Lisää brändejä

Yhteistyö on
voimaa

 

Löydä kumppani läheltäsi

 

YhteistyöKumppanimme

 

Älyvalaistuksen yleistymisen myötä nykypäivän ammattivalaistusprojekteista tulee aina vain monimutkaisempia. Tämä on synnyttänyt alati kasvavan kysynnän laadukkaille konsultointi- ja suunnittelupalveluille. Tässä nopeasti muuttuvassa ympäristössä yhteistyö oikeiden kumppaneiden kanssa on avain menestykseen.

 

Tämän vuoksi olemme luoneet Philips Lighting Partner Program -ohjelman. Se yhdistää sinut maailmanlaajuiseen alan ammattilaisten verkostoon, jonka jäsenet Philips Lighting on todennut päteviksi. Näillä yhteistyökumppaneilla on perusteellista tietoa valaistuksesta, sen käyttöönotosta ja asennuksesta.

 

Paikallinen yhteistyökumppanisi voi huolehtia koko valaistusprojektistasi. Ja kun projekti on valmis, hyödyt myös heidän tarjoamastaan jatkuvasta huolto- ja varaosapalvelusta.

 

Philipsin korkealaatuisilla tuotteilla ja kumppaneidemme syvällisellä osaamisella saat parasta palvelua - Yhteistyö on voimaa.

Tutustu kumppaneihimme

Löydä yhteistyökumppani läheltäsi

 

Löydä oikea yhteistyökumppani alueeltasi maailmanlaajuisen verkostomme avulla

Locator map

Ota meihin yhteyttä

 

Mikäli tarvitset apua tai neuvoja Philips Lighting Partner Program -ohjelmaan liittyen, annamme mielellämme lisätietoja.
 

Ota yhteyttä

Business people are talking in front of an open laptop