Pysytään

liikkeellä

Tunnelivalaisimet

Jokaisella tunnelin vyöhykkeellä on omat valaistussuunnitteluun ja -tehoon liittyvät vaatimukset. Esimerkiksi tunnelin sisäänkäynneissä tarvitaan voimakkaampaa valaistusta, jossa valaisimien välit ovat lyhyitä tai niitä ei ole.

 

Sen sijaan tunnelin sisäosan valaistuksen tehon on oltava alhainen ja välejä joko käytetään tai ei. Koska meillä on laaja valikoima ledivalaisimia, voimme luoda minkä tahansa valaistusmallin, joka tasapainottaa näkyvyyden, turvallisuuden ja taloudellisuuden sopivalla tavalla.

Tunnelivalaisimien kuvake

Räätälöity ledimalli  

 

Koska olemme keskittyneet ledivalaisimien suunnitteluun, tuotteemme toimivat tehokkaasti kaikissa tunnelikohteissa. Olemme kehittäneet jokaiselle valaistuskonseptille ja -määritykselle omia tuotteita. Suuri valikoima laadukasta optiikkaa varmistaa, että projekti valaistaan mahdollisimman tehokkaasti.

 

Edut

 • Hyvä suorituskyky
 • Erittäin tehokas
Tunnelivalaistus heijastuu autosta

Huoltomallit

 

Tunnelien luonteen vuoksi niiden sulkeminen merkittäviä häiriöitä aiheuttamatta on mahdollista vain harvoin. Koska asennus ja huoltaminen on helppoa, valaistusmallin huollettavuus on maksimoitu ja huoltoaika minimoitu. Valaisimet on myös suunniteltu luokkansa pitkäikäisimmiksi.

 

Edut

 • Helppo asennus
 • Pienet ylläpitokustannukset
 • Erinomainen huollettavuus
 • Pitkä käyttöikä
Työntekijät huoltavat valaistusta tunnelin sisällä

Valaise tiesi

 

Valaisimemme valaisevat tunnelin korkeimpien käyttömukavuus- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Valikoimaamme sisältyy kattava optiikkavalikoima, joka tukee erilaisia asennustapoja keskitetystä asennuksesta karniisiasennukseen. Digitaalinen hallinta ja seuranta tukee ledivalaisimien ainutlaatuisia himmennysominaisuuksia.

 

Edut

 • Erinomainen käyttömukavuus
 • Äärimmäisen turvallinen

 

Syväsäteilijöitä Meirin tunnelissa

Järjestelmätaso

 

Otamme kaikkien ledivalaisimien suunnittelussa huomioon koko järjestelmän. Niinpä kunkin valaisimen odotettu käyttöikä on sama riippumatta siitä, missä sitä käytetään. Tämä minimoi osien vaihtoon liittyvät haitat ja yksinkertaistaa säännöllisiä huoltotöitä, mikä helpottaa kaikkien elämää.

 

Edut

 • Yhdenmukainen käyttöikä
 • Helppo huollettavuus

 

Lundbyn tunnelin sisäänkäynti

Samankaltaiset asiakasesimerkit

Tunnelivalaisinvalikoima 

 • FlowLine
  FlowLine
  FlowLine on erinomainen vaihtoehto perinteisille loistelamppuvalaisimille, sillä se on niitä huomattavasti edullisempi, turvallisempi ja tehokkaampi. Valaisimen muotoilun ansiosta ...
 • FlowStar Large
  FlowStar Large
  Tunnelien sisääntulojen ja sisätilojen ledivalaisimet ovat haluttu ratkaisu, kun etsitään edullista, turvallista ja vain vähäistä huoltoa vaativaa ratkaisua koko valaisinjärjestelm...
 • TunLite LED
  TunLite LED
  Tunneleissa tarvitaan autoilijoille, pyöräilijöille ja jalankulkijoille valaistusta, joka käyttää vähän energiaa eikä vaadi huoltoa.TunLite LED on ledipohjainen valaisin tunnelien ...

Miten voimme auttaa palveluillamme?

Palvelut
Tunnelivalaistus on erittäin tekninen ja monimutkainen käyttökohde. Vain harvoilla yrityksillä on tähän tarvittavaa asiantuntemusta. Philips tarjoaakin kattavia palvelupaketteja, jotka auttavat projektin toteuttamisessa, joten sinun ei tarvitse tehdä itse kaikkea. Lisäksi ne auttavat turvaamaan sijoituksesi.

Ota yhteyttä

 

Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

 

Käytä yksityiskohtaista lomakettamme monimutkaisissa kysymyksissä