Lisää brändejä

OneSpace-valokatto

 

Tee rohkea ratkaisu ja valitse OneSpace-elementtipaneelit

Uudenlainen katto

Philips OneSpace -valokattoelementit ovat rohkea valinta. Se uudistaa minkä tahansa sisätilan yhtenäisellä himmennettävällä valaistuksella, joka poistaa varjot. Lisäksi paneelit parantavat akustiikkaa.

 

Philips OneSpace -elementtien hehku muistuttaa päivänvaloa ja luo tilaan rauhallisen tunnelman. Huomaamattomiksi suunnitellut ohuet elementit sulautuvat saumattomasti kaikkeen sisustukseen. Valkoista valoa tuottava kattopinta on saatu aikaan yhdistämällä LED-valot tekstiilipaneeliin. Tuloksena on näkymätön valonlähde, joka vaimentaa melua.

Uudenlainen katto -video

OneSpace-järjestelmän edut lyhyesti

Valitse rohkeasti Philips OneSpace -valokattoelementit ja uudista mikä tahansa sisätila
Säästä energiaa

Yhtenäinen valo

Tasainen valonjako tehostaa päivänvalovaikutelmaa ja parantaa tunnelmaa

Säästä energiaa

Suunniteltu monipuoliseksi

Riisuttu muotoilu istuu saumattomasti olemassa olevaan arkkitehtuuriin

Säästä energiaa

Ylellisyyttä aisteille

Vähentää melua ja parantaa tilan akustiikkaa vaimentamalla ääniaaltoja

Säästä energiaa

Helppo asentaa

Helppo integroida rakennuksen hallintajärjestelmään joko yhdyskäytävän tai kiinteistöpäälliköiden käyttämän dry contact -integrointilaitteen kautta

Säästä energiaa

Helppo asentaa

Asennusvalmis tuote on vaivaton asentaa ja ylläpitää

Mitä OneSpace-valokattoelementeillä voi tehdä

 

Philips Lightingin OneSpace-kattoelementit ovat erinomainen valinta vähittäismyyntiin, hotelli- tai ravintolatiloihin ja julkisiin sisätiloihin, sillä ne tarjoavat yhtenäisen häikäisemättömän valaistuksen ja hyvän akustiikan yksinkertaisella ja siistillä tavalla.

Toimintaperiaate

 

OneSpace-valokattoelementit on helppo integroida olemassa olevaan arkkitehtuuriin; paneeleita on saatavilla useita kokovaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Asennus on helppoa vaijerisarjalla tai kiinnikkeillä. Kattopaneelin ohjausjärjestelmät on helppo integroida rakennuksen hallintajärjestelmään joko yhdyskäytävän tai dry contact -sovittimen kautta. 

Philips Lightingin erittäin ohuita OneSpace-valokattoelementtejä on saatavana kuutta vakiokokoa.

Kokovalikoima

OneSpace-valokaton elementtipaneeleita on saatavana useita eri kokovaihtoehtoja. Lisätietoja on alta ladattavassa teknisten tietojen taulukossa.
Vakiovarusteena toimitettavalla asennusvaijerisarjalla voit asentaa valokattopaneelit parhaiten sisustukseen sopivalla tavalla

Asennusvaijerisarja

Vakiovarusteena saatavalla asennusvaijerisarjalla voit asentaa valokattopaneelit parhaiten sisustukseen sopivalla tavalla. Hopeanvärinen teräsvaijeri, korkeussäätömahdollisuus välillä 100–2 000 mm (sisältyy toimitukseen)
Asennuskiinnikkeillä voit asentaa valokattopaneelit parhaiten sisustukseen sopivalla tavalla

Asennuskiinnikkeet

OneSpace-valokattoelementit voi asentaa kattoon tai välipohjaan myös käyttämällä asennuskiinnikkeitä. (sisältyvät toimitukseen)

Asiakasesimerkit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä. 

Lue lisää toimitiloihisi soveltuvista valaistusjärjestelmistä