Uudenlainen

katto

OneSpace-valokatto

 

Tavoitteena selkeät, minimalistiset visiot. Philips OneSpace on mittojen mukaan tehty valokattopaneeli, joka poistaa perinteisiin kattoihin liittyvät rajoitukset. Voit muuntaa minkä tahansa sisätilan yhdenmukaiseksi, kauniisti ja tasaisesti valaistuksi tilaksi.

Philips OneSpace -valokatto video

Mikä OneSpace on?

 

OneSpace yhdistää huippuluokan valaistuksen ja akustiikan tyylikkääksi valaisimeksi. Helposti asennettava kattopaneeli:

 

  • antaa virkistävää valoa piilotettujen ledien ansiosta, jotka levittävät valon tasaisesti paneelin pinnalle
  • parantaa tilan akustiikkaa ääntä vaimentavilla materiaaleilla
  • luo minimalistisen ja modernin vaikutelman erittäin ohuen reunan, näkymättömän valonlähteen ja tasaisen, päivänvaloa muistuttavan valon ansiosta
  • integroituu huomaamattomasti kattoon ja rakennuksen hallintajärjestelmään monipuolisten asennusvaihtoehtojen ansiosta
  • ylittää alan turvallisuusstandardit, sillä valmistuksessa on käytetty syttymättömiä materiaaleja ja asennusjärjestelmä kestää viisinkertaisesti paneelin painon
  • toimitetaan tilatussa koossa, joka voi olla jopa 10 m x 3 m.
Lähikuva Luminous Onespacesta

Mitä apua OneSpacesta on?

 

Julkiset tilat ja lentokentät voivat aiheuttaa stressiä. Voit rauhoittaa ihmisiä puhtaalla, hillityllä valolla, joka luo levollisen, ulkoilmamaisen tunnelman. Voit tukea lähtöselvityksen henkilökunnan toimintaa parantamalla heidän näkyvyyttään ja luomalla matkustajia rentouttavan ilmapiirin. Voit lievittää henkistä väsymystä ääntä vaimentavilla paneeleilla, jotka vähentävät häiritseviä taustaääniä.

 

Lippulaivamyymälät ja ostoskeskukset voivat tehdä vaikutuksen tyylikästä OneSpacea hyödyntävällä sisustuksella. Rauhallinen tunnelma auttaa asiakkaita rentoutumaan heidän tutustuessaan myymälän valikoimaan, joten he viihtyvät myymälässä pidempään. Asiakkaat tuntevat olonsa kotoisaksi pehmeän akustiikan ja minimalististen kattopaneelien ansiosta.

 

Autojen näyttelytilat ja museot ovat paikkoja, joissa kävijät haluavat viettää aikaa voidakseen omaksua kokemansa. Voit hemmotella heitä visuaalisesti laadukkaalla, häikäisemättömällä valaistuksella, joka näyttää esineet parhaassa valossa värejä ja pintarakennetta korostaen. Voit luoda kiireettömän, hiljaisen tunnelman kaikuja vaimentavilla kattopaneeleilla.

 

Oleskelutilat ja aulat muuttuvat OneSpacen avulla levollisiksi seurustelutiloiksi. Valoisassa ja kutsuvassa ilmapiirissä on miellyttävää istua ja keskustella. Parantunut akustiikka ja tasainen valaistus auttavat keskittymään pidempään väsymättä.

 

Kokous- ja vastaanottotilat luovat oikeanlaisen vaikutelman OneSpacen tyylikkään ulkoasun ansiosta. Selkeä valaistus muistuttaa päivänvaloa, mikä auttaa keskustelemaan pidempään ilman, että silmät väsyvät ja vireystaso laskee.

Luonnos autojen näyttelytilasta, jossa on käytössä Luminous OneSpace  -valokatto – yksi monista Luminous Onespace -vaihtoehdoista
Luonnos luminous OneSpace -valokatosta myymälätilassa 

Tilaa
uutiskirjeemme

 

Tilaa

Ota yhteyttä