Lisää brändejä

GreenWarehouse  - 

 

Varaston valaistus 

Valoa siellä missä sitä tarvitaan

 

 

Kaikkien aikojen tehokkain varastosi

 Kallis vuorokauden ympäri päivittäin palava teollisuus- ja logistiikkavalaistus ei ole enää tätä päivää. GreenWarehouse tarjoaa käyttöösi turvallisen ja tehokkaan varastovalaistuksen, joka havaitsee ihmiset ja ajoneuvot antureiden avulla ja säätää valaistuksen automaattisesti sopivalle tasolle. 

 

GreenWarehouse soveltuu kaikenkokoisiin uusiin ja vanhoihin varastoihin ja teollisuuskiinteistöihin riippumatta siitä, onko kyseessä avoin tai telineillä varustettu tila. Pitkäikäiset energiatehokkaat LED-varastovalaisimet ja joustavat himmennysalueet voivat auttaa säästämään energiakustannuksissa jopa 50 %*.

 

GreenWarehouse on helppo asentaa nykyisten valaisimien tilalle. Uutta kaapelointia ei tarvita, ja järjestelmän asetukset on helppo määrittää langattomilla ohjaimilla.

* Laskettu 10 000 neliön alueen ja 10 vuoden käytön perusteella vertaamalla GreenWarehouse-järjestelmän asennus- ja käyttökustannuksia perinteisen ilman himmennystoimintoja asennetun loisteputkivalaistuksen vastaaviin kuluihin
GreenWarehouse – älykkäämpää varastovalaistusta

GreenWarehouse-järjestelmän edut lyhyesti

Philips Lightingin GreenWarehouse-teollisuusvalaistus voi säästää varastossa jopa 50 prosenttia energiakustannuksissa
Tee toimistotiloistasi turvallinen ja ympäristöä säästävä alue varustellulla läsnäolohavaitsimella, joka ainoastaan valaisee käytössä olevan alueen.
Valaistusalueiden, profiilien ja himmennystasojen avulla voit määrittää valaistustasot riittämään tehokkaaseen työskentelyyn tuhlaamatta energiaa
Pitkäikäiset energiatehokkaat LED-teollisuusvalaisimet vähentävät ylläpitokustannuksia, ja asettamalla taustavalaistuksen himmennykseksi 10 prosenttia voit säästää vieläkin enemmän
Langattomilla kytke ja käytä -ohjaimilla järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti, ja valaistus on helppo säätää uudelleen, jos tilojen järjestelyssä tapahtuu muutoksia

Mitä GreenWarehouse-järjestelmällä voi tehdä

 

Philips Lightingin GreenWarehouse-järjestelmällä voit luoda joustavia himmennysalueita, jotka takaavat työntekijöiden turvallisuuden, työskentelymukavuuden ja tuottavuuden.

Toimintaperiaate


GreenWarehouse on täydellinen teollisuusvalaistusjärjestelmä, jonka voi määrittää varaston tai logistiikkakeskuksen tarpeiden mukaan.

Valaistusjärjestelmällä voit luoda valaistusalueita, määrittää himmennystasot ja asettaa tiettyjen valaistusohjelmien keston. Kytke ja käytä -tyyppinen järjestelmä on käyttövalmis miltei heti asennuksen jälkeen. Läsnäolon tunnistuksen antureille on kaksi vaihtoehtoa: erilliset anturit voi rakennuksen pohjaratkaisun mukaan asentaa joko seinään tai kattoon, tai asennukseen voi valita integroiduilla antureilla varustetut valaisimet, jolloin muita laitteita ei tarvita.

 

Valikoimissamme on laadukkaita ratkaisuja kaikkiin varaston osiin, niin avoimeen tilaan, telineisiin kuin kylmätiloihinkin. Langattoman ohjauksen ansiosta valaisimien käyttö ja säätäminen on vaivatonta, kun taas liiketunnistimet helpottavat energiankäytön vähentämistä. Voimme räätälöidä varastoosi sopivan paketin tilan koosta riippumatta, sillä järjestelmä on täysin skaalautuva. 

GreenWarehouse-yhteensopivat valaisimet

Philips Lightingin toisen sukupolven GentleSpace: uskomattoman energiatehokas korkean tilan valaistus

Toisen sukupolven GentleSpace

 

Alan paras energiatehokas valaisinratkaisu säästää kustannuksissa, antaa monipuolisia mahdollisuuksia korkean tilan valaistukseen ja tukee keskitettyä turvavalaistusta (PSED).

Philips Lightingin GreenUp Highbay: energiatehokas korkean tilan LED-valaistus korkeisiin teollisuusrakennuksiin

GreenUp Highbay  


Tehosta työskentelyä korkeissa teollisuusrakennuksissa päivittämällä korkeiden tilojen 400 W:n HID-valaisimet ja T5 6x54 W -valaisimet. Langaton GreenUp Highbay -valaistus voi tuottaa jopa 88 prosentin energiansäästön läsnäolon tunnistuksen ja kauko-ohjaimella tapahtuvan hallinnan avulla.
Philips Lightingin GreenPerform Highbay: energiatehokas korkean tilan valaistus korkeiden telineiden LED-optiikoilla

GreenPerform Highbay


Säästä energiaa suoraan vaihtamalla korkeiden tilojen 250 ja 400 W:n HID-valaisimet näihin korkeiden telineiden LED-valaisimiin. Suunniteltu erityisesti pystysuorien pintojen valaisuun varastoissa, mikä takaa optimaalisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.
Philips Lightingin GreenPerform-runkovalaisimet: energiatehokas pitkäikäinen LED-valaistus, jota voi ohjata langattomasti

GreenPerform-runkovalaisin


Tämä pitkäikäinen LED-myymälävalaistus säästää jopa 50 prosenttia energiaa verrattuna perinteisiin T8-runkovalaisimiin, ja sitä voi ohjata langattomasti kauko-ohjaimella.
Philips Lightingin Maxos fusion: pienennä varaston valaistuskustannuksia integroiduilla antureilla varustetulla LED-kiskojärjestelmällä

Maxos fusion


Saat laadukkaan valaistuksen vähemmillä valaisimilla ja voit säästää varaston valaistuskustannuksissa jopa yli 50 % loisteputkivalaisimiin verrattuna. LED-kiskojärjestelmässä on integroidut anturit, jotka keräävät tietoa varaston käytöstä toiminnan jatkuvaa tehostamista varten. 
Philips Lightingin Pacific-LED-valaisimet: kestävät vesitiiviit valaisimet valaisevat varaston laadukkaalla valkoisella valolla

Pacific LED  


Kestävät ja vesitiiviit valaisimet tuottavat laadukasta valkoista valoa, vähentävät häikäisyä ja ovat fiksujen päätysuojusten ansiosta helposti asennettavia. 

GreenWarehouse-järjestelmän palvelut

elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut

Voit turvata teollisuusvalaistusinvestointisi hankkimalla räätälöidyn Philips Lighting -palvelupaketin, johon sisältyy häiriöttömän toiminnan takaava kunnossapito.

Asiakasesimerkit

Prologis, Norrköping

Göteborgin terminaali

Novozymes, Kööpenhamina

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä

Tutustu muihin toimitiloihisi soveltuviin valaistusjärjestelmiin