You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

MASTER LED -lamput

yleis- ja kohdevalaistukseen

MASTER LED -lamput
auttavat näkemään uusia mahdollisuuksia

Kattava ja laadukas MASTER LED -lamppujen valikoimamme on yksi tapa tuottaa korkealaatuista valoa. Olipa kyse parkkipaikka- tai supermarketvalaistuksesta, toimistosta tai hotellin aulasta, nämä lamput tarjoavat

 

  • yhdenmukaisen värin
  • tehokkaan himmennyksen
  • erinomaisen yhteensopivuuden.
MASTER LED -lamput logo

Tuoteperheet

SceneSwitch-LED-lamput

SceneSwitch-LED-lamput

Tietyt tilanteet vaativat viileää valoa, toiset taas lämmintä ja miellyttävää hehkua. Philipsin SceneSwitch-LED-lampuissa on useita valaistusasetuksia yhdessä lampussa. Niitä on saatavana pallokupu-, kynttilä- tai spottilamppuna. Lamput eivät tarvitse himmennintä. Valaistus voidaan optimoida rentoutumiseen, harrastuksiin, vapaa-aikaan tai työhön sopivaksi yksinkertaisesti katkaisinta painamalla. Jo olemassa olevia katkaisimia voidaan käyttää, joten uusia sähköasennuksia ei tarvita.

Classic LEDspotMV

Classic LEDspotMV

Muotokieleltään perinteinen Classic LEDspotMV valaisee lämpimällä halogeenimaisella valkoisella valolla samalla, kun energiakustannuksissa päästään noin 90 % säästöihin. Se sopii useimpiin nykyisiin valaisimiin, joissa on GU10-lampunpidin, eli se on suunniteltu korvaamaan jälkiasennettavat halogeeni-ja hehkulamput. LED-lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja minimoivat ylläpitokulut.

MASTER LEDspot MV

MASTER LEDspot MV

MASTER LEDspot MV -lamppu on tuottaa lämpimän, halogeenilampun valoa muistuttavan valokeilan. Lamppu sopii erinomaisesti kohdevalaistukseen hotelli- ja ravintola-alalle (kiskoihin, käytäville, hissiauloihin, vitriinikaappeihin). Se sopii erityisesti yleisille alueille, kuten auloihin, käytäviin ja portaikkoihin, joissa valot ovat aina päällä. MASTER LEDspot MV -lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja pienentävät ylläpitokustannuksia, tinkimättä kuitenkaan valon kirkkaudesta. Näin sijoitus maksaa itsensä takaisin takaisin vuoden sisällä. Nämä ledilamput sopivat olemassa oleviin valaisimiin, joissa on GU10-lampunpidin, ja ne on suunniteltu korvaamaan (jälkiasennettava) halogeeni- ja hehkulamput. Himmennettävät versiot mahdollistavat lisäsäästöt ja auttavat luomaan halutun tunnelman. DimTone-ominaisuutta voidaan käyttää luomaan oikeanlainen tunnelma (esimerkiksi ravintoloissa). Tämä toiminto auttaa luomaan lämpimämmän sävyn himmennettäessä valaistusta alhaisemmille tasoille.

Classic LED Lamps

Classic LED Lamps

LED Deco Classic -ledilamput on perinteisesti muotoiltu ja ne valaisevat kauniisti lämpimällä valkoisella valolla samalla, kun energiakustannuksissa saavutetaan noin 90 % säästöt.

TrueForce LED -lamput

TrueForce LED -lamput

Philips TrueForce LED -lamput ovat helppo LED-ratkaisu suurpainepurkauslamppujen (HID) korvaamiseksi, ja niiden takaisinmaksuaika on lyhyt. Nämä ledilamput kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään kuin HID-lamput. Alkuinvestointi jää pieneksi, joten säästöjä alkaa kertyä saman tien.Kun valitaan oikea lampun koko ja valonjako, asiakkaiden on helppo jälkiasentaa TrueForce LED -lamppuja nykyiseen järjestelmäänsä. Valon laatu paranee ilman, että valaisinta tarvitsee vaihtaa, tai tinkiä valotehosta.

MASTER LEDspot LV

MASTER LEDspot LV

MASTER LEDspot LV -lamppu antaa lämpimän valkoista, halogeenilampun kaltaista valoa. Tämä tekee siitä ihanteellisen jälkiasennusratkaisun kohde- ja yleisvalaistukseen mm. hotelleihin ja ravintoloihin. Lamppu sopii erityisen hyvin julkisiin tiloihin, kuten vastaanottoihin, auloihin, käytäviin, portaikkoihin tai wc-tiloihin, joissa valot ovat aina päällä. MASTER LEDspot LV -lampusta on saatavana eri valonjakoja, jotka antavat selkeästi määritellyn valokeilan. Koska lampun valo ei sisällä UV- tai infrapunasäteilyä, sopii se hyvin myös lämpöherkkien kohteiden valaisemiseen (ruoka, orgaaniset materiaalit, maalaukset jne.). Patentoitu, älykäs virtalähde mahdollistaa yhteensopivuuden nykyisten elektromagneettisten ja elektronisten halogeenimuuntajien kanssa. Himmennettävät versiot mahdollistavat lisäsäästöt ja auttavat luomaan halutun tunnelman.

CorePro LEDspot MV

CorePro LEDspot MV

CorePro LEDspot MV -lamput sopivat täydellisesti kohdevalaistukseen ja ne tuottavat lämmintä halogeenilampun kaltaista valoa. Ne sopivat useimpiin GU10- tai E14-lampunpitimillä varustettuihin valaisimiin ja ne on suunniteltu korvaamaan kohdevalaistukseen tarkoitetut halogeeni- ja hehkulamput. CorePro LEDspot MV -lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja minimoivat ylläpitokulut.

MASTER LEDcandle

MASTER LEDcandle

Himmennettävät MASTER LEDcandle -lamput ovat muotoiltu hehkulampun kaltaisiksi ja ne tuottavat samankaltaisen valoefektin. Ne ovat ihanteellisia hotelli- ja ravintola-alalle sekä kotikäyttöön. Kirkaskupuiset tai huurretut lamput sopivat erinomaisesti kattokruunuihin, seinälampetteihin tai nykyaikaisiin valaisimiin – kaikkiin E14-kantaisille lampuille suunniteltuihin valaisimiin. Kattokruunuvalmistajilta saadun palautteen perusteella lamput on suunniteltu lisäämään valaisimien esteettistä vetovoimaa, olipa valaisin sitten päällä tai sammuksissa. Lamppujen kuvut ovat klassisen muotoisia, ja ainutlaatuinen linssien muotoilu on huomiota herättävä. Lamput tuottavat kaunista, säkenöivää, lämmintä valoa, jonka avulla voidaan säästää huomattavasti energiaa ja samalla pienentää ylläpitokustannuksia. Lisäksi liekinmuotoiset kynttilälamput ovat muodoltaan siroja. Niissä on ainutlaatuinen katseenvangitseva linssi, joka täydentää modernien ledikynttilälamppujen valikoimaa.

CorePro LEDcapsule MV

CorePro LEDcapsule MV

Tämä G9-lampunpitimillä varustetuille valaisimille tarkoitettu yksikantainen verkkojännitteellä toimiva ledilamppu on erinomainen vaihtoehto halogeenilampuille. Se sopii erityisen hyvin kohdevalaistukseen myymälöissä, hotelleissa ja ravintoloissa. Lisäksi se sopii pöytälamppuihin ja hylly- ja vitriinivalaistukseen. CorePro LEDcapsule -lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja pienentävät ylläpitokustannuksia valon laadusta tinkimättä.

MASTER LEDbulb

MASTER LEDbulb

MASTER LEDbulb -lamppujen tuottama hehkuva, himmennettävä valo luo kutsuvan ja lämpimän tunnelman. Tämä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun yleisvalaistukseen mm. hotelleihin ja ravintoloihin. Lampun ainutlaatuinen muotoilu antaa valoa kaikkiin suuntiin (ympärisäteilevä), mikä tekee lampusta erinomaisen vaihtoehdon tavallisille hehkulampuille. Lamppu sopii julkisiin tiloihin, kuten auloihin, käytäviin tai portaikkoihin, joissa valot ovat aina päällä. MASTER LEDbulb säästää paljon energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia valon laadusta tinkimättä. Lamppu sopii valaisimiin, joissa on E27-lampunpidin. MASTER LEDbulb -lamppuja voidaan käyttää useimpien markkinoilla olevien nousevaa aaltoa leikkaavien himmentimien kanssa, mikä entisestään lisää niiden energiansäästöä.

CorePro LEDbulb

CorePro LEDbulb

CorePro LEDbulb -ledilamput sopivat E27-lampunpitimillä varustettuihin valaisimiin ja ne on suunniteltu korvaamaan hehku- ja halogeenilamput. Ne säästävät erittäin paljon energiaa ja minimoivat ylläpitokustannukset.

CorePro LEDcapsule LV

CorePro LEDcapsule LV

CorePro LEDcapsule -lamput ovat ihanteellisia kohde- ja korostusvalaistukseen koteihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin. Ne säästävät erittäin paljon energiaa ja pienentävät ylläpitokustannuksia valon laadusta tinkimättä. CorePro LEDcapsule -lamput sopivat G4-lampunpitimillä varustettuihin valaisimiin ja ne soveltuvat G4-kantaisten halogeenilamppujen tilalle.

CorePro LEDspot LV

CorePro LEDspot LV

CorePro LEDspot LV -lamput sopivat täydellisesti kohdevalaistukseen ja ne tuottavat lämmintä halogeenilampun kaltaista valoa. Ne sopivat useimpiin GU5.3 -lampunpitimillä varustettuihin valaisimiin ja ne on suunniteltu korvaamaan kohdevalaistukseen tarkoitetut halogeeni- ja hehkulamput. CorePro LEDspot LV -lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja minimoivat ylläpitokustannukset.

MASTER LEDluster

MASTER LEDluster

MASTER LEDluster -lamput ovat muotoiltu hehkulamppujen kaltaisiksi ja ne tuottavat samanlaisen kauniin ja lämpimän valoefektin. Ne ovat ihanteellisia yleis- ja korostusvalaistukseen hotelli- ja ravintola-alalle sekä kotikäyttöön. Kirkaskupuiset lamput sopivat erinomaisesti kattokruunuihin, seinälampetteihin tai nykyaikaisiin valaisimiin – kaikkiin E14- ja E27-kantaisille lampuille suunniteltuihin valaisimiin. Kattokruunuvalmistajilta saadun palautteen perusteella lamput on suunniteltu lisäämään valaisimien esteettistä vetovoimaa, olipa valaisin sitten päällä tai sammuksissa. Lamppujen kuvut ovat klassisen muotoisia, ja ainutlaatuinen linssien muotoilu on huomiota herättävä. Lamput tuottavat kauniisti säkenöivää lämmintä valoa, jonka avulla voidaan säästää huomattavasti energiaa ja samalla pienentää ylläpitokustannuksia.

MASTER LEDspot PAR

MASTER LEDspot PAR

Uuden sukupolven MASTER LEDspot PAR -lamput on suunniteltu kestämään. Ne tuottavat lämpimän valkoisen valokeilan, minkä vuoksi ne ovat ihanteellisia yleis- ja kohdevalaistukseen hotelli- ja ravintola-alalle. Valikoimassa on himmennettäviä ja ei-himmennettäviä versioita. Lamput sopivat erityisesti julkisiin tiloihin, kuten auloihin, käytäviin ja portaikkoihin, joissa valot ovat aina päällä. MASTER LEDspot PAR -lamput sopivat valaisimiin, joissa on E27-lampunpidin ja ne korvaavat halogeeni- ja hehkulamput. Lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja pienentävät ylläpitokustannuksia, tinkimättä kuitenkaan valon kirkkaudesta. PAR 38 -lampun ulkovalaisinversiota (OD) voidaan käyttää IP65-luokan valaisimissa, ja se on yksi harvoista energiansäästövaihtoehdoista hehkulamppuihin perustuville PAR 38 -ulkovalaisimille. Himmennettävä PAR 20 on täydellinen vaihtoehto kohdevalaistuksessa käytettäville hehkulampuille.

CorePro LEDcandle

CorePro LEDcandle

Mattalasilla varustettu CorePro LEDcandle on suunniteltu korvaamaan hehkulamput. Se sopii E14-lampunpitimillä varustettuihin valaisimiin ja on ihanteellinen etenkin kattokruunuihin. CorePro LEDcandle -lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja minimoivat ylläpitokustannukset.

CorePro LEDluster

CorePro LEDluster

Mattalasilla varustettu CorePro LEDluster on suunniteltu korvaavaksi lampuksi hehkulamppujen tilalle. Se sopii E27- ja E14-lampunpitimillä varustettuihin valaisimiin ja on ihanteellinen etenkin kattokruunuihin. CorePro LEDluster -lamput säästävät erittäin paljon energiaa ja minimoivat ylläpitokustannukset.

Videot

 

Vaikka asioita voi kuvailla hyvin sanojen avulla, joskus omin silmin näkeminen toimii paremmin.

 

Tutustu videoihimme, joissa on paljon inspiroivia ideoita ja hyödyllisiä tietoja. Vai haluatko nähdä tuotteen esittelyn? Tai omaa projektiasi muistuttavan Case Studyn? Tai ehkäpä vain kaikkea mielenkiintoista, mitä valolla voi tehdä? Jos pidät näkemästäsi erityisen paljon, voit tilata YouTube-kanavamme.

 

Näytä kaikki videot

Energiatehokas ledilamppu  - Video
Philips AirFlux Technology - Video
Master LED bulb DimTone | LED-lamppu - tunnelmallinen valaistus - Video
Philips MASTER LED InstantFit | LED-loisteputki helppo ja turvallinen asentaa - video
LED-loisteputki elektronisella liitäntälaitteella, Gas Natural Espanja - Video
LED-valaistushanke Ranskan metrossa - Video

ErP valokeilassa

Katso, mihin halogeenilamppuihin ErP-lainsäädäntö vaikuttaa syksyllä 2016 ja mitä ledilamppuja Philips tarjoaa tilalle.


Syyskuussa 2016 verkkojännitteisten kohdehalogeenilamppujen valmistus ja tuonti jälleenmyyntiä varten kielletään EU:ssa. Varmista, että korvaat halogeenit Philipsin ledi-lampuilla.
ErP valokeilassa

Välittömästi tehokas,
välittömästi kestävä

 

MASTER LEDtube InstantFit on maailman ensimmäinen LED-valoputki, joka ei edellytä uudelleenjohdotuksia. Se on yhteensopiva lineaarisen loisteputkivalaistuksen HF-valaisimien ja virtalähteiden kanssa.

 

Näytä LED-loisteputki -mallisto