Enemmän valoa,

vähemmän energiaa

StoreWise

 

Moderneilla valaistusjärjestelmillä voidaan tilojen valaisemisen lisäksi tehdä paljon muutakin. Siksi olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka ovat taloudellisia ja joustavia leditekniikan, luonnonvalon hyödyntämisen ja ohjausjärjestelmien ansiosta. Lisäksi ratkaisuilla voidaan luoda viihtyisiä ympäristöjä, näyttää tuotteet parhaassa valossa ja lisätä myyntiä.

Philipsin ledivalaisimet näyttävät hedelmät ja vihannekset parhaassa valossa
Philipsin ledivalaisimilla valaistuja hedelmiä Edeka-myymälässä Saksan Burgwedelissä

Enemmän valoa, vähemmän energiaa

 

Moderneilla ledivalaisimilla voidaan tehdä paljon muutakin kuin tuottaa valoa. Toisin kuin perinteiset lamput, ledit säteilevät lähes pelkästään valoa sen sijaan, että ne muuttaisivat osan energiasta lämmöksi. Siksi ne kuluttavat jopa 60 prosenttia vähemmän sähköä.

 

StoreWise Box -valonohjausjärjestelmä

 

Tietyt syklit toistuvat säännöllisesti valintamyymälän päivittäisessä toiminnassa. Valaistuksen ajoitus voidaan määrittää näiden syklien avulla. Tämä tekee valaistusjärjestelmän käytöstä helppoa ja vähentää lisäksi energiankulutusta jopa 16 prosenttia.

 

Lue lisätietoja

 

Philipsin valaistuksella luotu viihtyisä tunnelma Spar-myymälässä Itävallan Wienissä
Kaksi naista ostoksilla Philipsin valoilla valaistussa Kaiser’s Tengelmann -myymälässä Saksan Oberhausenissa

Luonnonvalon hyödyntäminen

 

Auringonvalo piristää ja nostaa mielialaa – jopa silloin, kun olemme ostoksilla valintamyymälässä. Lisäksi auringonvalo on täysin ilmaista. Luonnonvalon hyödyntäminen myymälöissä voi parantaa tulosta jopa 40 prosenttia ja pienentää sähkölaskua jopa 65 prosenttia.

 

Lue lisätietoja

 

FreshFood

 

Tuotteiden hyvä esillepano lisää asiakkaan ostokokemuksen nautittavuutta, ja oikealla valaistuksella voidaan luoda täydellinen myymäläympäristö. Voit kasvattaa myymäläsi liikevaihtoa varmistamalla, että joka ikinen tuote on valaistu parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lue lisätietoja

Philipsin valintamyymälävalaistus näyttää hedelmät parhaassa valossa Edeka-myymälässä Saksan Glückstadtissa

Kokonaispalvelu

Philipsin valintamyymälävalaistus näyttää hedelmät parhaassa valossa

 

Philips on innovatiivisten valaistusjärjestelmien edelläkävijä, joten meille on kertynyt runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta. Yhteistyökumppaninamme pääset hyötymään näistä molemmista suunnitellessasi ja kehittäessäsi myymälääsi.

 

Lue lisää kokonaispalvelusta

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla