You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Muunnetaan  

myymälät tarinoiksi

AmbiScene

joustavaa valaistusta myymäläympäristöihin

AmbiScene tuo uusia mahdollisuuksia vähittäismyymälöihin. Koska se valaisee monipuolisesti, se tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia houkutella asiakkaat myymälään yhä uudelleen. Räätälöidyt valaistustehosteet voivat täydentää brändiä ja auttaa kävijöitä liikkumaan myymälässä. AmbiScene-valaistuksen voi lisäksi muuttaa yhdellä napsautuksella uusien kokoelmien ja teemojen mukaiseksi.
Houkuttelevan myymäläympäristön luominen Philipsin AmbiScene-valaistuksella

Asiakaskokemuksen parantaminen

 

AmbiScene-valaistuksella voi parantaa asiakaskokemuksen jokaista vaihetta. Herätä asiakkaiden kiinnostus kiehtovilla julkisivuilla. Tervehdi heitä kutsuvalla tunnelmalla. Opasta heidät myymälän tuotteiden luokse korostusvaloilla. Varmista, että asiakkaat näyttävät hyvältä sovituskopissa ja että heille jää mukavia muistoja kassalta.

 

Philipsin AmbiScene-valaistusta käyttävä saksalaisen Markenstoren näyteikkuna

Case Studyt

AmbiScenen käyttö

AmbiScene-ratkaisu luodaan yhteistyönä. Prosessissa voi olla mukana markkinoinnin asiantuntijoita, vähittäismyyntikonsultteja, arkkitehteja, valaistussuunnittelijoita, teknikoita, myymälähenkilökuntaa ja Philipsin ammattilaisia. Kaikki alkaa brändin strategiaa heijastavasta ideasta. Tämän jälkeen valaistuskonsultti tekee idean pohjalta luovan suunnitelman.


Seuraavaksi AmbiScene-suunnitelma toteutetaan uusinta tekniikkaa hyödyntävillä lampuilla, valaisimilla ja ohjausjärjestelmillä. Philipsin valaistustekniikalla voidaan toteuttaa lähes kaikki ideat, jotka mielikuvitus on saanut aikaan. Intuitiivisten käyttöliittymien ansiosta myymälän tunnelmaa on helppo muokata ja säätää tilanteiden mukaan.

Philipsin AmbiScene-valaistus luo ainutlaatuisen asiakaskokemuksen Shoebaloo-kenkäkaupassa Amsterdamissa Alankomaissa

AmbiScene inspiroi

 

AmbiScene ei ole vain valaistusratkaisu, vaan se koostuu sarjasta monipuolisia, dynaamisia valaistusjärjestelmiä, jotka täydentävät myyntistrategiaa luovasti ja kiehtovasti. Koska AmbiScene-valot voidaan integroida muihin tekniikoihin, valoilla voidaan luoda vuorovaikutteisia tehosteita, joista asiakkaat pitävät.

 

Philipsin AmbiScene-valaistusta käyttävä muotimyymälä

Lataukset

AmbiScene-esite

pdf 15,5 Mt

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake