Luminous Textile - 
Tilojen

elävöittäminen

Tutustu Philips Luminous textile - LED-paneeleihin

Leikittele valolla, pinnoilla ja dynaamisella sisällöllä

 

Luminous textile -paneelit ovat valaisevia tekstiilejä, joissa Philipsin yksilöllisesti ohjelmoitavat ledit on yhdistetty akustiikkapaneeleihin. Ratkaisu tarjoaa vapauden luoda tilaan miellyttävä, tunnelmallinen valaistus. Voit leikitellä loputtomasti väreillä, liikkeellä, pinnoilla ja valolla sekä ilmaista tunteita, luoda vaikuttavan siustuksen ja elävöittää tiloja.

 

Lisätietoja

Tuo inspiraatio  kaikkialle

 

Jokainen tila tarvitsee oman merkityksellisen ratkaisunsa. Luminous textilen avulla voit luoda rohkeita ratkaisuja ja korostaa tilan ominaispiirteitä ainutlaatuisella tavalla.


Lumoava myymälä

 

Mitä kauemmin kävijät ovat myymälässä, sitä todennäköisemmin he ostavat jotakin. Luminous textilen avulla voit luoda lumoavia tehosteita kaikkialle näyteikkunoista sovituskoppeihin. Paneelit voivat olla pysäyttäviä, herättää huomiota, tehostaa brändin luomaa mielikuvaa ja ohjata ostajien liikkumista myymälässä. Paneelit myös ohjaavat ajatuksia muualle ja saavat odotusajan sovituskopissa tai kassalla tuntumaan lyhyemmältä. Luminous textilen avulla parannat asiakkaan ostokokemusta entisestään.

Valaisevat tekstiilit Corio-myymälässä Dresdenissä | Luminous Textile

Lumoavat hotelli- ja ravintotilat

 

Luo kiehtovia elämyksiä, jotka parantavat hotelli-, baari- ja ravintolaympäristöjä. Auta hotellivieraita heräämään luonnollisesti näyttämällä aamiaisella kaunis auringonnousu. Luo ravintolaan ulkoilmaillallisen tunnelma upean maiseman avulla. Tai lisää kierroksia baareissa ja klubeissa tyylikkäillä ja värikkäillä diskotehosteilla.
Luminous textilen avulla voit jopa muuttaa tylsät kokoushuoneet inspiroiviksi tiloiksi.

Valaisevat tekstiilit Beluga-hotellissa | Luminous Textile

Inspiroivat toimistot

 

Nykyaikaiset toimistot voivat vaikuttaa kylmiltä ja persoonattomilta. Luminous textilet ovat loistava tapa korostaa yrityksen luonnetta. Ne tuovat tiloihin lämpöä sekä ruokkivat luovuutta, parantavat tuottavuutta ja antavat lisäpotkua toimistotyöhön. Ääniä vaimentavana ne myös parantavat keskittymistä ja edistävät hyvinvointia. Tämä tekee työnteosta nautittavaa.

Valaisevat tekstiilit osoitteessa 200 Gray's Inn Road | Luminous Textile

Rauhoittavaa terveydenhoitoa

 

Sairaalassa oleminen voi saada ihmiset hermostuneiksi. Odotusalueiden stressitekijöitä voi vähentää rauhoittavilla, dynaamisilla sisustuselementeillä, joihin huomio kiinnittyy. Potilaat voivat rentoutua, henkilökunta saa lisää energiaa ja hoitotoimet sujuvat paremmin. Luminous textilet saavat kaikki tuntemaan olonsa paremmaksi sairaalassa ollessaan.

Valaisevat tekstiilit tuovat valoa potilashuoneeseen Nordsjaellandin sairaalassa | Luminous Textile

Edut Luminous Textile

Suunnittelun vapaus

 

Luminous textile -paneelien kokovalikoima on laaja, ja ne voidaan järjestää lukemattomilla tavoilla, joten voit loihtia oman sommitelmasi. Voit luoda loistavan taustan suurella, yhtenäisellä tunnelmaseinällä. Voit asettaa paneeleja limittäin portaikkoa myötäillen. Tai voit sijoittaa yksittäiset paneelit seinälle ja heijastaa niihin liikkuvaa sisältöä. Kaikki on mahdollista.

Valaisevat tekstiilit ISS-yliopistossa - teemana sininen

Helppo hallita

 

Voit lisätä koristeellisia tehosteita tai luoda luonnollisia tiloja käyttämällä verkosta saatavilla olevia vakiovideoita. Vaihtoehtoisesti voit ladata omaa dynaamista sisältöä erikoisohjelmistollamme ja luoda yksilöllisen ilmeen ja tunnelman. Luminous textile -paneelia on helppo ohjata millä tahansa paneelin verkkoon liitetyllä laitteella, kuten matkapuhelimella, kannettavalla tietokoneella tai tabletilla. Voit siis muuttaa huoneen tunnelmaa yhdellä napin painalluksella.

Valaisevat tekstiilit ISS-yliopistossa - teemana vihreä

Helppo asennus

 

Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta kaikki elektroniikka on integroitu Luminous textile -paneeliin, joten asentaminen on helppoa.
Kiinnittäminen on yhtä yksinkertaista kuin taulun ripustaminen seinälle. Tarvitset vain paneelin, pistorasian ja magneetteja tai kannattimia.

Vaimentaa ääntä

 

Kunkin Luminous textile -paneelin valmistuksessa on käytetty elementtejä, jotka yhdessä vaimentavat ääntä. Toisin kuin kovat, ääntä heijastavat materiaalit, kuten lasi, betoni ja teräs, Luminous textile vaimentaa ääntä ja pehmentää kaikuja. Luminous textile ei olekaan pelkkä sisustuselementti, vaan sillä on myös käytännöllinen tehtävä niin toimistojen vastaanottoalueilla ja ravintoloissa kuin sairaaloissa ja lentoasemien odotustiloissakin.

Tilaa
uutiskirje


Pysy ajan tasalla uusimmista valaisevista ideoistamme.
Uutiskirjeissämme on mielenkiintoisia Case Studyja, toimialakohtaisia kertomuksia innovaatioista, artikkeleita ja paljon muuta. Kuule ensimmäisten joukossa valaistuksen edelläkävijän teknisistä edistysaskelista.

 

Tilaa