HealWell – luonnollisen
valon voima

Hoitoympäristön parantaminen

 

Paranna potilaiden sairaalakokemuksia ainutlaatuisella tutkimukseen perustuvalla valaistusjärjestelmällä. HealWell käyttää innovatiivista valaistusta, joka tukee tervehdyttävää nukkumista, lievittää ahdistusta ja parantaa potilaiden ja henkilökunnan mielialaa.

Luonnollisten unirytmien tukeminen

Tutkimukset osoittavat, että valolla on huomattava vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Valo ei vaikuta ainoastaan mielialaamme, vaan se myös ohjaa luontaista biorytmiämme. Kun keinovalolla luodaan luontaiset päivänvalojaksot sairaalaan, jossa potilaat ovat koko ajan sisätiloissa, valaistus voi tukea terveellistä uni-valverytmiä. HealWell on suunniteltu saavuttamaan tämä vaikutus siten, että valon kirkkautta ja sävyä muutetaan automaattisesti päivän mittaan niin, että valon vaihtelut muistuttavat ulko-olosuhteita.

 

Healwelliin liittyvien hyötyjen tutkiminen

 

Tekniikkaa testattiin Alankomaissa, Maastrichtin yliopiston sairaalan sydäntautiosastolla. Tutkimuksessa mitattiin HealWell-valaistusta käyttävässä huoneessa olevien potilaiden nukkumistapoja, mielialaa ja muita muuttujia. Vertailun vuoksi samat mittaukset tehtiin potilaille, jotka olivat perinteisesti valaistuissa huoneissa.

 

Loistavat tulokset

 

Kokeet ovat todistaneet, että valo vaikuttaa potilaisiin myönteisesti. Perinteisesti valaistuihin huoneisiin verrattuna HealWell-valaistusta käyttävissä huoneissa tehdyt mittaukset osoittivat

• potilaan ja henkilökunnan olevan tyytyväisempiä

• potilaiden nukkuvan kauemmin

• potilaiden nukahtavan nopeammin

• potilaiden mielialan olevan parempi HADS (Hospital Anxiety and Depression Scale) -asteikolla mitattuna.

 

CaseStudyt

Videot

Phoenixin lastensairaala

Bradford Royal Infirmary

Filippiinien sydänkeskus

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website