Paranna
brändisi mainetta

 

 

Menestyksekäs johtaminen

Vahvista julkista profiiliasi ottamalla käyttöön ympäristöä säästävä valaistus. Maine vihreänä yrityksenä voi olla ratkaiseva kilpailuetu, jolla houkuttelet ihmisiä yrityksesi asiakkaiksi. Lisäksi hyvä ympäristöluokitus voi kannustaa yhä useampia asiakkaita ja kaupallisia toimijoita tekemään yhteistyötä kanssasi.

Välittömiä tuloksia, pitkäaikaisia hyötyjä

 

Ympäristöä säästävä sairaalavalaistus hyödyttää yrityksiä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Välittömiä etuja ovat esimerkiksi pienemmät kustannukset, tyytyväisempi henkilökunta ja tyytyväisemmät potilaat. Pitkällä tähtäimellä kiinteistösi arvo voi nousta jopa 16 prosenttia, ja sijoittajat vakuuttuvat yrityksesi sitoutumisesta yhteiskuntavastuuseen.

Lisää yrityksesi vetovoimaa

 

Kestävä toiminta vetoaa ihmisiin. Ympäristöystävällinen hallinto ja ympäristöystävälliset tilat vaikuttavat myönteisesti brändiäsi koskeviin mielikuviin. Sitoutumalla ekologiseen kestävyyteen parannat mainettasi ja teet yrityksestäsi houkuttelevamman niin henkilöstön, potilaiden, yhteistyökumppaneiden, sijoittajien kuin laajemmankin yleisön silmissä.

Tiesitkö?

 

 

Vihreiden rakennusten arvonnousu verrattuna tavallisiin rakennuksiin
Vihreiden rakennusten arvioitu kustannuslisä (suunnitteluvaiheen arvioiden ja selvitysten perusteella)

vrt.

Vihreiden rakennusten kustannuslisä (toteutuneet kustannukset tutkimusten mukaan)
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website