Lisää brändejä

Valoremontti

aVloremontti

Tapaa kumppanimme

Valoremontti Oy on kiinteistöjen valaistuksen uusimiseen erikoistunut palveluyritys. Toteutamme yrityksille ja julkiselle sektorille innovatiivisia, älykkäitä ja energiatehokkaita LED-valaisinratkaisuja. Toimitamme uuden valaistusjärjestelmän vaivattomana avaimet käteen toimituksena. Meiltä saat valoremontin kätevänä kokonaispakettina: suunnittelu, asennus, valaisimet ja ohjausjärjestelmät. Kauttamme hoituu kätevästi myös valaistusprojektin rahoitus. Pääasiallisina projektikohteina ovat kiinteistöjen sisätila- ja ulkoaluevalaistus. Valoremontin toimistot sijaitsevat Tuusulassa, Kotkassa ja Tampereella. Toteutamme valoremontteja koko Suomen alueella. Valoremontti Oy toimii Philipsin partnerina (Value Added Partner). Valitsemalla kumppaniksesi Valoremontin, valitset Philipsin laadukkaat ja toimintavarmat valaistusjärjestelmät.
Philips icon for certified added partners

Kumppanin taso 

 

Certified Value Added Partner

Icon for partner's specialization

Erikoistuminen

 

Yritys- ja julkinen sektori, joilla on valaistukseen liittyviä kehittämistarpeita mm. teollisuus, logistiikka, urheilutilat, ulkoalueet, sisävalaistus, kauppa.

Icon for visiting the website

Verkkosivusto

Projektit

Consolis Parma

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja. Parman Kotkan tehtaalla vanhat paljon energiaa kuluttavat valaisimet vaihdettiin Valoremontti Oy:n toimesta nykyaikaiseen valaistusjärjestelmään. Investoinnin ansiosta valaistuksen vaatima energian tarve putosi neljännekseen ja työturvallisuus parani. Uusi valaistus toteutettiin langattomasti ohjattavalla Philipsin GreenWarehouse valaistusohjausjärjestelmällä ja Philips GentleSpace syväsäteilijöillä, jotka takaavat laadukkaan valon juuri silloin, kun sitä tarvitaan, ja siellä, missä sitä tarvitaan.
ConsolisParma

Rocla

Rocla kehittää ja valmistaa sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja sekä automaattitrukkijärjestelmiä. Rocla on osa kansainvälistä Mitsubishi Nichiyu Forklift –yhtiötä. Valoremontti suunnitteli ja toteutti Roclan Järvenpään tehtaan ulko- ja sisävalaistusjärjestelmän. Projektin tavoitteena oli työturvallisuuden ja työympäristön parantaminen, huoltovapaus ja energiasäästöt. Sisävalaistus toteutettiin langattomasti Philipsin ohjattavalla GreenWarehouse-valaistusjärjestelmällä käyttäen GreenWarehouse GentleSpace LED-syväsäteilijöitä. Liike- ja hämärätunnistukseen perustuva ulkovalaistus toteutettiin Philipsin Coreline Tempo ja Coreline Highbay LED-valaistusjärjestelmillä.
Rocla

Pyroll

Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Valoremontti on toteuttanut avaimet käteen -toimituksina useiden Pyrollin tuotantolaitosten, toimistojen ja varastojen ja ulkoalueiden valaistusjärjestelmät: Tampereella, Tervajoella, Valkeakoskella, Tuusulassa ja Siltakylässä. Tavoitteena on ollut energiasäästöt, huoltovapaus ja työturvallisuuden sekä työviihtyvyyden parantaminen. Toimialan laatuvaatimukset vaativat korkealaatuiset valaistusjärjestelmät, johon Philips on pystynyt tarjoamaan toimivat ratkaisut. Valaistusta ohjataan DALI-pohjaisella Philips Dynalite ohjausjärjestelmällä. Järjestelmä on joustava, myös tulevaisuudessa toimiva ratkaisu, jonka avulla maksimoidaan ympäristöystävällinen valaistus.
Pyroll

Lue lisää Partner Program -ohjelmasta

Löydä paikallinen kumppani

 

Löydä läheltäsi kumppani, ota yhteyttä heihin ja jaa ideasi

 

Etsi kumppani tästä

locator map