You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Pysytään

liikkeellä

Tunnelivalaistuksen ohjausjärjestelmät

Perinteisten valaistusjärjestelmien suunnittelu on aiemmin ollut huollosta vastaavan urakoitsijan vastuulla. Mittavan kokemuksemme ja integroitujen tuoteratkaisujen, mukaan lukien älykkäiden valaistusohjaimien, suunnittelun ansiosta olemme helpottaneet asentajan tarvetta minimoida monimutkaisia sähkösuunnitelmia sekä pienentäneet merkittävästi työ-, liikenteenhallinta- ja pääomakustannuksia.
Tunnelivalaistuksen ohjausjärjestelmien kuvake

Kokonaisvaltainen ratkaisu  

 

Projektityypistä (uusi kohde, vanhan korvaaminen, lyhyen alikulkutunnelin jälkiasennus tai monta kilometriä pitkä tunneli) riippumatta Philips voi toimittaa kattavan valaistuksen hallintajärjestelmän.

Vertaansa vailla olevasta taustastamme, asiantuntemuksestamme ja hallintajärjestelmän joustavuudesta on etua koko projektin keston ajan. Voimme toimittaa kaiken tarvittavan suunnittelusta ja materiaaleista asennukseen, käyttöönottoon ja koulutukseen elinkaaren ylläpitopalvelujen avulla.

 

Edut

  • Yksi toimittaja
  • Pienemmät kustannukset
  • Tehokas prosessi
Philips tunnelivalaistuksella valaistu tunneli

Toimiva

 

Koska järjestelmän osien määrä on minimoitu ja järjestelmä on heti käyttövalmis, asennus sujuu nopeasti ja kätevästi paikan päällä. Valaistuksen hoitajien ja ylläpitäjien on helppo liikkua valaistuksen hallintaan käytetyn tietokoneen helppokäyttöisellä liittymällä valaistusjärjestelmän tilaa seuraavissa valikoissa. Lisäksi toimintaa voi hallita joko paikallisesti tai SCADA-verkon kautta. Järjestelmän historiatiedot ovat helposti saatavilla.

Hyvä suorituskyky ja järjestelmän pitkäikäisyys ovat välttämättömiä, jotta tunneliverkko pysyy käytössä ja liikenne liikkuu sujuvasti.

 

Edut

  • Nopea ja yksinkertainen asennus
  • Kustannussäästöt
  • Hyvä suorituskyky
  • Järjestelmän pitkäikäisyys
Philipsin tunnelivalaistuksella valaistu Meirin tunneli

Samankaltaiset Case Studyt

Tunnelivalaistuksen ohjausjärjestelmävalikoima 

tunnel logic

TunneLogic

 

TunneLogic on leditekniikkaa varten suunniteltu tunnelien hallinta- ja seurantajärjestelmä. Helposti asennettava, käyttöönotettava, käytettävä ja huollettava hallintajärjestelmämme antaa asiakkaalle turvallisen tavan hallita valaistusta ja valaistusjärjestelmään liittyviä kuntotietoja.

 

Lataa tuoteopas

Miten voimme auttaa palveluillamme?

Palvelut
Tunnelivalaistus on erittäin tekninen ja monimutkainen käyttökohde. Vain harvoilla yrityksillä on tähän tarvittavaa asiantuntemusta. Philips tarjoaakin kattavia palvelupaketteja, jotka auttavat projektin toteuttamisessa, joten sinun ei tarvitse tehdä itse kaikkea. Lisäksi ne auttavat turvaamaan sijoituksesi.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake