaisintoimittajasi vapaasti.

CityTouch Ready -kumppaniohjelma on kaikkien valaisinmyyjien saatavilla. Kaikkien CityTouch Ready -kumppaneiksi haluavien on käytävä läpi sertifiointiprosessi, jonka aikana valmistetaan, että kaikki CityTouch-yhteensopivat valaisimet ovat aidosti kytke ja käytä -liitettäviä ja riittävän helppokäyttöisiä.

Sertifioitujen kumppanien määrä kasvaa jatkuvasti

CityTouch -palvelut

elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut

Voit optimoida kaupungin valaistuksen suorituskyvyn ja turvata investointisi hankkimalla Philips Lighting -palvelupaketin, joka takaa tuntuvia säästöjä ja häiriöttömän toiminnan.

Asiakasesimerkit

Lue lisää kaupunkikäyttöön soveltuvista valaistusjärjestelmistä