You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

CoreLine LED-valaisimet -

kaikkiin tiloihin sopiva ratkaisu

CoreLine LED - kaikkiin tiloihin sopiva ratkaisu

 

Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, asiakkaat haluavat edullisia valaistusratkaisuja, jotka tuottavat puhdasta ja laadukasta valoa sekä merkittäviä säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa.

 

Philips CoreLine LED-valaisinten laadukas valo perustuu erinomaiseen leditekniikkaan. Jopa 50.000 tunnin käyttöiän ansiosta huoltotoimiin kuluu entistä vähemmän aikaa ja tiimisi voi työskennellä häiriöttä.

 

CoreLine LED-valaisimet säästävät myös ympäristöä. Ne kuluttavat jopa 75 prosenttia vähemmän energiaa kuin perinteiset valaisimet, joten ne pienentävät sähkölaskuasi ja hiilidioksidipäästöjä. Vaihtamalla ledeihin voit parantaa yrityksesi ympäristöystävällisyyttä merkittävästi.

 

Ja mikä parasta, ledeihin vaihtaminen on todella helppoa. Sinun ei tarvitse kuin poistaa vanha valaisin ja vaihtaa sen tilalle uusi – kalliita uudelleenjohdotuksia tai uusia kattokytkentöjä ei käytännössä tarvita.

 

Tyylikkäät ja tehokkaat CoreLine LED-valaisimet hyödyttävät varmasti yritystäsi riippumatta siitä, kunnostatko vanhoja vai suunnitteletko aivan uusia tiloja.

 

CoreLine LED-perheessä on 11 laadukasta tuotetta: downlight-valaisin, uppoasennettava, Panel, Recessed Spot, pinta-asennettava, seinäasennettava, runkovalaisin, vesitiivis, syväsäteilijä, ramppivalaisin ja Tempo-valonheitin.

Tutustu CoreLine LED -tuoteperheeseen

 

Tutustu kaikkiin Philips CoreLine LED -perheen tuotteisiin ja niiden tarjoamiin etuihin katsomalla oheinen esittelyvideo.

 

Haluatko miellyttävämmän valaistuksen ja energiansäästöä? Lisäämällä CoreLine LED -valaisimiin ohjausjärjestelmän voit saavuttaa jopa 70 prosentin lisäsäästöt pienentyneen energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen ansiosta. Tämä lyhentää asennuksen takaisinmaksuaikaa huomattavasti.

CoreLine-tuoteperheen video

Esittelyssä CoreLine LED

 

Näe CoreLine LED -valaisinten kaikki mahdollisuudet – katso 360°-esittely, jossa on esimerkkejä erilaisiin käyttökohteisiin asennetuista CoreLine LED -valaisimista.

 

Valitse haluamasi tuote tai käyttökohde tai käy läpi koko rakennus. Kaikkiin tiloihin löytyy sopiva ratkaisu.

 

Katso esittely

Philips CoreLine -esittely

CoreLine LED -tuotetiedot

 

Sähköisessä tuoteluettelossa on kattavat tuotetiedot kaikista CoreLine-perheen tuotteista.

 

Kaikkiin tiloihin sopiva ratkaisu

 

Siirry tuoteluetteloon

Philipsin CoreLine LED Panel
Philipsin CoreLine -asennusvideo

Helppo asennus

 

CoreLine LED -valaisinten asentaminen on todella helppoa.

 

Näe omin silmin, kuinka helppoa ja nopeaa CoreLine-tuotteiden asentaminen on. Katso suomenkielisiä asennusvideoita, jotka käyvät asennuksen läpi vaihe vaiheelta.

 

Katso CoreLine-asennusvideot

Laske kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

Case Studyt

Master LED -lamput

yleis- ja kohdevalaistukseen

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake