Lisää brändejä

GreenParking

 

Antureita hyödyntävä langaton pysäköintihallin LED-valaistus

Säästä energiaa, vähennä kustannuksia ja lisää turvallisuutta

Pysäköintihallien valaistus voi tulla kalliiksi, erityisesti, jos se palaa päivittäin vuorokauden ympäri. GreenParking on langaton pysäköintihallien LED-valaistusjärjestelmä, joka havaitsee ihmiset ja ajoneuvot ja sytyttää valot vain tarvittaessa, mikä säästää energiaa ja vähentää kustannuksia jopa 80 %.

 

Läsnäolon havaitseminen, joustava himmennys ja pitkäikäiset, vain vähän ylläpitoa kaipaavat LED-valaisimet mahdollistavat pysäköintihallin aiempaa enemmän ympäristöä säästävän valaisemisen käyttäjien mukavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

 

Helppokäyttöisten langattomien ohjainten ansiosta tämä kytke ja käytä -ratkaisu on helppo asentaa ja ohjelmoida sekä uusissa että vanhoissa pysäköintihalleissa.

Pacific LED Green Parking -järjestelmä

GreenParking -järjestelmän edut lyhyesti

Philips Lightingin GreenParking-pysäköintihallivalaistus on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin säästämällä energiaa ja kustannuksia.

Pienentää käyttökustannuksia jopa 80 %

Energiatehokkaat LED-valaisimet ja älykäs ohjaustekniikka hillitsevät energiankäyttöä.

Vähentää tarpeetonta valaistusta

Läsnäolotunnistimia ja alueellista himmennystä hyödyntävä pysäköintihallin valaistus syttyy tarpeen mukaan.

Parantaa käyttäjien turvallisuutta

Räätälöi pysäköintihallin valaistusalueet näkyvyyden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden optimoimiseksi.

Pienemmät ylläpitokustannukset

LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä eivätkä tarvitse vaihtoa niin usein kuin perinteiset valaisimet.

Vaivaton päivittää

Järjestelmän päivittäminen ja uusien valaisimien lisääminen ja määrittäminen on helppoa langattomilla kytke ja käytä -ohjaimilla.

Tulevaisuuden vaatimukset täyttävä pysäköintihalli

Skaalautuva pysäköintihallin valaistusjärjestelmä soveltuu sekä jälkiasennettavaksi että uusiin asennuksiin.

Mitä GreenParking-järjestelmällä voi tehdä

 

Philips Lightingin GreenParking on langaton pysäköintihallien LED-valaistusjärjestelmä, joka säästää energiaa läsnäolon tunnistusta ja valaistusalueita hyödyntämällä. 

Toimintaperiaate


GreenParking on langaton valaistusjärjestelmä, joka parantaa turvallisuutta ja vähentää kustannuksia pitkäikäisten LED-valaisimien, ohjaimien, anturien ja aluemääritysten avulla.

Valinta on sinun

 

GreenParking-järjestelmällä on kaksi asennusvaihtoehtoa: pitkäikäiset Pacific-LED-valaisimet ja langattomasti ohjattavat läsnäolotunnistimet tai integroidulla anturilla varustetut Pacific-LED-valaisimet. Vesitiiviit valaisimet kestävät ankariakin ympäristöolosuhteita.

 

Kumpikin vaihtoehto tarjoaa käyttöösi läsnäolon tunnistuksen, automaattisen himmennyksen ja laadukkaan valaistuksen ilman värivaihtelua. Ulkoiset anturit voi pysäköintihallin pohjaratkaisun mukaan asentaa joko seinään tai kattoon. Integroituja antureita käytettäessä muita laitteita ei tarvita. 

 

Uusimman sukupolven Pacific-LED-valaisimet ovat ensimmäisiä kiertotalouden periaatteiden mukaan suunniteltuja valaisimia, ja ne kuuluvat kierrätykseen perustuvaa valaistuspalvelumallia noudattavaan tuotesarjaan. Tavoitteena on hyödyntää luonnonvaroja aiempaa tehokkaammin ja kierrätystä hyödyntäen, jolloin materiaalikierto on kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suljettu. Modulaarisen rakenteen ansiosta tuotteen ylläpito ja päivitys sujuvat vaivattomasti. Lisäksi sen suorituskyky on paras mahdollinen koko sen käyttöiän.

Philips Lightingin GreenParking-pysäköintihallivalaistus on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin säästämällä energiaa ja kustannuksia.

Asiakasesimerkit

Globen parkkihalli

Globen parkkihalli

 

Globenin parkkihalli tarvittiin remontoida. Ratkaisuksi valittiin GreenParking- systeemi, LED-valaisimet sekä ohjaussysteemit jossa valaistus jaettiin eri vyöhykkeisiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä.

Tutustu muihin rakennukseen soveltuviin valaistusjärjestelmiin