Valaistusjärjestelmät:

julkiset tilat

Hyvin suunniteltu ja älykkäästi hallittu julkinen valaistus auttaa yhteisöjä kukoistamaan tuomalla eloa kaupunginosiin, houkuttelemalla matkailijoita ja lisäämällä sekä matkailijoiden että paikallisten asukkaiden turvallisuuden tunnetta. Kokonaisvaltainen valaistussuunnitelma auttaa kaupunkia erottumaan edukseen, jolloin siitä tulee matkailukohde samalla, kun päästään tärkeisiin ympäristönsuojelu- ja energiansäästötavoitteisiin.

 

Etävalvonta, älykäs resurssienhallinta, älykäs himmennys valaistustilanteiden mukaan ja älykäs energiankulutuksen mittaus ovat ominaisuuksia, joiden vuoksi Philipsin ohjattavat valaistusjärjestelmät muuttavat perinpohjaisesti julkisen valaistuksen hallintaa. Ohjattava valaistus luo skaalautuvia ja täysin integroituja ratkaisuja, jotka takaavat matkailijoille ja asukkaille parhaat mahdolliset kokemukset sekä yksinkertaistavat hallintaa ja pienentävät kaupunkien kustannuksia.

Älykkäät kaupungit
ovat ohjattavia kaupunkeja

Valaistuksenhallinnan parantaminen toimintoja yksinkertaistamalla  

 

Voit pienentää merkittävästi kaupungin energiankulutusta ja yksinkertaistaa rakenteita CityTouch-valaistuksenhallintaohjelmistolla ja integroidulla valopisteviestinnällä. Samalla kustannukset pienenevät ja huoltoprosessit optimoidaan.

 

Voit valaista Philipsin ohjattavilla valaistusjärjestelmillä kaupungin keskustan, puistot ja liikenneväylät joustavasti ja tehokkaasti. Voit tuottaa täsmälleen oikean valotason aina tarvittaessa ja muokata suunnitelmia valaistustarpeiden muuttuessa – kaikki tapahtuu yksinkertaisella verkkokäyttöisellä hallintaliittymällä.

 

Valaistusinfrastruktuurin suunnittelu, ohjaus ja hallinta on helpompaa kuin koskaan aiemmin – mistä on hyötyä sekä ympäristölle että kunnan budjetille.

 

Lue lisää CityTouchista.

valmiina kaikkeen

Osoitus sitoutumisesta kestävään kehitykseen

 

Julkishallinnon organisaatioilla on ainutlaatuinen tilaisuus siirtyä energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen johtotähdiksi. Voit osoittaa sitoutumisen näihin ohjelmiin asentamalla energiaa säästävät ja tehokkaasti toimivat ohjattavat valaistusjärjestelmät toimitiloihin ja julkisiin tiloihin.

 

Koska energiansäästö perinteisiin valaistusjärjestelmiin verrattuna voi olla jopa 70 prosenttia, voit tehdä rakennuksesta tai kaupunkimaisemasta esimerkin valaistuksen tulevaisuudesta käyttämällä älykästä valaistuksenhallintaa sekä muita palveluja ja resursseja ja edistää tällä tavoin ympäristöystävällisten ratkaisujen käyttöönottoa muuallakin yhteisössä.

Älykkäät kaupungit – valmiina kaikkeen

 

Philipsin ohjattavilla valaistusjärjestelmillä valaistuksesta voi tulla keskeinen osa kaupungin kestävyyssuunnittelua. Julkinen valaistus on kestävää silloin, kun se on joustavaa, reagoivaa ja integroitua – siis silloin kun se on ohjattava.

 

Saumattomat, täysin skaalautuvat ja kokonaisvaltaiset ohjattavat valaistusjärjestelmät tukevat kaupungin kestävyystavoitteita tarjoamalla kaupungin työntekijöille mahdollisimman joustavat, yksinkertaiset ja älykkäät työnkulut. Lisäksi järjestelmien vaikutus ympäristöön on vähäinen, ja sekä paikalliset asukkaat että vierailijat saavat mahdollisimman hyviä kokemuksia julkisesta valaistuksesta.

Paremmat kokemukset, parempi elämänlaatu

Voit houkutella lisää vierailijoita laadukkaalla valaistuksella

 

Philipsin valaistusjärjestelmissä tärkeintä on energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys ja kustannusten pienentäminen kaupunkiympäristössä, mutta etuja on muitakin. Voit luoda paikkakunnallesi sopivilla valaistuskokemusyhdistelmillä, kuten dynaamisella väriä vaihtavalla ledivalaistuksella, loistavia nähtävyyksiä, jotka vaikuttavat merkittävästi paikalliseen yhteisöön. Siltojen, kaupunkikeskusten tai tunnettujen rakennusten julkisivujen arkkitehtoninen valaistus voi edistää matkailua ja tuoda asiakkaita alueen ravintoloihin, kahviloihin, puistoihin ja kauppoihin.
Philips Valaistuksen kauniisti valaisema puisto

Koko maailma näyttämönä: paikkakunta pääosassa

 

Laadukas julkisivujen valaistus tai arkkitehtoninen valaistus voi sekä kaunistaa kaupunkia että nostaa esille historiallisia ja tunnettuja kohteita, kuten siltoja, museoita ja muistomerkkejä. Hyvin suunniteltu ja huolellisesti hallittu ulkovalaistus voi luoda vaikuttavan ja edistyksellisen yömaiseman, joka voi tehdä paikkakunnasta nähtävyyden. Ledivalaistus ja muut Philipsin arkkitehtoniset valaistusratkaisut auttavat lisäämään paikkakunnan tunnettuutta ja vahvistavat sen ominaislaatua samalla, kun ympäristöystävällisyys lisääntyy. Tämä edistää paikkakunnan menestymistä ja parantaa sekä paikallisten asukkaiden että vierailijoiden viihtyvyyttä ja turvallisuuden tunnetta.

Kirkkaampi, turvallisempi, vihreämpi

 

Kaupungit voivat luoda Philipsin valaistusjärjestelmillä innovatiivisia, kauniita ja inspiroivia ratkaisuja. Samalla kunnioitetaan kaupungin identiteetin ja sen asukkaiden tarpeiden välistä herkkää tasapainoa. Asiantuntemuksemme ja kattava tietämyksemme on auttanut meitä kehittämään ledivalaistusratkaisuja, jotka ovat sekä käytännöllisiä ja kauniita että energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

 

On tunnettu tosiasia, että tehoton valaistus syö maapallon arvokkaita luonnonvaroja. On myös tärkeää ymmärtää keinovalon vaikutus uneen ja muihin luonnollisiin prosesseihin, jotka vaikuttavat elämänlaatuumme. Rajoittamalla valaistuksen käyttö tilanteisiin ja paikkoihin, joissa sitä tarvitaan, ratkaisumme auttavat valloittamaan tähtitaivaan takaisin – koska se on kaunis ja koska se on tarpeellista luonnollisen rytmin ja luonnonsuojelun vuoksi.

Rantakadun valaistus luo ympäristöystävällisen tunnelman

Valitse järjestelmä, joka sopii juuri sinulle


Sama ratkaisu ei sovi kaikille

Philipsin valaistusjärjestelmän määrittäminen alkaa sinun tarpeistasi – liiketoiminnastasi, organisaatiostasi ja tavoitteistasi.

 

Philipsin järjestelmäasiantuntijat selvittävät yhteistyössä kanssasi, mitä järjestelmäominaisuuksia tarvitset, ja auttavat sitten suunnittelemaan näitä tarpeita vastaavan järjestelmän, joka ottaa huomioon sekä nykyiset tarpeet että liiketoiminnan kehittymisen ja muuttumisen myötä myöhemmin esiin tulevat tarpeet.

 

Yhteydenottolomake

Suunnittele oma valaistusjärjestelmäsi

valaisimet + ohjausjärjestelmät + palvelut + tuki

Valaistuspaketit

Case Studyt