You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Luomme ratkaisuja

sinun tarpeisiisi

 

 

Miksi valita Philips?

Philips tutustuu organisaatioosi perinpohjaisesti ja kannustaa sitä parempiin saavutuksiin. Paneudumme ensin liiketoimintasi haasteisiin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin ja selvitämme tilojesi erityispiirteet. Meillä on laaja kokemus terveydenhuoltoalalta, ja käytössämme uusimmat innovaatiot, joten löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan valaistusratkaisun.
Kuvaushuone, jossa on Philipsin sairaalavalaistus

Helpompia päätöksiä

Erilaisten valaistusvaihtoehtojen välillä valitseminen voi olla vaikeaa. Philips on ainutlaatuinen kumppani, koska voimme helpottaa valintaasi. Selvitämme, mitkä valaistusjärjestelmät vastaavat parhaiten tarpeitasi, ja tarjoamme puolueetonta tietoa järjestelmien ominaisuuksista, kustannuksista ja energiansäästöpotentiaalista. Tehdäksemme asioista helpompia pitkällä tähtäimellä otamme myös ylläpidon huomioon alusta asti.
Lääkäri ja lapsi leikkivät valolla

Kokonaisratkaisu yhdeltä toimittajalta

Ympäristöä säästävän valaistusjärjestelmän hankkiminen voi olla monimutkainen prosessi. Me teemme siitä helpomman tarjoamalla kokonaisratkaisun. Hoidamme ammattitaidolla kaikki vaiheet projektin määrittelystä ja suunnittelusta sairaalavalaistuksen kuljetukseen, asennukseen ja rahoitukseen.

 

Kun valitset yhden toimittajan, projektin hallintaan kuluu vähemmän aikaa ja rahaa. Ja kun valitset Philipsin, voit hankkia myös laajennetun takuun, johon sisältyy asiantuntijatuki.  Voit halutessasi parantaa yrityksesi sisäistä osaamista oppimisohjelmillamme ja ottaa näin kaiken hyödyn irti valaistusjärjestelmästäsi.

Lääkärit kantavat potilasta Philipsin valojen alla

Philipsin nelivaiheinen menetelmä

 

Osaava ja kokenut tiimimme pohtii tarkasti projektin jokaista vaihetta, jotta voit hyödyntää uutta valaistusjärjestelmääsi parhaalla mahdollisella tavalla. Prosessi on nelivaiheinen:

Sairaala, jossa on Philipsin miellyttävä valaistus
Kartoitus – Selvitämme tavoitteesi kartoituskeskusteluissa. Tutkimme erilaisia vaihtoehtoja, jotta voimme luoda ympäristöystävällisen ja innovatiivisen työpaikan valaistustekniikan avulla.
Suunnittelu –  Arvioimme nykytilan paikan päällä ennen kuin laadimme ehdotukset erilaisista energiansäästövaihtoehdoista.
Rakentaminen – Kun ratkaisu on valittu, taitava tiimimme huolehtii järjestelmän toimituksesta ja asennuksesta.
Hallinta – Halutessasi voimme aina tarvittaessa valvoa, huoltaa ja päivittää ympäristöä säästävää sairaalavalaistustasi.

Haluamme edistää terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa

Innovaatiot muuttavat maailmaa. Kehittämällä uutta tekniikkaa pyrimme tekemään maailmasta terveellisemmän ja ympäristön kannalta kestävämmän.

 

Missionamme on parantaa kolmen miljardin ihmisen elämää vuoteen 2025 mennessä. Olennainen osa missiota on terveydenhuollon tilojen ympäristöystävällisyyden lisääminen sekä potilaiden, henkilöstön ja yhteisöjen auttaminen.

 

 

Ihmisten hyvinvoinnin lisääminen