Lisää brändejä

Valaistuksen tuki ja

Sovellukset

Valaistusprojektien
    tuki

Philipsillä on monipuolinen valaistuksen tuki: työkaluvalikoima, jota voit hyödyntää kaikissa valaistusprojekteissasi. Olipa kyse omakotitalon tai suuren teollisuustilan valaistuksesta tai jostain siltä väliltä, meillä on tarpeisiisi sopiva ohjelmisto.

Voit suunnitella täsmälleen oikeanlaisen valaistuksen simulaatio-ohjelmistolla, kuten DIALux-, Relux- ja Autodesk 3ds MAX design -laajennuksilla. Voit myös valita sopivan mobiilisovelluksen, jolla saat kaikki tarvitsemasi tiedot myös toimiston ulkopuolella. Sähköinen tuoteluettelo puolestaan sisältää Philipsin kaikki tuoteperheet, joten löydät varmasti tarpeitasi vastaavan tuotteen.

Revit-kirjasto

Lataa projektiin Revit-tiedostot

Autodesk Revit valaistusmallit -kuva

Pyrimme Philipsillä tukemaan sinua kaikin tavoin. Revit-tiedostot on kehitetty joustaviksi. Mallimme ovat skaalattavia, ja niihin on lisätty ominaisuuksia, joilla mallia voi säätää omien tarpeiden mukaan.

Revit-kirjasto

Valaistussimulaatio-ohjelmisto

DIALux-, Relux- ja 3ds Max -laajennus

Valaistuksen kytkentä kaukosäätimellä

Lataa tästä uusimmat DIALux-, Relux- ja 3ds Max design -valaistusohjelmistolaajennukset. Ohjelmisto helpottaa valaistusprojektiin parhaiten sopivan valaisimen etsimistä.

Valaistussimulaatio-ohjelmisto

Mobiilisovellukset

Learn LED
    Learn LED

Learn LED

Philips Lighting Universityn Learn LED -sovelluksella voit opiskella lediasiantuntijaksi toimiston ulkopuolella valitsemanasi ajankohtana. Katso opetusohjelmat ja videot ja löydä etsimäsi nopeasti sanaston avulla.

Learn Led -sovellus
    Mini300 LED -sovellus
    Mini300 LED -sovellus

Mini300 LED -sovellus

Liiketunnistin yhdistettynä päivänvalotunnistimeen tuo lisää energiansäästöä. Mini300 LED gen2 -sovelluksella käyttäjät voivat hallita valaisimia tavoilla, jotka eivät ole mahdollisia muiden valaisimien kanssa.

Mini300 LED gen2
    LED switch
    LED road calculator

LED switch

Valitse nykyinen lamppu ja sen korvaava versio. Saat tietää, miten paljon lediin vaihtaminen tuo säästöjä.

LED switch
    HUE – kuluttajavalaistus
    Hue-kuluttajavalaistus

HUE-kuluttajavalaistus

Tutustu Hue-sovellukseen. Sen avulla voit hallita kotisi jokaista Philips hue -lamppua ennennäkemättömällä tavalla: kaikki on kätesi ulottuvilla. Sovellus saa valokatkaisimen vaikuttamaan todella vanhanaikaiselta.
    Hue saa sinut katselemaan valoa uudella tavalla. Voit leikitellä sävyillä, kontrastilla ja väreillä – tunnelmien luomisessa vain mielikuvitus on rajana. Hue on näppärä, intuitiivinen ja yhdistetty valaistusjärjestelmään. Se on paljon muutakin kuin pelkkä lamppu.

Lighting Hub -sovellus

Videot

Vaikka asioita voi kuvailla hyvin sanojen avulla, joskus omin silmin näkeminen toimii paremmin.

Tutustu videoihimme, joissa on paljon inspiroivia ideoita ja hyödyllisiä tietoja. Vai haluatko nähdä tuotteen esittelyn? Tai omaa projektiasi muistuttavan Case Studyn? Tai ehkäpä vain kaikkea mielenkiintoista, mitä valolla voi tehdä? Jos pidät näkemästäsi erityisen paljon, voit tilata YouTube-kanavamme.

Näytä kaikki videot

Valaistuksen tuki -video
    Valaistuksen tuki -video
    Työkalut valaistuksen tueksi -video
    Philips valaistuksen tuki -video
    Philipsin työkalut valaistuksen tueksi -video
    Video - Philipsin valaistuksen työkalut
    Työkalut valaistuksen tueksi

Uuden lisäarvon luominen yhdessä

Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
    josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Kuva maailmankartasta

Philips

Lighting Academy

Kasvata
    liiketoimintaasi

Opi uutta valosta videoidemme ja verkkoseminaariemme avulla.

Lisätietoja

Tutustu OLED-valaistuksen maailmaan

Katso OLED-valaistusta esittelevä video, niin saat tietää, mitä etua siitä on sinulle.

Tutustu OLED-valaistukseen

OLED-valaistuksen teknologia -video
    Ledivalaistusesimerkki Reggsissä

Lue lisätietoja ledeistä

Leditekniikka tuo mukanaan kaikenlaisia suunnittelumahdollisuuksia – jopa sellaisia, joita et osaa odottaa.

Tutustu ledien mahdollisuuksiin

Valaisevaa puhetta

Katso äskettäin New Yorkissa järjestetyn Luminous Talks -tapahtuman kohokohdat.

Näytä verkkoseminaari

Luminous Talks - puhetta valaistuksesta