Tee välitön

vaikutus

PerfectAccent-optiikka

Ensivaikutelma on tärkeä. Näytä asiakkaillesi edistyneillä kohdevaloilla, että valikoimissasi on juuri heidän etsimänsä tuotteet. PerfectAccent-optiikka täydentää ledivalaisimiasi luoden tasaisen valaistuksen ja tarkat valokeilat. Värit näyttävät paremmilta, tuotteet houkuttelevammilta ja tilat viihtyisämmiltä.
Edeka-valintamyymälä, jossa on PerfectAccent-heijastimilla varustetut Philipsin valaisimet

Miten PerfectAccent voi hyödyttää sinua?

 

PerfectAccent-optiikka on saatavilla monenlaisiin ledivalaisimiin. Se tuottaa täydelliset valokeilat, jotka kohentavat minkä tahansa tilan ilmettä ja tunnelmaa.

 

Vähittäismyymälöissä tasaiset valokeilat suuntaavat asiakkaiden huomion tuotteisiin ja tuovat värit ja pintarakenteet upeasti esiin. Tuotteet näkyvät aina parhaassa mahdollisessa valossa.

 

Hotelleissa ja ravintoloissa valolla voidaan luoda viihtyisyyttä ja laadukkuutta henkivä tunnelma. Tasaisissa valokeiloissa ei näy porrastumia tai heikkenemistä, mikä antaa huoneille tasapainoisen ja ylellisen tunnun.

Miten PerfectAccent toimii?  

 

Tulevaisuuden tekniikka on ulottuvillasi jo tänään. PerfectAccent-optiikan erityinen kennoheijastin lisää valotehoa energiankulutuksen pysyessä ennallaan.

 

Optiikan lukuisat pinnat heijastavat ja suuntaavat ledien valon tasaisesti ja siististi hajautuvana valokeilana. Muotin joustavan pintakäsittelyn ansiosta ainutlaatuisessa rakenteessa voidaan yhdistää sekä peiliheijastinpintoja että himmeitä heijastinpintoja.

Kenno-optiikasta näkyy, miten PerfectAccent lisää valotehoa energiankulutuksen pysyessä ennallaan.

Lyömätön kestävyys ja heijastavuus

 

PerfectAccent-optiikka on pinnoitettu erittäin puhtaalla pinnoitteella, joka on kehitetty nimenomaan monipintaisille heijastinjärjestelmille. Lisäksi heijastavan pinnoitteen päällä on erityinen, kestävyyttä parantava suojakerros. Tuloksena on uskomaton 98 prosentin kokonaisheijastavuus – 10 prosenttia enemmän kuin kiillotetulla alumiinilla!

Puhtaat, tasaiset valokeilat

 

Oikea määrä valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Lukuisat heijastinpinnat takaavat puhtaan ja tasaisen valon jakautumisen ilman kohdevaloissa yleensä esiintyviä häiritseviä porrastumia. Huomaa pehmeä siirtymä valokeilan keskeltä sen reunaan.

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

PerfectAccent optics project a completely clean and uniform beam spread

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

Conventional LED optics produce perceptible ‘ripples’

Ihastuttavat ja inspiroivat värit

 

Vähittäismyymälöissä asiakkaat haluavat tietää tarkasti, mitä ovat ostamassa. PerfectAccent näyttää tuotteet parhaassa valossa ja tuo niiden todelliset värit esiin.

 

Tasainen valojakauma estää liialliset valokulman poikkeamat, jotka heikentävät kohdevalaistujen tuotteiden yleisilmettä myymälässä. Kennomaisen heijastuspinnan lisäksi myös litteät erikoislinssit (kirkas tai himmeä) auttavat korjaamaan värivaihteluvirheitä. Tuloksena on tasaisemmin valaistut tuotteet.

Vähittäismyymälä, jossa on Philipsin miellyttävä PerfectAccent-valaistus

Lukemattomia käyttökohteita

 

PerfectAccent-optiikan käyttöönotto ei vaadi kaikkien valaisimien uusimista. Optiikka sopii yhteen useimpien ledikohdevalojen kanssa, ja se voidaan ottaa käyttöön ilman muutostöitä. Valokeilavaihtoehtoja ovat muun muassa kapea kohdevalo, kohdevalo, kapea valonheitin ja valonheitin, joten käyttömahdollisuuksia on runsaasti.

Video PerfectAccent-heijastimella varustetuista StyliD- ja LuxSpace Accent -valaisimista

Case studyt

Ota yhteyttä

 

Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

 

Jos kysymys on monimutkainen, käytä yksityiskohtaista lomakettamme