Lisää brändejä

StoreWise

 

LED-ruokakauppavalaistus

Älykäs ruokakauppavalaistus

Ruokakauppavalaistuksessa tärkeintä on löytää tasapaino energiatehokkuuden ja kustannusten hallinnan välillä siten, että myymälässä on miellyttävää tehdä ostoksia. StoreWise on älykäs myymälävalaistusratkaisu, joka täyttää nämä molemmat vaatimukset. Miellyttävä LED-valaistus pienentää energiakustannuksia, minkä lisäksi valaistuksen ohjausjärjestelmät ja hallintaohjelmisto tuovat lisäsäästöjä. Tuloksena on hyviä asiakaskokemuksia, jotka kasvattavat myyntiä ja tukevat brändiä.

 

StoreWise on tulevaisuuden vaatimuksiin valmis järjestelmä, jolla voit rakentaa liikkeeseesi yksilöllisen ratkaisun. Tuotteiden parhaat puolet osoitetaan hyödyntämällä valaistusta, joka luo asiakkaille miellyttävän ilmapiirin ja auttaa suunnistamaan myymälässä. StoreWise-järjestelmän asennus ja ylläpito ovat vaivattomia, ja voit räätälöidä yksilöllisiä valaistusmalleja ja himmennysaikatauluja myymäläpäälliköille tarkoitetulla kätevällä sovelluksellamme.

Älykäs ruokakauppavalaistus – Energiatehokkaat valaisimet, keskitetty ohjaus ja hallintasovellukset
Näin voit huomioida päivärytmin ja korostaa tiettyjä alueita tarjouskampanjoiden tai erikoistapahtumien yhteydessä. Monipuolisten asennuspakettien ansiosta pääset hyödyntämään älykkään myymälävalaistuksen etuja välittömästi. Paketti sisältää energiatehokkaat valaisimet, keskitetyt ohjausjärjestelmät ja sovellukset.

StoreWise-järjestelmän edut lyhyesti

Kiinnitä ohikulkijoiden huomio ja lisää myyntiä Philips Lightingin StoreWise-LED-ruokakauppavalaistuksella
Säästä energiaa

Luo mieleenpainuvia kokemuksia

Kiinnitä ohikulkijoiden huomio ja houkuttele asiakkaat palaamaan myymälään luomalla kutsuva ympäristö, jossa tuotteet esiintyvät aina edukseen.

Säästä energiaa

Säästä energiaa

LED-valaistukseen siirtymisestä tulevien säästöjen lisäksi älykäs himmennyksen ohjausjärjestelmä voi laskea energiakustannuksia vielä 35 prosenttia.

Säästä energiaa

Hallitse ruokakauppavalaistusta helposti

Voit helposti muuttaa valaistusmalleja tai aikatauluja sekä tarkastella järjestelmän tilatietoja langattomasti mobiilisovelluksella.

Säästä energiaa

Huolehdi tulevaisuudenkin tarpeista

Tehosta toimintaasi integroimalla ruokakauppavalaistus rakennuksen muihin järjestelmiin. Voit myös tarvittaessa lisätä myöhemmin helposti uusia myymälöitä järjestelmään.

Mitä StoreWise-järjestelmällä voi tehdä

 

StoreWise on yhdistetty LED-valaistusjärjestelmä ruokakauppoihin. Järjestelmää voi käyttää yhdessä tai useammassa myymälässä. Säästöjä kertyy lisää, kun lisäät järjestelmään muita ominaisuuksia, kuten päivänvalon keräämisen, valaistusaikataulut ja läsnäolon havaitsemisen.

Miten StoreWise toimii

StoreWise-työkalujen avulla saat helposti kaiken irti valaistusjärjestelmästäsi.
Kiinnitä ohikulkijoiden huomio ja lisää myyntiä Philips Lightingin StoreWise-LED-ruokakauppavalaistuksella
StoreWise-käyttöliittymä

StoreWise-käyttöliittymä
Mobiilisovelluksella voit luoda ja muokata esiasetuksia, muokata aikatauluja ja tarkistaa järjestelmän tilan sekä valita esiasetuksia manuaalisesti.
Dry contact -laitteet

Valaistusohjaimet
Ohjaimilla voit käyttää älykästä himmennystä, aikataulutusta ja aluejakoa. Integrointilaitteilla taas voit liittää valaistusjärjestelmän kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten turvajärjestelmään, ilmastointiin ja rakennuksen hallintajärjestelmään.
Anturit

Anturit
Järjestelmä käyttää antureita liikkeen havaitsemiseen ja valaistuksen himmentämiseen tai kirkastamiseen tarpeen mukaan.
LED-valaisimet

LED-valaisimet
Tarjoamme kattavan valikoiman LED-valaisimia vähittäismyyntikäyttöön: kohdevalaisimia, lineaarisia valaisimia ja yleisvalaisimia.
Tuore-elintarvikkeiden valaistusmallit

Tuore-elintarvikkeiden valaistusmallit
Tuoreille elintarvikkeille tarkoitetuilla valaisimilla ja valaistusmalleilla saat tuoretuotteet esiintymään edukseen ja vähennät hävikkiä.

Asiakasesimerkit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä. 

Lue lisää StoreWise-ratkaisuun soveltuvista valaistusjärjestelmistä