Lisää brändejä

Valoremontti

aVloremontti

Tapaa yhteistyökumppanimme

Valoremontti Oy on kiinteistöjen valaistuksen uusimiseen erikoistunut palveluyritys. Toteutamme yrityksille ja julkiselle sektorille innovatiivisia, älykkäitä ja energiatehokkaita LED-valaistusratkaisuja sekä sisätiloihin että ulkoaluille. Meiltä saat valoremontin kätevänä kokonaispakettina: suunnittelu, asennus, valaisimet ja ohjausjärjestelmät avaimet käteen -toimituksena. Kauttamme hoituu myös rahoitus. Toimimme koko Suomen alueella. Valitse kumppaniksesi Valoremontti, niin valitset Philipsin laadukkaat ja toimintavarmat valaistusjärjestelmät. 
Philips icon for certified added partners

Kumppanin taso 

 

Value Added Partner for: 
Green Warehouse 
Green Parking 
Space Wise
Philips Dynalite

Icon for partner's specialization

Erikoistuminen

 

Yritykset ja julkinen sektori, jotka haluavat parantaa energiatehokkuutta ja työturvallisuutta valaistuksen avulla mm. teollisuus, logistiikka, urheiluhallit, kauppa.

Projektit

Roclan toiminnan tehokkuus nousi 7 %

 

Roclan tuotannossa tehdään työtä 17 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa ja valaistuksen on oltava oikeanlainen ja turvallinen niin työn laadun kuin kuin kestävän tuotannon näkökulmasta. Tiloissa oli aiemmin vanhanaikaiset suurpainenatriumvalaisimet, joiden energiankulutus oli erittäin korkea ja värintoistoindeksi matala. Tämä nosti tuotantokustannuksia ja aiheutti ongelmia laadussa, etenkin tiloissa, joissa valvottiin tuotteiden värisävyjä. Uudelta valaistusjärjestelmältä edellytettiin valaistuksen ohjausta, energiatehokkuutta ja älykästä, itsenäisesti toimivaa valaistusta. 


Samalla kun tuotannon, testauksen ja tuotekehityksen tilat remontointiin, uusittiin valaistus. Yli kaksi hehtaaria käsittäviin tiloihin valittiin räätälöity Philips GreenWarehouse -järjestelmä ja huoltovapaat Philips GentleSpace LED-valaisimet. Valoremontti toteutettiin avaimet käteen -toimituksena muutamassa kuukaudessa, mikä alitti reilusti sovitun aikataulun. 


Lopputuloksena Roclan toiminnan tehokkuus nousi 7 %, kun tuotannon laatuongelmat vähenivät LED-valaisimien tuottaman paremman ja luonnollisemman värintoistokyvyn ansiosta. Saadun palautteen mukaan työhyvinvointi kasvoi 98 % ja henkilöstö koki työviihtyvyyden parantuneen. 


GreenWarehouse -järjestelmä on joustava valaistuksen ohjausjärjestelmä, joka säästää energiaa enemmän kuin perinteinen LED. Se mahdollistaa matalamman valaistuksen tason niissä tiloissa, jotka eivät ole aktiivisessa käytössä. Valaistuksen taso nousee automaattisesti silloin, kun tilat ovat käytössä. Tämä auttoi Roclaa saavuttamaan 70 % energiansäästöt ja kestävän tuotannon tavoitteet. 

rocla

Laadukas valaistus paransi Tibnorin työturvallisuutta

 

Tibnorin Hyvinkään palvelukeskuksessa on suuret, eri alueisiin lohkotut varastohallit, joissa varastoidaan ja siirrellään kookkaita metallituotteita trukeilla ja hallinostureilla. Varastohallissa oli aiemmin vuosikymmeniä vanhat suurpainenatriumvalaisimet, joista osa oli jo elinkaarensa päässä ja varaosien saatavuus vaikeaa. Valaistuksella haluttiin parantaa työskentelyolosuhteita, sillä vanhojen valaisimien keltainen valo ja värintoisto koettiin heikoksi. Työturvallisuuden lisäksi uudistuksella haettiin säästöjä energiankulutukseen. 


Halleissa testattiin LED-valaisimia muutaman vuoden ajan. Saatujen hyvien kokemusten perustella Tibnorilla päätettiin lähteä systemaattisesti vaihtamaan vanhat valaisimet ledeihin. Valoremontti toteutettiin avaimet käteen -kokonaistoimituksena. 


Tibnorilla ymmärrettiin, että oikeanlainen valaistus lisää työturvallisuutta. Valaistuksen avulla haluttiin lisätä henkilöstön työviihtyvyyttä ja työhyvinvointia sekä parantaa työn laatua ja tehokkuutta. Koska tiloissa ei työskennellä tai liikuta jatkuvasti, valaistusta haluttiin ohjata sinne, missä valoa kulloinkin tarvitaan. 


Ratkaisuksi valittiin älykäs ja langattomasti ohjattava Philips GreenWarehouse -valaistusjärjestelmä ja Philips GentleSpace GreenWarehouse -valaisimet. Järjestelmä oli helppo asentaa olemassa olevien valaisimien tilalle, sillä uutta kaapelointia ei tarvittu ja asetukset määritettiin vain muutamassa minuutissa langattomilla ohjaimilla. 


Tibnor saavutti GreenWarehouse -järjestelmällä juuri niitä hyötyjä, joita haettiin ja sen vuoksi tähän teknologiaan päädyttiin. Kestävän kehityksen näkökulmasta uusi valaistusjärjestelmä auttaa Tibnoria vähentämään CO 2-päästöjä, kun energiansäästöt ovat jopa 85 %. LED-valaistusratkaisulla haettiin työturvallisuuden lisäksi huoltovapautta, kustannussäästöjä ja pitkää elinkaarta. Uuden valaistuksen myötä myös hallin ulkoasu kirkastui. 

tibnor

Pyrollin energiansäästöt 75%

 

Pyroll, yksi Pohjoismaiden johtavista paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajista, päätti vaihtaa vanhojen energiasyöppöjen valaisimien tilalle energiatehokkaat ledit ja älykkäät valaistusjärjestelmät. Tampereella, Tervajoella, Valkeakoskella, Tuusulassa ja Siltakylässä sijaitseviin tuotantolaitoksiin toteutettiin uudistus avaimet käteen -toimituksena. Tuotantotilojen lisäksi valaistus uusittiin myös toimistoihin, varastoihin ja ulkoalueille. 


Valaistuksen avulla Pyroll pääsi asetettuihin tavoitteisiin, jotka olivat energiansäästöt, huoltovapaus ja huoltokustannusten minimointi, työturvallisuuden ja työviihtyvyyden parantaminen. Ratkaisuksi valittiin Philipsin korkealaatuiset valaistustuotteet ja DALI-pohjainen Philips Dynalite -valaistusjärjestelmä, jonka avulla valaistusta voidaan ohjata älykkäästi tilojen käytön mukaan. Uusi valaistusjärjestelmä toi 75 % energiansäästöt. 


Joustava järjestelmä mahdollistaa myös tulevaisuudessa tarvittavat muutokset, mikä maksimoi ympäristöystävällisen valaistuksen jatkossakin. 

Pyroll

Lue lisää Partner Program -ohjelmasta

Löydä paikallinen kumppani

 

Löydä läheltäsi kumppani, ota yhteyttä heihin ja jaa ideasi

 

Etsi kumppani tästä

locator map