Lisää brändejä

Valaiseva lattiamateriaali

 

Interaktiiviset matto- ja vinyylilattiat toivottavat tervetulleeksi ja antavat tietoa

Loputtomasti mahdollisuuksia tehdä vaikutus

Philips Lightingin ainutlaatuisilla interaktiivisilla lattiamateriaaleilla esittelet brändiäsi uudella dynaamisella tavalla. Ilahduta ja inspiroi asiakkaita ja vieraita heti ovella: voit käyttää räätälöityjä tervehdyksiä, opastusta, reaaliaikaista tiedotusta ja mainoksia.

 

Voit ohjelmoida useita valaisevan lattiamateriaalin asennuksia keskitetysti tai vaihtaa lattiamateriaalin sisältöä millä tahansa verkkoon liitetyllä mobiililaitteella.

 

Valaisevissa lattioissa patentoituun LED-teknologiaan on yhdistetty ylellinen Desso- kokolattiamatto tai Tarkett- vinyylilattia. Kestävät ja tyylikkäät LED-lattiat ovat vaivattomat asentaa.

Philips Lightingin valaisevia mattoja ja vinyylilattioita voi käyttää myös opasteina ja hätätilanneohjeiden antamiseen

Valaisevien lattioiden edut lyhyesti

Philips Lightingin valaisevilla matoilla ja vinyylilattioilla voit tuoda brändiäsi tehokkaasti esiin
Säästä energiaa
Helposti asennettavilla ja kestävillä LED-matoilla ja -vinyylilattioilla tuot brändisi tehokkaasti esiin
Säästä energiaa
Voit toivottaa vieraat tervetulleiksi räätälöidyillä tervehdyksillä ja näyttää kulkureitit WC-tiloihin, uloskäynneille, kokoustiloihin ja hätäuloskäynneille
Säästä energiaa
Kiinnitä vierailijoiden ja asiakkaiden huomio ja pidä siitä kiinni animaatioiden, mainosten ja opasteiden avulla
Säästä energiaa
Voit etähallita useiden kohteiden interaktiivisten lattioiden sisältöä keskitetysti
Säästä energiaa
Pilvipalvelu tarjoaa käyttöösi saumattomat ohjelmistopäivitykset ja lyhentää ylläpidosta johtuvia käyttökatkoksia.

Miten valaiseva lattia toimii

 

Valaisevat lattiamateriaalit saat vain Philips Lightingilta. Patentoidun LED-teknologiamme kumppanina on Desso-kokolattiamatto tai Tarkett-vinyylilattia, ja tuloksena on laadukas ja pitkäikäinen lattia.

Järjestelmän osat

Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: esitä dynaamisia viestejä LC-verkkoon liitetyillä LED-lattiapaneeleilla

LC-verkkoon liitetty LED-lattiapaneeli

Erittäin ohuita LED-paneeleita voi ohjata yhden pikselin tarkkuudella dynaamisen tekstin ja kuvien näyttämiseksi. Valaistua aluetta voi suurentaa liittämällä useita paneeleita toisiinsa.
Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: ainutlaatuisista LED-käyttövalmiista matoista on saatavana neljä eri tekstuuria ja 14 tyylikästä värivaihtoehtoa

LED-käyttövalmiit matot 

Valittavana 4 tekstuurivaihtoehtoa ja 14 tyylikästä väriä. LED-lattiapaneelien päälle asennettu matto tulee samaan tasoon valaisemattoman lattiapinnan kanssa, ja huolto tai vaihto käy helposti vaurioittamatta LED-lattiapaneelia. 
Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: LED-valaistu vinyylilattia tarjoaa uusia tapoja houkutella asiakkaita

LED-käyttövalmis vinyylilattia

Saatavana runsaasti erilaisia kuvioita ja tyylikkäitä tekstuuri-imitaatioita, kuten puu, erilaiset kivilaadut ja graafiset kuviot. 
Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: tuo logosi esiin LC Symbol -LED-lattiapaneeleilla (räätälöity)

LC Symbol -LED-lattiapaneeli

Tee hyvä ensivaikutelma valaisemalla brändisi logo tai räätälöityjä kuvioita. Voit käyttää tuotetta myös opasteena ottamalla käyttöön esimerkiksi WC:n, kokoustilan tai uloskäynnin symbolin tai muun vakiosymbolin.
Voit määrittää sisältöä ja toistolistoja valaiseville Philips Lighting -lattioille millä tahansa verkkoon liitetyllä mobiililaitteella

Sisällönhallintatyökalu

Voit luoda omaa sisältöä ja aikataulutettuja toistolistoja tietokoneella tai tabletilla verkossa käytettävän sisällönhallintaohjelmiston avulla.
Voit määrittää sisältöä ja toistolistoja valaiseville Philips Lighting -lattioille millä tahansa verkkoon liitetyllä mobiililaitteella

LC-verkon ohjain

LC-verkon ohjain on LC-verkkoa varten suunniteltu valaistusohjain. Jokaisella LC-verkolla on oma ohjaimensa, ja verkot voi liittää erilliseen palvelimeen

Asiakasesimerkit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä. 

Lue lisää toimitiloihisi soveltuvista valaistusjärjestelmistä