Lisää brändejä

Ripustettavalla valaistuksella

lisää tilaa

FreeStreet

Täyteen ahdetut kadut voivat olla luotaantyöntäviä – ja pahimmillaan jopa turvattomia. Kaupunkialueiden kasvaessa kävelykatujen näkyvyyttä on parannettava. Valaisinpylväitä tarvitaan siis lisää, jolloin katutila vähenee.

 

FreeStreet-järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan kutsuvaa valoa jalankulkijoille ja pyöräilijöille sekä vähentämään valaisinpylväiden tarvetta. Järjestelmä ripustetaan kadun yläpuolelle, ja siinä käytetyt kevyet valaisimet ovat päiväsaikaan lähes huomaamattomia. Pimeällä valaisimet näyttävät leijuvan ilmassa. Ohuiden vaijereiden ansiosta asukkaat voivat ihailla myös yötaivasta.

 

Koska FreeStreet on kiinnitettävä julkisivuun järjestelmän sähkönsaantia varten noin 100 metrin välein, asennusvaihtoehtoja on monia. Lisäksi järjestelmä säästää sähköä jopa 60 prosenttia perinteiseen katuvalaistukseen verrattuna energiatehokkaiden ledien ansiosta.

Potilashuoneiden valaistusjärjestelmä

FreeStreet


FreeStreet-riippuvalaistusjärjestelmä tuo julkiseen valaistukseen täysin uuden näkökulman.

Tutustu tuotteeseen

Dutch Design Award -voittaja vuonna 2011

 

Philipsin FreeStreet-valaistusjärjestelmä voitti vuonna 2011 parhaiden ammattilaistuotteiden sarjan Dutch Design Awards (DDA) -kilpailussa. Kansainvälisen tuomariston mukaan järjestelmä on ainutlaatuinen ja toimiva katuvalaisin nykypäivän ja tulevaisuuden kaupungeille.

FreeStreet-projekteja


FreeStreet sopii monenlaisiin käyttökohteisiin.

Innovatiivinen FreeStreet-ulkovalaistusjärjestelmä on käytössä esimerkiksi 1 000-paikkaisessa pysäköintitalossa Lontoon Wembley Parkissa.
FreeStreet-projekteja

Case Studyt

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla