Lisää brändejä

LED-valoputket

Kirkkaat ja helposti asennettavat LED-valoputket, jotka kestävät ja kestävät  

Yksinkertaisuus ja huippuluokan tehokkuus tekevät Philipsin LED-valoputkista nopeimman ja helpoimman tavan päivittää valaisinasennukset LED-tekniikkaan. LED-valoputket tarjoavat välittömät energiansäästöt sekä pitkän ja luotettavan käyttöiän.

Philipsin LED-valoputkien valikoima kattaa suuren määrän käyttökohteita. Valikoiman uusin tulokas on MASTER LEDtube T8 Ultra Efficiency, jonka valotehokkuus, jopa 172 lm/W, on luokkansa paras. Lisäksi MASTER LEDtube T5 -valikoima tarjoaa nyt uusia vaihtoehtoja entistä monipuolisempiin käyttökohteisiin. Uuden sukupolven CorePro LEDtube T8 -valoputkissa on lyhyempi alumiinipäätysuojus, ja niiden tehokkuutta on parannettu.
Vaivaton LED-valoputki perinteisten T5-loistelamppujen tilalle

Pienennä alasvalaistuksen kustannuksia
LED PL-C -lampuilla

 

Philips CorePro LED PLC on oikea ratkaisu alasvalojen päivittämiseen useissa eri yleisvalaistuskohteissa. LED-lamppu vastaa kooltaan perinteisiä lamppuja. Käyttöiän aikana, joka on kaksi kertaa pidempi kuin tavallisilla pistokantaloistelampuilla, energiansäästö muodostuu merkittäväksi. Samalla kertaa voidaan siis päivittää valaistus parempaan ja pienentää kustannuksia.

 

valoputkikaavio

Valitse oikea LED-valoputki
käyttötarkoituksen mukaan

 

Asiakkaiden valaistusvaatimukset poikkeavat toisistaan. Tarvitseva he sitten parhaan energiatehokkuuden tai suurimman mahdollisen valotason, oikean LED-valoputken löytäminen on helppoa.

Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelot

InstantFit HF LED-valoputkemme sopivat olemassaoleviin valaisimiin. Niitä voi käyttää nykyisten elektronisten liitäntälaitteiden kanssa. Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelot päivitetään säännöllisesti.
Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelo HF LED-valoputkille

LED-valoputkien tuoteperheet

T5-verkkojännite

T5-verkkojännite

Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Yksinkertaista käyttää! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

CorePro LED tube Universal T8

CorePro LED tube Universal T8

Uusi Philips CorePro LED tube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Sinun ei enää tarvitse kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Philips CorePro LED tube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips CorePro LED tube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan säästää energiaa ja pienentää investointia.

MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8 on helppo tapa päivittää yhdistettyyn valaistusjärjestelmään. Se voidaan integroida langattomasti 2,4 GHz:n silmuverkkotekniikan avulla erilaisiin hallintalaitteisiin, kuten tunnistimeen ja kytkimeen. Näin säästetään vieläkin enemmän energiaa ja parannetaan tilan joustavuutta. MasterConnect-tekniikka varmistaa, että lamput tuottavat vähintään 50 % enemmän energiaa himmennyksen, läsnäolotunnistuksen ja/tai päivänvalon keräämisen ansiosta.

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 integroi LED-valonlähteen perinteiseen loistelampun muotoon. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on korkeat valaistusvaatimukset ja jotka haluavat maksimoida lisäarvon käyttöiän aikana.Investoinnin takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja omistamisen kokonaiskustannukset edullisiksi energiansäästöjen ja pitkän käyttöiän ansiosta.

MASTER LEDtube EM/Mains

MASTER LEDtube EM/Mains

Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Niiden ainutlaatuinen rakenne luo yhtenäisen ulkoasun, jota on vaikea erottaa perinteisestä loistelampusta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube on suunniteltu korvaamaan T8-loistelamput. Lampun tuottama luonnollinen ja energiatehokas valo sopii erityisesti yleisvalaistukseen.

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF on edullinen lediratkaisu,joka sopii korvaamaan T8-loistelamput. Se tarjoaa luonnollisen valon, joka sopii yleisvalaistuskäyttöönsekä välitöntä energiansäästöä, joten se on ympäristöä säästävä ratkaisu.

MASTER LEDtube Universal T8

MASTER LEDtube Universal T8

Uusi Philips MASTER LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia!Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

MASTER LEDtube InstantFit HF

MASTER LEDtube InstantFit HF

Philips MASTER LEDtube on perinteisen loistelampun muotoinen ledivalonlähde, joka on ihanteellinen yleisvalaistukseen. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Se on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan korkealaatuista valoa, pitkä elinikä ja alhaiset elinkaarikustannukset.

Case Studyt