Lisää brändejä

Tuntematon vai

korvaamaton?

Real pros, real quality

 

Et ole aloittelija, vaan aito ammattilainen. Asiantuntija, joka hoitaa työnsä luotettavasti. Esteistä huolimatta. Ihminen, joka suunnittelee hyvin, suorittaa nopeasti ja työskentelee tehokkaasti. Onnistuminen vaatii oikeanlaista luonnetta, päivästä toiseen. Virheille ei ole sijaa. Jokainen tehtävä vaatii samaa asennetta. Kaiken on onnistuttava oikein heti ensimmäisellä kerralla. Tarvitset kumppanin, joka on yhtä sitoutunut kuin sinä.

Real pros, real quality

Henk de Man

Yhteyspäällikkö

TechTron -Veenendaal

Alankomaat

 

Asennusten parissa aikataulupaineet ovat aina läsnä – projektien määräajoissa pysyminen, kaikki pitää tehdä nopeasti. Meidän on onnistuttava oikein heti ensimmäisellä kerralla, ja se myös tarkoittaa sitä, että olet riippuvainen tavarantoimittajista. Luottamus on alallamme välttämätöntä!

Henk de Man

Tony Carissimo

Sähköurakoitsija

Caro Electric Inc - Marlboro

Yhdysvallat

 

Työ tulee kotiin ja koti töihin... se on osa itsenäisen sähköurakoitsijan elämää. Pitkän päivän jälkeen pienet asiat ovat ne, joilla on merkitystä. Seurasin isäni jalanjälkiä, opin saamaan kohteet loistamaan. Ja onnistumaan oikein heti ensimmäisellä kerralla.
 

Tony Carissimo

Denis Zago

Sähköurakoitsija

Zago S.r.l Elettricista 
Italia

 

Minulle aika perheeni kanssa on erittäin tärkeää. Se on yksi syy, miksi haluan tehdä kaiken laadukkaasti alusta asti, jotta minun ei tarvitse mennä myöhemmin korjaamaan mitään. Ja kuitenkin, katteet ovat nykyään ovat todella tiukassa. Joten yrityksessämme varmistamme, että käytämme laadukkaimpia komponentteja valaistusprojekteissamme ja tuotamme arvoa asiakkaille.

Arvaatko vai tiedätkö?

 

Pakettiratkaisukoulutus opettaa urakoitsijat laatimaan loppukäyttäjille houkuttelevia tarjouksia pienistä tai keskisuurista projekteista yhdistämällä laadukkaat ledivalaisimet älykkäisiin ja yksinkertaisiin ohjausjärjestelmiin. Koulutuksessa käsitellään kattavasti erilaisia käyttökohteita.

 

Tutustu koulutukseen

Aloittelija vai ammattilainen?


Nyt voit helposti oppia lisää valaistuksesta. Koulutusohjelmamme on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla uusista teknologioista ja tekniikoista. Testaa tietämystäsi ansaitaksesi Valaistuksen perusteet -todistuksen.
POT Detail

Tilaa uutiskirje

 

Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan hermolla!

 

Tilaa

Löydä jälleenmyyjä

 

Löydä lähin jälleenmyyjä tai kumppani.


 

Jälleenmyyjän tai kumppanin haku

Ota yhteyttä

 

Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

 

Ota yhteyttä

Tuotteet & työkalut

 

Tarkoituksemme on tehdä kaikesta mahdollisimman helppoa sinulle. Täten olemme koonneet olennaisimmat LED-valaisimet ja LED-valonlähteet yhteen paikkaan sinua varten. Tutustu tarkemmin laajaan tuotevalikoimaamme.

 

Tutustu tuotteisiimme

Tuotteiden asentaminen

 

Epäröitkö, kuinka asentaa tuotteemme? Katso uusimmat asennusvideot CoreLine-valaisimista ja MASTER LED-valoputkistamme.

 

 

Katso lisää