Lisää brändejä

Dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus

 

Todistetusti puoleensavetävä näyteikkunavalaistus

Luo katseen kääntäviä dynaamisia näyteikkunoita  

Näyteikkunan on herätettävä ohikulkijan mielenkiinto viidessä sekunnissa. Tee omasta ikkunastasi katseet kääntävä näky dynaamisella PerfectScene-valaistuksella. Näyteikkunoiden valaistusmallien vaihtamisen on todistettu lisäävän asiakkaiden sitoutumista ja nostavan asiakasmääriä.
 
Tutkimusten mukaan ohikulkijat reagoivat näyteikkunan valaistuksen muutoksiin: 11 prosenttia useampi pysähtyy ja 19 prosenttia useampi tulee sisään myymälään*. Dynaaminen PerfectScene-ratkaisu auttaa optimoimaan näyteikkunan himmennettävällä valaistuksella, joka on suunniteltu asiakkaiden huomion kiinnittämiseen. Koska kaikkien näyteikkunoiden ja esittelyalueiden valaistusta voi ohjata keskitetysti, täydellinen ostoselämys on helppo luoda.
* Tutkimuksen toteuttivat EIT Digital, Politecnico di Milano ja Philips Eral55-myymälöissä
Dynaaminen Philips Lighting -näyteikkunavalaistus Eral 55 -myymälässä

Dynaamisen PerfectScene-ikkunavalaistuksen edut lyhyesti

Philips Lightingin dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus: näyteikkuna, jota jäädään katsomaan
Säästä energiaa

Pysäytä ohikulkijat myymäläsi kohdalle

Tehosta myyntiä vaihtuvilla valaistusmalleilla, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion ja tuovat enemmän asiakkaita sisään myymälään. 

Säästä energiaa

Kiinnitä huomiota valaistustehosteilla

Korosta lippulaivatuotteita, jotta asiakkaat huomaavat ne välittömästi. Lisäksi voit luoda erilaisia tehosteita yhdistämällä järjestelmään himmennettäviä korostusvalaisimia.

Säästä energiaa

Herätä asiakkaiden mielenkiinto uusilla esillepanoilla

Voit ohjata useiden näyteikkunoiden ja esillepanojen valaistusta helposti yhdestä ohjausjärjestelmästä, ja jopa luoda omia valaistusmalleja nopeasti mobiilisovelluksella.

Mitä dynaamisella PerfectScene-ikkunavalaistuksella voi tehdä

 

Dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus auttaa hyödyntämään valoa ja tekemään esillepanoista houkuttelevampia ja myymälästä puoleensavetävämmän.

Miten PerfectScene toimii


PerfectScene-ratkaisussa markkinoiden parhaat kiskovalaisimet ja upotetut valaisimet yhdistyvät skaalattavaan ohjausjärjestelmään. Valitsemalla tilan ja liiketoiminnan tarpeisiin parhaiten soveltuvat komponentit voit luoda dynaamisen näyteikkunan, jota ihmiset pysähtyvät katsomaan.
Philips Lightingin langaton ja helppokäyttöinen käyttöliittymä: Dynalite-ohjausjärjestelmä

Dynalite-ohjausjärjestelmä

Langattomasti käytettävässä sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit päivittää sisältöä reaaliaikaisesti ja valita 16 dynaamisesta valaistusmallista näyteikkunaasi sopivimman.
TrueFashion – Parasta valon laatua pienessä koossa

TrueFashion

Näiden valaisimien valokeila on erittäin kapea, ja sillä on helppo korostaa tarkasti tiettyjä tuotteita näyteikkunassa ja kiinnittää huomio niihin.
Philips Lightingin StylID-näyteikkunavalaisimilla toteutat laadukkaan ja dynaamisen LED-valaistuksen

StyleID

StylID-valaisimien modulaarinen rakenne, muunneltava valokeila ja kiinteä himmennystoiminto mahdollistavat niiden monipuolisen käytön jatkuvasti muuttuvassa näyteikkunavalaistuksessa.

Asiakasesimerkit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä. 

Tutustu muihin myymälääsi soveltuviin valaistusjärjestelmiin