Valaistuksen tuki ja

Sovellukset

Valaistusprojektien
tuki

Philipsillä on monipuolinen valaistuksen tuki: työkaluvalikoima, jota voit hyödyntää kaikissa valaistusprojekteissasi. Olipa kyse omakotitalon tai suuren teollisuustilan valaistuksesta tai jostain siltä väliltä, meillä on tarpeisiisi sopiva ohjelmisto.

Voit suunnitella täsmälleen oikeanlaisen valaistuksen simulaatio-ohjelmistolla, kuten DIALux-, Relux- ja Autodesk 3ds MAX design -laajennuksilla. Voit myös valita sopivan mobiilisovelluksen, jolla saat kaikki tarvitsemasi tiedot myös toimiston ulkopuolella. Sähköinen tuoteluettelo puolestaan sisältää Philipsin kaikki tuoteperheet, joten löydät varmasti tarpeitasi vastaavan tuotteen.

Revit-kirjasto

Lataa projektiin Revit-tiedostot

Autodesk Revit valaistusmallit -kuva

Pyrimme Philipsillä tukemaan sinua kaikin tavoin. Revit-tiedostot on kehitetty joustaviksi. Mallimme ovat skaalattavia, ja niihin on lisätty ominaisuuksia, joilla mallia voi säätää omien tarpeiden mukaan.

Revit-kirjasto

Valaistussimulaatio-ohjelmisto

DIALux-, Relux- ja 3ds Max -laajennus

Valaistuksen kytkentä kaukosäätimellä

Lataa tästä uusimmat DIALux-, Relux- ja 3ds Max design -valaistusohjelmistolaajennukset. Ohjelmisto helpottaa valaistusprojektiin parhaiten sopivan valaisimen etsimistä.

Valaistussimulaatio-ohjelmisto

Mobiilisovellukset

LED Road Calculator
LED road calculator

LED Road Calculator

LED Road Calculator -sovellus on helppo tukityökalu, jolla voit etsiä oikean valaisinversion valitsemalla ulkovalaistusprojektiin liittyvät valaistusparametrit muutamassa vaiheessa. Tulokseksi saat sopivimman valaisinversion ja sen tilauskoodin. Sovellus antaa valaistusasennuksen parametreihin ja valaisinvalintaan perustuvan sopivimman ratkaisun. Tämä ratkaisu sisältää valaisinversion, pylväiden enimmäisvälin ja järjestelmän tehon.

LED road calculator
Learn LED
Learn LED

Learn LED

Philips Lighting Universityn Learn LED -sovelluksella voit opiskella lediasiantuntijaksi toimiston ulkopuolella valitsemanasi ajankohtana. Katso opetusohjelmat ja videot ja löydä etsimäsi nopeasti sanaston avulla.

Learn Led -sovellus
Mini300 LED -sovellus
Mini300 LED -sovellus

Mini300 LED -sovellus

Liiketunnistin yhdistettynä päivänvalotunnistimeen tuo lisää energiansäästöä. Mini300 LED gen2 -sovelluksella käyttäjät voivat hallita valaisimia tavoilla, jotka eivät ole mahdollisia muiden valaisimien kanssa.

Mini300 LED gen2
LED switch
LED road calculator

LED switch

Valitse nykyinen lamppu ja sen korvaava versio. Saat tietää, miten paljon lediin vaihtaminen tuo säästöjä.

LED switch
HUE – kuluttajavalaistus
Hue-kuluttajavalaistus

HUE-kuluttajavalaistus

Tutustu Hue-sovellukseen. Sen avulla voit hallita kotisi jokaista Philips hue -lamppua ennennäkemättömällä tavalla: kaikki on kätesi ulottuvilla. Sovellus saa valokatkaisimen vaikuttamaan todella vanhanaikaiselta.
Hue saa sinut katselemaan valoa uudella tavalla. Voit leikitellä sävyillä, kontrastilla ja väreillä – tunnelmien luomisessa vain mielikuvitus on rajana. Hue on näppärä, intuitiivinen ja yhdistetty valaistusjärjestelmään. Se on paljon muutakin kuin pelkkä lamppu.

Lighting Hub -sovellus

Videot

Vaikka asioita voi kuvailla hyvin sanojen avulla, joskus omin silmin näkeminen toimii paremmin.

Tutustu videoihimme, joissa on paljon inspiroivia ideoita ja hyödyllisiä tietoja. Vai haluatko nähdä tuotteen esittelyn? Tai omaa projektiasi muistuttavan Case Studyn? Tai ehkäpä vain kaikkea mielenkiintoista, mitä valolla voi tehdä? Jos pidät näkemästäsi erityisen paljon, voit tilata YouTube-kanavamme.

Näytä kaikki videot

Valaistuksen tuki -video
Valaistuksen tuki -video
Työkalut valaistuksen tueksi -video
Philips valaistuksen tuki -video
Philipsin työkalut valaistuksen tueksi -video
Video - Philipsin valaistuksen työkalut
Työkalut valaistuksen tueksi

Uuden lisäarvon luominen yhdessä

Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Kuva maailmankartasta

Philips

Lighting Academy

Kasvata
liiketoimintaasi

Opi uutta valosta videoidemme ja verkkoseminaariemme avulla.

Lisätietoja

Tutustu OLED-valaistuksen maailmaan

Katso OLED-valaistusta esittelevä video, niin saat tietää, mitä etua siitä on sinulle.

Tutustu OLED-valaistukseen

OLED-valaistuksen teknologia -video
Ledivalaistusesimerkki Reggsissä

Lue lisätietoja ledeistä

Leditekniikka tuo mukanaan kaikenlaisia suunnittelumahdollisuuksia – jopa sellaisia, joita et osaa odottaa.

Tutustu ledien mahdollisuuksiin

Valaisevaa puhetta

Katso äskettäin New Yorkissa järjestetyn Luminous Talks -tapahtuman kohokohdat.

Näytä verkkoseminaari

Luminous Talks - puhetta valaistuksesta
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website