Valomatot

Ainutlaatuinen tapa luoda aidosti opastava lattia

 

Tämä ainutlaatuinen, patentoitu lattiaratkaisu yhdistää Philipsin kestävän ledivalaistuksen Desson vain tätä tarkoitusta varten kehittämiin valoa siirtäviin mattoihin. Tämä innovaatio muuttaa täysin tavan, jolla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa tilan kanssa: lattiamateriaali muuttuu dynaamiseksi taustaksi, johon aistimme reagoivat, koska hakeudumme luontaisesti kohti valoa. Materiaali antaa uusia suunnittelumahdollisuuksia arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille, sillä käyttömahdollisuuksia on rajattomasti.

Valomattojen neljä keskeistä käyttötarkoitusta

Toimintaperiaate

 

Philipsin ja Desson valomatot tarjoavat jännittäviä uusia mahdollisuuksia innovatiivisille käyttäjille. Matoilla voidaan ohjata ihmiset varauloskäytäville ja antaa heille ohjeita ja tietoja. Niiden avulla voidaan myös luoda kokonaisvaltainen kokemus, joka inspiroi niin työntekijöitä kuin vierailijoitakin. Idea on yksinkertainen, mutta käytettävä tekniikka on kehittynyttä.

 

Lue lisää uudesta tekniikasta

Projektit

Bild Zeitungin uutishuone

Berliini

Rabobank

Berkel Enschot

Philipsin pääkonttori

Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam

Sint Hubertus

De Hoge Veluwe

Valomaton käyttö omassa projektissa

 

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi, niin saat häneltä apua. Jos sinulla ei ole yhteyshenkilöä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen luminous.carpets@philips.com tai ottaa yhteyttä verkkosivuston kautta.

Pysy ajan tasalla  

 

Tiedotusvälineissä on jo kirjoitettu innostuneesti Philipsin ja Desson Luminous Carpets™ -valomattoratkaisusta. Mutta älä jää odottamaan seuraavaa lehdistötiedotetta, vaan liity postituslistallemme, niin saat uutiset ensimmäisten joukossa.

 

Tilaa kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje