Tuo valkoinen valo

kaupunkiin

CosmoPolis-valaistusjärjestelmä

Paranna kaupunkisi viihtyisyyttä pimeällä CosmoPolis-lamppujen avulla. Lamppu tuottaa puhdasta valkoista valoa, mikä parantaa ympäristön ilmettä ja luo kutsuvan tunnelman.

 

CosmoPolis ei ainoastaan lisää keskustan vetovoimaa, vaan myös auttaa pienentämään käyttökustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi CosmoPolis tekee kaduista turvallisempia, koska valkoisessa valossa ihmiset näkevät paremmin ja erottavat värit selvemmin.

Ihmisiä kävelemässä aukiolla, joka on valaistu tehokkaasti Philipsin valkoisella valolla

Selvää rahansäästöä

 

Vaihda energiatehokkaaseen valkoiseen valoon. CosmoPolis-lamput ovat 30–70 prosenttia tehokkaampia kuin perinteiset valkoisen valon lähteet, joten säästät sähkökustannuksissa. Lisäksi lamput säilyttävät kirkkautensa koko käyttöikänsä ajan, mikä vähentää ylläpidon ja lampunvaihdon kustannuksia.

Eikä siinä vielä kaikki. CosmoPolis-lamppujen kirkkauden ansiosta voit sijoittaa valaisinpylväät kauemmaksi toisistaan, mikä pienentää tarvittavaa alkuinvestointia.

Philips CosmoPolis valaisee tehokkaasti raitiovaunupysäkin
Philipsin valkoisella valolla valaistu rakennuksen julkisivu

Ympäristöä säästävä valaistus

 

CosmoPolis tekee vihreään vaihtoehdon valitsemisesta helppoa. CosmoPolis kuluttaa puolet vähemmän energiaa kuin elohopeahöyrylamppu, mikä tarkoittaa yli 100 kilon vuosisäästöä hiilidioksidipäästöissä. Lisäksi pitkä käyttöikä vähentää tuotannon ja kierrätyksen tarvetta, ja valaisimen pienemmän koon ansiosta myös pakkaus- ja kuljetusmäärät pienenevät.

Energiansäästöpotentiaalinsa vuoksi CosmoPolis on Philipsin Green Flagship -tuote.

Porto valokeilassa

Portugalilainen Porton kaupunki halusi ympäristöä säästävän valaistuksen, joka alentaisi energiakustannuksia, vähentäisi huollon tarvetta ja parantaisi tunnelmaa. MASTER CosmoWhite ja MASTER CityWhite tarjosivat ihanteellisen ratkaisun. CosmoWhite säästää energiaa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä, on lyijytön ja sisältää vain vähän elohopeaa. Valaisimissa on elektroniset PrimaVision-liitäntälaitteet, joiden käyttöikä on 60 000 tuntia.

 

Lämmin valkoinen valo on muuttanut Porton keskustan tunnelman täydellisesti. Kahviloiden ulkopöydissä on nyt viihtyisämpää istuskella, ja aukiot vaikuttavat avarammilta ja kutsuvammilta.

Ihmisiä kävelemässä kadulla, jossa on Philipsin valaistus