More brands from

Säihkettä ja

säästöjä

"Ensimmäinen MASTERColour CDM -lamppu tuli markkinoille 1994, ja sen jälkeen on myyty yli 220 miljoonaa MASTERColour CDM- ja Elite-lamppua. Koska lamput ovat menestyneet näin hyvin, MASTERColour CDM Evolution -lampusta on nyt saatavana neljä tehovaihtoehtoa. 20 W- ja 35 W -lamppujen valikoimaa on laajennettu tehokkailla 50 W- ja 70 W -lampuilla."
MASTERColour CDM Evolution sopii loistavasti myymäläkäyttöön, koska sen valo on kirkas ja säkenöivä. Lisäksi kustannukset pysyvät kurissa, sillä lamppu on tehokas ja pitkäikäinen."

Malliston tuoteperheet

MASTERColour CDM MW Eco

MASTERColour CDM MW Eco

MASTERColour CDM MW Eco -lamput ovat keraamisia monimetallilamppuja, joissa on kirkas putkimainen tai pinnoitettu ellipsinmuotoinen ulkokupu. Ne ovat suunniteltu nimenomaan kvartsilasisia monimetallilamppuja tehokkaammaksi vaihtoehdoiksi jo olemassa oleville valaisimille ja liitäntälaitteille.

MASTER CosmoWhite CPO-TW & CPO-TW Xtra

MASTER CosmoWhite CPO-TW & CPO-TW Xtra

Uuden sukupolven keraaminen monimetallilamppu ulkovalaistukseen. Tehokas ja miellyttävä valkoinen valo

MASTER CityWhite CDO-TT Plus

MASTER CityWhite CDO-TT Plus

MASTER CityWhite CDO-TT Plus on keraaminen monimetallilamppu, jossa on kirkas putkimainen kupu ja se antaa miellyttävää valkoista valoa.

MASTER CityWhite CDO-ET Plus

MASTER CityWhite CDO-ET Plus

MASTER CityWhite CDO-ET Plus on keraaminen monimetallilamppu, jolla on opaali ellipsinmuotoinen ulkokupu. Ulkokäyttöön, miellyttävä valkoinen valo.

MASTERColour CDM-TMW Elite

MASTERColour CDM-TMW Elite

MASTER CDM-TMW Elite on keskitehoinen monimetallillamppu, joka antaa ylivertaista, pitkään kestävää valkoista valoa sekä sisä- että ulkokäytössä

Laske  
säästöt, jotka saat
MASTER LED -lampuilla

Philips-järjestelmän
vahvuus

Voit parantaa CDM-lamppujen suorituskykyä käyttämällä AspiraVision- tai PrimaVision-ohjainta. Nämä osat on kehitetty yhdessä ja niitä on testattu kattavasti, ennen kuin niiden julkaisu on hyväksytty. Näin on saavutettu optimoitu valoteho, joka varmistaa, että CDM-lamput säihkyvät pitkään.

 

Siirry tuotetietoihin

Case Studyt