Pienet OLED-paneelit,
valtavat mahdollisuudet

Lumiblade OLED -paneelit

Philipsin OLED-valaistusta hyödyntävä veistos

Haluatko luoda valaistuksen avulla jotain ainutlaatuista? Tutustu orgaaniseen ledivalaistukseen – tulevaisuuden tekniikkaan, joka on ulottuvillasi jo tänään. Vaikka innovatiiviset paneelit ovat ohuita – vain 0,7 mm – ne valaisevat niin laadukkaasti, etteivät muut valonlähteet pysty samaan.

 

OLED-paneelit voidaan sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin. Tämän modulaarisen rakenteen ansiosta voit luoda monipuolisesti erilaisia valaistuja pintoja.

Päästä luovuutesi irti

 

OLED Lumiblade -paneelit antavat luovien alojen ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille uusia mahdollisuuksia. Koska paneelit ovat litteitä, niillä voidaan valaista tasaisesti laajoja tiloja myös silloin, kun tiloissa on kaltevia pintoja. Perinteisillä ledeillä ja lampuilla tämä ei ole mahdollista.

 

Koko OLED-paneelin pinta valaisee heti sytyttämisen jälkeen miellyttävästi ja häikäisemättä. Lisäksi valo on laadultaan parempaa kuin mihin muut valonlähteet ja järjestelmät pystyvät.

Philipsin orgaanista valaistusta käyttävä interaktiivinen seinä

Philips Lumiblade OLED Panel Brite FL300

 

Voit nyt integroida tehokkaan ja lämpimän valon lähes mihin tahansa. Brite FL300 on yksi maailman kirkkaimmista kaupallisista OLED-paneeleista, joka tuottaa 300 lumenia 144 cm2:llä. Philips käyttää neljää tällaista paneelia ensimmäisessä katosta ripustettavassa OLED-valaisimessa. Tämä ThinAir-niminen valaisin on jo markkinoilla.

 

Lisätietoja

Philips Lumiblade OLED Panel Brite FL300

Philips LivingSculpture -3D-moduulijärjestelmä

Valaistusasennuksen suunnittelu on erityisen haastavaa, kun suunnitelmassa ei käytetä vain yhtä tasoa vaan valolla rajataan myös vapaata tilaa. Tähän saakka tällaisten projektien onnistuminen on edellyttänyt erittäin huolellista suunnittelua ja valtavaa teknistä taitoa.

Christopher Bauderin ja WHITEvoidin suunnitteleman LivingSculpture-3D-moduulijärjestelmän avulla Philips Lumiblade on luonut järjestelmän, jossa käyttäjä voi keskittyä yhteen asiaan: suunnitteluun.

 

Lisätietoja

Interaktiivinen Philips LivingShapes -seinä – aidosti inspiroiva installaatio

Hämmästytä ja viihdytä vieraitasi interaktiivisella OLED-seinällä, joka antaa sinun leikitellä valolla.

 

Tämä futuristinen valaisin näyttää ensin luovan kauniita valotehosteita sattumanvaraisesti. Pian käy kuitenkin ilmi, että seinä reagoi lähellä oleviin ihmisiin. Piilotettu peili ja mikrofoni havaitsevat äänen ja liikkeen, joita OLED-paneelit toistavat. Tällä tavoin ihmiset heijastuvat seinässä elävinä valohahmoina.

 

Lisätietoja

Jason Bruges Studion suunnittelema Mimosa-asennus näyttää, mitä kaikkea Philipsin Lumiblade OLED (orgaaninen LED) -paneeleilla voi tehdä
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website