You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Tunnelman ja energian tiivistäminen 

faneille

ArenaExperience-urheiluvalaistus

 

Oikea valaistus on erittäin tärkeää urheilustadioneilla. Olipa kyse pienistä urheiluhalleista tai valtavista monitoimiareenoista, ArenaExperiencen ansiosta keskinkertaisesta pelistä tulee jännittävä tapahtuma.

 

Selkeä näkyvyys kentällä auttaa pelaajia tekemään parhaansa. Häikäisemätön valaistus auttaa kameroita vangitsemaan toiminnan ja katselijoita näkemään tapahtumat. Arkkitehtoninen valaistus korostaa tunnelmaa ja houkuttelee kävijöitä, mikä näkyy liikevaihdon kasvuna. Älykkäät hallintajärjestelmät pienentävät toimintakustannuksia.

 

Tiivistettynä voisi sanoa, että ArenaExperiencen avulla voit tehdä areenasta kuin areenasta maailmanluokan viihdekeskuksen. 

Potilashuoneiden valaistusjärjestelmä

Olen innoissani, kun voin tehdä yhteistyötä Philipsin kanssa ja luoda mahdollisimman hienon ympäristön, jossa kannattajamme voivat nauttia Chelsean otteluista. Chelsea Football Club on jälleen kerran kehityksen kärjessä, ja odotamme innokkaasti monia unohtumattomia pelejä Stamford Bridgellä uuden valonheitinjärjestelmän valaisemana.”

 

- Ron Gourlay, toimitusjohtaja, Chelsea FC

Urheilustadionin valaistukseen on käytetty Philipsin urheiluvalaistusta

Kentällä

 

Vaikka se kaikkein olennaisin tapahtuu kentällä, vasta tasapainoisesti suunniteltu valaistus varmistaa, että kaikki nauttivat tapahtumasta. Jos valoa on liian paljon, se voi häiritä pelaajia, mutta jos valoa on liian vähän, katsojien on vaikea nähdä kentälle.

 

ArenaVision-ledivalonheitinvalaistuksella voit valita tapahtumalle sellaisen valaistustason, joka miellyttää sekä kotona että paikan päällä olevia faneja. Koska valonheittimet eivät välky, kamerat voivat kuvata tapahtumat hidastuksia varten. Konsertteihin ja muihin esityksiin voit luoda nopeasti oikean tunnelman muuttamalla valaistusasetuksia yhdellä painikkeen painalluksella.


ArenaVision-ledivalonheittimet

 

Valmistaudu kokonaisvaltaiseen urheilukokemukseen. ArenaVision-ledikenttävalaistus mahdollistaa selkeän näkyvyyden, tehokkaan lämmönhallinnan ja vakuuttavan pitkän elinkaaren.

 

Erityisesti urheilu- ja monitoimiareenoille suunniteltu ArenaVision-ledivalonheitinvalaistus voidaan himmentää, määrittää uudelleen ja sytyttää tai sammuttaa yhdellä painikkeella. Valot integroidaan AV-järjestelmiin, jolloin voidaan luoda upeita valaistustehosteita, ja koska valot eivät välky, kuvamateriaalia voidaan toistaa hidastettuna teräväpiirtolaatuisena.

Lue lisätietoja

Sisähallin valaistukseen on käytetty Philipsin urheiluvalaistusta
Philipsin arkkitehtonista valaistusta on käytetty ruotsalaisen Friends Arenan ulkovalaistukseen

Areenalla

 

Erilaisilla myymälä- ja muilla valaistusratkaisuilla voit luoda uusia mahdollisuuksia areenalla. Voit houkutella vierailijoita myymälöihin ja lisätä myyntiä kiinnittämällä heidän huomionsa ostettaviin tuotteisiin. Käytä aitioissa viihtyisää valaistusta, ja hyödynnä valoissa sponsorin värejä. Luo sopiva tunnelma lehdistötilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin.

 

Julkisivu- ja arkkitehtoninen valaistus voidaan yhdistää kenttävalaistukseen ja tuottaa sitten yhtäaikaisia valaistustehosteita. Kiehtova, visuaalinen valaistus kannustaa ihmisiä viettämään areenalla enemmän aikaa ja kertomaan tuttaville kokemuksestaan.

 

Areenan ympärillä

 

Voit säästää viimeisintä tekniikkaa hyödyntävällä valaistuksella rahaa, parantaa turvallisuutta ja herättää kiinnostusta jo ennen kuin vieraat saapuvat areenalle. Vieraat tuntevat olonsa turvalliseksi, kun pysäköintialueilla on käytetty kirkasta, energiaa säästävää ledivalaistusta. Opasta vieraat alikulkutunneleista areenalle vain vähän huoltoa vaativilla valaisimilla. Inspiroi heitä etäältä julkisivun ledivalaistuksella, joka tekee areenasta maamerkin.

Guangzhou-olympiastadionin valaistukseen on käytetty Philipsin valaistustuotteita

Uusi voitokas valaistus

KAA Gentin Ghelamco Arena

 

Auttaakseen KAA Gentiä pääsemään liigan huipulle, joukkueen 20 000 katsojan stadionille asennettiin edistyksellinen ledijulkisivuvalaistus. Puoli miljoonaa lediä luo rakennuksen ulkopuolella huikeita valotehosteita – aaltoja, ristikkäisiä häivytyksiä, jaksotuksia, välkkyviä valoja ja räjähdyksiä.

Case studyt

Kuinka voimme
auttaa sinua
palveluillamme?

Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake