Lisää brändejä

Ympäristöystävällinen

varastovalaistus

Ympäristöystävällinen varastovalaistus - täydellinen ratkaisu varastotiloihin

 

Syväsäteilijöiden käyttö oli ennen kallista, sillä valaistuksen asentaminen ja ylläpito maksoi maltaita ja häiritsi muuta toimintaa. Lisäksi valaistusohjaimet monimutkaistivat käyttöä entisestään. Tilanne on nyt kuitenkin toinen.

Katso Philipsin Ympäristöystävällinen varastovalaistus -video

Yksi yksinkertainen ratkaisu


Ympäristöystävällinen GreenWarehouse varastovalaistusjärjestelmämme on yksinkertainen pakettiratkaisu, joka sisältää kolmenlaisia himmennettäviä ledivalaisimia ja langattoman ohjausjärjestelmän. Ne on helppo määrittää vyöhykkeiksi, jotka voi määrittää uudelleen koska tahansa.


Järjestelmä on joustava, myös tulevaisuudessa toimiva ratkaisu, jonka avulla maksimoidaan ympäristöystävällinen varastovalaistus.

Tarpeiden mukaan suunniteltu

 

Varastoja on eri mallisia ja eri kokoisia. Älykkäällä Philipsin GreenWarehouse varastovalaistusjärjestelmällä tila voidaan valaista tehokkaasti ja kätevästi kaikenlaisten vaatimusten mukaisesti. Ja mikä parasta, tämä kaikki on saatavana yhtenä tilaasi sovitettuna pakettiratkaisuna. Koska järjestelmä on langaton, myös sen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa, ja tarpeiden muuttuessa uudelleenmäärittäminen on yksinkertaista.

Yksi älykäs paketti


Olemme luoneet pakettiratkaisun, joka sisältää kolmenlaisia valaisimia: Philips GentleSpace on tarkoitettu avoimen tilan yleiseen valaisemiseen, kun taas Philips Maxos LED ja Philips Pacific LED asennetaan varastokäytäville. Lisäksi ratkaisu sisältää langattoman ohjausjärjestelmän. Voimme räätälöidä paketin varastotilasi mukaan koosta riippumatta, sillä järjestelmä on täysin skaalautuva.
Philipsin langaton tunnistusjärjestelmä

Yksinkertainen ja taloudellinen


Järjestelmä on hinnoiteltu siten, että koko paketin ostaminen on edullisempaa kuin yksittäisten osien ostaminen. Kaikki tarvittava on yhdessä paketissa, joka on helppo tilata ja asentaa. Paketti onkin taloudellisin ratkaisu sekä jälkiasennukseen että uusien syväsäteilijöiden asentamiseen. Asennuksen enimmäiskorkeus on 12 metriä.
Philipsin ympäristöystävällinen varastovalaistus, joka on kustannustehokas ja helppo asentaa

Uudet kohteet tai jälkiasennus


Järjestelmämme asentaminen on sekä nopeaa että helppoa riippumatta siitä, onko kyse uudesta kohteesta vai onko nykyiseen tilaan vaihdettava tehokkaampi ratkaisu. Voit asentaa ja ottaa järjestelmän käyttöön itse, tai voimme tehdä sen puolestasi.
Philips GreenWarehouse soveltuu sekä uusiin että saneerauskohteisiin