Lisää brändejä

Keskinkertainen vai

luokkansa kärkeä?

Tosi ammattilainen valitsee Philips CoreLinen jokaiseen projektiin, jossa valolla on aidosti väliä

Viisaat asentajat eivät sano "ei", kun rahan ja ajan säästäminen on kyseessä. Philips CoreLinen avulla heidän ei koskaan tarvitsekaan – Philips CoreLine tarjoaa täyden valikoiman LED-valaistusratkaisuja, jotka pitävät minimoivat asennusajan säästäen mahdollisimman paljon energiaa. 

Innovatiivinen

 
CoreLine-valaisimet ovat ensimmäisiä Interact Ready LED -valaisimia, ja ne toimivat saumattomasti helppokäyttöisen Interact Pro -sovelluksen ja -hallintapaneelin kanssa.  

Helposti asennettava

 
CoreLinen tehokas suunnittelu takaa helpon vaihdon olemassa olevista valasimista ilman uudelleenjohdotuksia tai katon rakenneuudistusta. 

Korkealaatuinen

 
CoreLinen korkealaatuinen valo perustuu LED-teknologiaan, jonka pitkä elinikä täyttää kaikki vaatimukset ja takaa parhaimmat valaistusratkaisut. 

Tosi ammattilainen luottaa Philips CoreLineen

 

Oli kyseessä uusi tai vanha – optimaalinen valo voi muuttaa rakennuksen erityiseksi paikaksi, jossa työskentely ja eläminen on viihtyisää. Anna asiakkaillesi "wow-efekti" Philips CoreLinen avulla: täysi valikoima korkealaatuista LED-valaistusta joka asettaa vertausarvot markkinoille. Kun valolla on merkitystä – et halua tinkiä.

CoreLine Video Image

Tuoteperheet

CoreLine Downlight

Coreline Downlight


CoreLine Downlight valikoima syvennettyjä valaisimia on suunniteltu korvaamaan CFL-ni/CFL-i yhteensopivia valaisimia. Valaisimien puoleensavetävä TCO auttaa asiakkaita vaihtamaan LED- valaistukseen. Nämä valaisimet luovat luonnollisen valaisinefektin, jotka myös tuovat välittömiä energiansäästöja sekä pidemmän eliniän, luoden pidempiaikaiset raha- sekä ympäristösäästöt. Valaisimet ovat helppo asentaa standardikoon (cut-out size) sekä push-in liittimien vuoksi. InterAct Ready- valaisimet integroidun langattoman kommunikaation avulla, valaisimet ovat valmiit kytkettäväksi InterAct- yhdyskäytäviin, sensoreihin sekä ohjelmistoihin.
CoreLine SlimDownlight

CoreLine SlimDownlight

 

CoreLine SlimDownlight valaisimet ovat erittäin ohuita ja upotettavia, ja ne on suunniteltu korvaamaan pistokantaloistelamppuja käyttävät downlight-valaisimet. Tuotteen alhaiset kokonaiskustannukset houkuttelevat asiakkaita vaihtamaan ledivalaistukseen. CoreLine SlimDownlight luo luonnollisen valopinnan, joka soveltuu yleisvalaistukseen. Koska valaisimella saavutetaan heti energiansäästöä ja sen käyttöikä on huomattavasti pidempi, se on aidosti edullinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Asennus on helppoa, sillä valaisimen voi asentaa samaan asennusaukkoon ja sen upotussyvyys on erittäin pieni.

CoreLine SlimDownlight downlighters Led armatuur
Coreline Recessed Uppoasennettavat

Coreline Recessed Uppoasennettavat

 

Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan saneeraus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uppoasennettavat CoreLine-ledivalaisimet soveltuvat useisiin käyttökohteisiin ja näillä toimistovalaisimilla on erinomainen hinta-laatu-suhde. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa - kyseessä on yksinkertainen vaihto.

CoreLine Recessed
CoreLine Panel

CoreLine Panel

 

Olipa kyseessä sitten uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostaminen, asiakkaat etsivät valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukkaan valon sekä huomattavia energia- ja ylläpitokustannussäästöjä. Uudella ledituotteiden CoreLine Panel -mallistolla voidaan korvata funktionaaliset valaisimet yleisvalaistussovelluksissa. Saatavilla nyt sekä Non-Office Compliant (NOC) versio, että toimistoyhteensopiva Office Compliant (OC) versio. Valinta, asennus ja huolto on helppo toteuttaa; kyseessä on yksinkertainen vaihto.

CoreLine Panel
CoreLine Recessed Spot

CoreLine Recessed Spot


CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta. Valaisin on ketjutettava ja IP44-luokiteltu. Valaisin on suunnattava ja himmennettävä, ja se tarjoaa luonnollisen kaltaista valoa korostusvalaistusta vaativiin kohteisiin. Sen asennus on nopeaa ja helppoa.
CoreLine Recessed spot
CoreLine Projektor

CoreLine Projektor Kohdevalaisimet

 

CoreLine Projector -valaisinvalikoima on suunniteltu korvaamaan halogeeni- ja CDM-standardiin perustuvat kohdevalaisimet. Niiden selkeät linjat ja alhaiset kokonaiskustannukset houkuttelevat asiakkaita vaihtamaan ledivalaistukseen. Valaisimet luovat luonnollisen valaistuksen, jota voi käyttää korostusvalaistuskohteissa. Koska niillä saadaan myös heti säästöjä energiakustannuksissa ja koska niiden käyttöikä on huomattavasti pidempi, ne ovat aidosti edullisempi ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Ne on helppo asentaa vakiokokoiseen kiskoon tai pinta-asennusliittimellä.

CoreLine Projecktor
CoreLine Pinta-Asennettavat

Coreline  Pinta-Asennettavat

 

Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Pinta-asennettavat CoreLine-ledivalaisimet soveltuvat useisiin käyttökohteisiin ja näillä toimistovalaisimilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa –kyseessä on yksinkertainen vaihto.

CoreLine Surface mounted
CoreLine Seinäasennettavat

Coreline Seinäasennettavat

 

Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uusilla seinäasennettavilla CoreLine-ledivalaisimilla voidaan korvata perinteiset, loistelampuilla toimivat, seinäasennettavat valaisimet. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa – kyseessä on yksinkertainen vaihto.

CoreLine Wall mounted
CoreLine Waterproof

CoreLine Waterproof

 

Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uusilla CoreLine Waterproof -ledivalaisimilla voidaan korvata perinteiset loistelampuilla toimivat, vedenpitävät valaisimet. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa – kyseessä on yksinkertainen vaihto.

CoreLine Waterproof
CoreLine High-bay

CoreLine High-bay

 

Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi pienentää kokonaiskustannuksia entisestään ja mahdollistaa energiaa säästävään DALI-ohjauksen. 250 ja 400 W:n HPI-syväsäteilijöiden korvaajaksi suunniteltu CoreLine High-bay G3 tarjoaa kaikki ledivalaistuksen edut: erinomaisen valon laadun, pitkän käyttöiän, aiempaa alhaisemman energiankulutuksen ja vähäisen huollon tarpeen. Valaisimen asennus sujuu helposti, sillä se voidaan asentaa olemmassa olevia kaapelointeja hyödyntäen, suoraan 250 ja 400 watin HPI-syväsäteilijöiden tilalle. Pienen koon ansiosta CoreLine Highbay -valaisinta on helppo käsitellä eikä sitä tarvitse avata asennusta tai huoltotoimenpiteitä varten.

CoreLine High-bay
CoreLine Trunking

CoreLine Trunking

 

Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uusilla CoreLine Trunking -ledivalaisimilla voidaan korvata perinteiset yleisvalaistuksessa käytettävät valaisimet. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa – kyseessä on yksinkertainen vaihto.

CoreLine Trunking
CoreLine Tempo Large

CoreLine Tempo Large


CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena, jossa voidaan hyödyntää olemassa olevia sähköasennuksia ja pylväitä. Huolellisesti harkittu valikoima tekee parhaan korvaavan tuotteen valinnasta helppoa.Helposti asennettavat CoreLine tempo large -valaisimet tarjoavat valovirtavaihtoehtoja moniin eri käyttökohteisiin sekä erilaisia tehokkaita epäsymmetrisiä tai symmetrisiä optiikoita. Yleismallinen U-asennuskiinnike ja ulkoinen 3-napainen IP68-pikaliitin.
CoreLine Tempo Large
CoreLine Tempo Small

CoreLine Tempo Small


CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen tekniikka asennuksena, jossa voidaan hyödyntää olemassa olevia sähköasennuksia ja pylväitä. Tehonkulutus on tavanomaisia asennuksia pienempi ja investointikustannukset matalammat. Huolellisesti harkittu ja rajattu valikoima tekee parhaan tuotteen valitsemisesta helppoa.Helposti asennettavat CoreLine tempo small -valaisimet tarjoavat valovirtavaihtoehtoja moniin eri käyttökohteisiin, ja saatavana on tehokkaita epäsymmetrisiä tai symmetrisiä optiikoita.
CoreLine Tempo small
CoreLine Malaga

CoreLine Malaga

 

CoreLine Malaga LED -tuotesarja on suunniteltu yleiseen tie-, katu- ja asuinaluekäyttöön. Tuoteperheen valaisimia on kahta eri kokoa, ja niissä käytetään valolähteenä Philipsin standardoiman mallin LED-moduuli ja kiinteän valovirran Philips Xitanium -liitäntälaite. Laatua, johon voit luottaa. CoreLine Malaga LED on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi, ja se tekee samat tehtävät kuin SON-T 50-, 70-, 100- ja 150 W -valot, jotka se korvaa, eli antaa oikean määrän valoa oikeassa paikassa. Keskileveän valokeilan (DM) optiikka jakaa valoa tehokkaasti tielle. Yhdistelmä vähentää merkittävästi käyttökustannuksia ja mahdollistaa jopa 50 %:n energiansäästöt. CoreLine Malaga LED -valaisimeen investointi on samaa luokkaa kuin vanhan SON-T-valon hankkiminen, ensimmäinen lamppu mukaan lukien.

CoreLine Malaga LED

Projektit

 • E.ON

  E.ON

  Tutustu, kuinka toimistovalaistus auttaa E.Onia edistämään kestävää kehitystä.

 • Manchesterin lentokenttä

  Manchesterin lentokenttä

  Tutustu, kuinka energiaa säästävä valaistus tekee vaikutuksen Manchesterin lentokentän toimistotiloissa.

Lataa CoreLine esite

Tilaa uutiskirje

 

Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan hermolla!

Löydä jälleenmyyjä

 

Löydä lähin jälleenmyyjä tai kumppani.

Ota yhteyttä

 

Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Samantyylisiä tuotteita

 • Ledinaire - yksinkertaisesti loistava LED

  Ledinaire - yksinkertaisesti loistava LED

  Ledinaire - Nyt voit vaihtaa LED valaistukseen ilman sählinkiä tai turhia lisäkustannuksia

 • Urakoitsijoille

  Urakoitsijoille

  Asentajaportaali sisältää kaiken tarvittavan sinulle joka on Philips Lighting-asentaja. Asentajien tuki, käsikirjat ja tiedot.