You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Valaistusjärjestelmät:

vähittäismyynti sekä hotelli- ja ravintola-ala

Tyylikäs muotoilu ja huippuluokan valaistus voivat vaikuttaa yhtä paljon unohtumattomien kokemusten syntymiseen kuin myytävät tavarat, tarjottu ruoka ja vuodevaatteiden laatu.

 

Philipsin ohjattavat valaistusjärjestelmät lisäävät uuden tason myymälöiden sekä ravintoloiden ja hotellien sisätilojen toimivuuteen. Ohjattava valaistus yhdistää kehittyneen, intuitiivisen valaistuksen hallintaohjelmiston, digitaaliset ohjausjärjestelmät ja Philipsin luokkansa parhaat valaisimet, joiden avulla voit hallita keskitetysti ympäristön jokaista valopistettä. Koska saat paremman käsityksen asiakkaiden toiminnasta ja mieltymyksistä, voit räätälöidä valaistuksen luomaan kutsuvia ja mieleenjääviä kokemuksia samalla, kun saavutat energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen liittyvät tavoitteet, jotka ovat brändisi kulmakiviä.

Oikeanlainen valo
siellä, missä ihmiset tekevät ostoksia, syövät ja rentoutuvat

Sopivan valon käyttö

 

Voit etsiä dynaamisen ledivalaistuksen ja ohjausjärjestelmien avulla täydellisen valosävyn herättämään huomiota, houkuttelemaan ja keskittämään huomion myytäviin tuotteisiin. Muokkaa tunnelmaa käyttämällä korkeaa värintoistoindeksiä ja säätämällä valon spektriä vuoden- tai vuorokaudenajan mukaan ja nostamalla esiin tiettyjen tuotteiden värit.

houkutteleva tila

Tilan muuttaminen houkuttelevaksi

 

Luo ainutlaatuinen myymäläympäristö käyttämällä dynaamista valaistusta ja edistyneitä ohjausjärjestelmiä, sillä ne saavat asiakkaat jäämään myymälään ja tulemaan takaisin. Muuta vähittäismyynti-, ravintola- tai hotellitila nähtävyydeksi värillisellä ledivaloesityksellä. Se on täydellinen tapa herättää huomiota ja antaa näkyvyyttä brändille.


house of fraser -muotimyymälä

Vertaansa vailla oleva hallinta, yhdenmukainen asiakaskokemus

 

Edistyneet hallintajärjestelmät ja monipuoliset, energiatehokkaat ammattilaisvalaisimemme takaavat ensiluokkaisen – ja luotettavan – asiakaskokemuksen. Kun käytät digitaalisia ja moniin kohteisiin soveltuvia hallintaratkaisuja yhdessä älykkäiden ledivalaisimien kanssa, voit toteuttaa valaistussuunnitelman huolellisesti ja yhteneväisesti myös myymälä-, ravintola- ja hotelliketjuissa. Määritä optimaalinen valaistus eri esillepanoille ja alueille ja muokkaa ja säädä sitten valaistusmallia kussakin myymälässä tai hotelli- ja ravintolaympäristössä. Paranna hotellihuoneen tai ravintolan tunnelmaa, korosta myymäläesillepanoja visuaalisesti mahdollisimman tehokkaasti ja varmista, että tila näytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla energiasäästö maksimoidaan läsnäolotunnistuksella ja himmennysaikatauluilla.

Anna asiakkaillesi mitä he tarvitsevat, 
missä he sitten ovatkin  

Verkko-opastusta, myymälämyyntiä  

 

Asiakkaat tekevät usein spontaaneja ostopäätöksiä myymälässä. Nykyisin he etsivät älypuhelimella kaikenlaista tietoa tuotehyllyjä katsellessaan. Jos he löytävät paremman tarjouksen, he voivat käyttää rahansa toisessa myymälässä, joko verkossa tai muualla.

 

Voit laajentaa Philipsin älykkäiden valaistusjärjestelmien avulla asiakkaiden ostoskokemusta myymäläsi käytävillä ja muuntaa näin verkkokokemukset myymälämyynniksi.

 

Integroitujen antureiden ja langattomien yhteyksien avulla Philipsin älykkäät valaistusjärjestelmät luovat sisätilojen paikannusjärjestelmän, joka osoittaa asiakkaiden sijainnin myymälässä. Tämän ansiosta voit lähettää kohdistettuja tietoja suoraan heille tähän tarkoitukseen suunnitelluilla mobiililaitteiden ostossovelluksilla. Voit lähettää asiakkaille parempia tuotetietoja tai tarjota heille erikoisalennuksia – mitä sitten tarvitsetkin kauppojen tekemiseen.

Yhdistetyn valaistuksen video

Avokadoja etsiessä tapahtui jotakin ihmeellistä . . .

 

Missä avokadot ovat? Ei hätää, Philipsin älykäs valaistusjärjestelmä ilmoittaa sen sinulle.

 

Älykkäässä valaistusjärjestelmässä myymälän valaistus tarjoaa ensiluokkaista valaistusta ja toimii lisäksi tarkkana sisätilojen paikannusjärjestelmänä. Asiakkaat voivat käyttää mobiilikäyttöön suunniteltuja ostossovelluksia etsiäkseen ostoslistassa olevia tuotteita, löytääkseen uusia tuotteita ja jopa vastaanottaakseen tarjouksia, jotka perustuvat heidän sijaintiinsa myymälässä.

 

Voit nyt toimittaa tarpeellisia tietoja ja tarjouksia asiakkaille myyntipisteessä juuri silloin, kun he tarvitsevat niitä eniten ja kun he ovat vastaanottavaisimmillaan. Ostoskokemuksen laajentaminen olemalla henkilökohtaisessa ja dynaamisessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa on kannattavaa kaikille: se on asiakkaiden kannalta kätevää ja myyntisi kasvaa.

Lähikuva valintamyymälässä olevasta naisesta

Läheinen ja henkilökohtainen suhde asiakkaisiin

 

Koska valaistus on asennettu kaikkialle, missä ihmiset kuljeskelevat ja tekevät ostoksia, se sopii täydellisesti sisätiloissa tapahtuvaan paikannukseen. Sisätilojen paikannus toimii kuten sisällä käytettävä GPS. Voit tarjota valinnaisilla mobiilikäyttöön suunnitelluilla sovelluksilla asiakkaille tietoja ja alennuksia sen perusteella, millä käytävällä he ovat tai minkä vitriinin edessä he seisovat. Vaihtoehtoisesti voit seurata heidän käyttäytymistään ja mieltymyksiään myymälässä aivan kuten seuraat heidän selaus- ja ostokäyttäytymistään verkossa.

 

Asiakkaiden käyttäytymisen parempi seuranta antaa sinulle tarkempaa tietoa heistä, jolloin voit jatkuvasti parantaa asiakaskokemusta myymälässäsi ja henkilökohtaista suhdetta asiakkaisiin sekä edistää asiakasuskollisuutta. Kun myymäläympäristö on sekä kauniisti valaistu että muunnettavissa asiakkaiden toiveiden ja mieltymysten mukaan, on lähes varmaa, että asiakkaat palaavat myymälään . . . ja tuovat myös ystävänsä mukanaan.

Valitse järjestelmä, joka sopii juuri sinulle


Sama ratkaisu ei sovi kaikille

Philipsin valaistusjärjestelmän määrittäminen alkaa sinun tarpeistasi – liiketoiminnastasi, organisaatiostasi ja tavoitteistasi.

 

Philipsin järjestelmäasiantuntijat selvittävät yhteistyössä kanssasi, mitä järjestelmäominaisuuksia tarvitset, ja auttavat sitten suunnittelemaan näitä tarpeita vastaavan järjestelmän, joka ottaa huomioon sekä nykyiset tarpeet että liiketoiminnan kehittymisen ja muuttumisen myötä myöhemmin esiin tulevat tarpeet.

 

Etsi lähin järjestelmäasiantuntija

Suunnittele oma valaistusjärjestelmäsi

valaisimet + ohjausjärjestelmät + palvelut + tuki

Valaistuskonseptit

Case Studyt