Lisää brändejä

Säihkettä ja

säästöjä

"Ensimmäinen MASTERColour CDM -lamppu tuli markkinoille 1994, ja sen jälkeen on myyty yli 220 miljoonaa MASTERColour CDM- ja Elite-lamppua. Koska lamput ovat menestyneet näin hyvin, MASTERColour CDM Evolution -lampusta on nyt saatavana neljä tehovaihtoehtoa. 20 W- ja 35 W -lamppujen valikoimaa on laajennettu tehokkailla 50 W- ja 70 W -lampuilla."
MASTERColour CDM Evolution sopii loistavasti myymäläkäyttöön, koska sen valo on kirkas ja säkenöivä. Lisäksi kustannukset pysyvät kurissa, sillä lamppu on tehokas ja pitkäikäinen."

Malliston tuoteperheet

MASTER CityWhite CDO-TT Plus

MASTER CityWhite CDO-TT Plus

MASTER CityWhite CDO-TT Plus on keraaminen monimetallilamppu, jossa on kirkas putkimainen kupu ja se antaa miellyttävää valkoista valoa.

MASTERColour CDM MW Eco

MASTERColour CDM MW Eco

MASTERColour CDM MW Eco -lamput ovat keraamisia monimetallilamppuja, joissa on kirkas putkimainen tai pinnoitettu ellipsinmuotoinen ulkokupu. Ne ovat suunniteltu nimenomaan kvartsilasisia monimetallilamppuja tehokkaammaksi vaihtoehdoiksi jo olemassa oleville valaisimille ja liitäntälaitteille.

MASTERColour CDM-TMW Elite

MASTERColour CDM-TMW Elite

MASTER CDM-TMW Elite on keskitehoinen monimetallillamppu, joka antaa ylivertaista, pitkään kestävää valkoista valoa sekä sisä- että ulkokäytössä

MASTER CityWhite CDO-ET Plus

MASTER CityWhite CDO-ET Plus

MASTER CityWhite CDO-ET Plus on keraaminen monimetallilamppu, jolla on opaali ellipsinmuotoinen ulkokupu. Ulkokäyttöön, miellyttävä valkoinen valo.

MASTER CosmoWhite CPO-TW & CPO-TW Xtra

MASTER CosmoWhite CPO-TW & CPO-TW Xtra

Uuden sukupolven keraaminen monimetallilamppu ulkovalaistukseen. Tehokas ja miellyttävä valkoinen valo

Laske  
säästöt, jotka saat
MASTER LED -lampuilla

Philips-järjestelmän
vahvuus

Voit parantaa CDM-lamppujen suorituskykyä käyttämällä AspiraVision- tai PrimaVision-ohjainta. Nämä osat on kehitetty yhdessä ja niitä on testattu kattavasti, ennen kuin niiden julkaisu on hyväksytty. Näin on saavutettu optimoitu valoteho, joka varmistaa, että CDM-lamput säihkyvät pitkään.

 

Siirry tuotetietoihin

Case Studyt