LED-valoputki -

välittömästi tehokas,

välittömästi kestävä

Katso, mikä kaikkea MASTER LED InstantFit- valoputkella voi tehdä

Philips LED-valoputki korvaa nopeasti perinteisen loistelampun pitkäikäisyytensä ansiosta – ja kaikkein nopeimmin tämän tekee Philips MASTER InstantFit LED-valoputki. Markkinoiden johtavien lediasiantuntijoiden suunnittelema MASTER InstantFit LED-valoputki yhdistää ledivalonlähteen ja perinteisen loistelampun muodon, joka on nopea, helppo ja turvallinen asentaa. Ei vaihdettavia johtoja tai liitäntälaitteita: InstantFit on käyttövalmis ratkaisu, joka toimii korkeataajuuksisen elektronisen liitäntälaitteen kanssa. InstantFit –putken voi asentaa nykyisten loistelamppujen tilalle. Koska LED-putkivalikoima on laaja, voit luvata asiakkaille pitkäkestoisia, jopa 50 prosentin energiansäästöjä – välittömästi.
Philips MASTER LED InstantFit | LED-valoputki helppo ja turvallinen asentaa - video
tube scheme

Valitse oikea putki
heti ensimmäisellä kerralla 

 

Asiakkaillasi on hyvin erilaisia vaatimuksia valaistuksen suhteen. Riippumatta siitä, haluavatko he parhaan energiansäästön vai suurimman valotason, oikean LED-valoputken löytäminen on helppoa. 

LED-valoputki Tuoteperheet

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 integroi LED-valonlähteen perinteiseen loistelampun muotoon. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on korkeat valaistusvaatimukset ja jotka haluavat maksimoida lisäarvon käyttöiän aikana.Investoinnin takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja omistamisen kokonaiskustannukset edullisiksi energiansäästöjen ja pitkän käyttöiän ansiosta.

CorePro LED PLL

CorePro LED PLL

Philips CorePro LED PLL on oikea ratkaisu yleisvaloina käytettävien alasvalojen ja valaisimien päivittämiseen. LED-valonlähde vastaa kooltaan perinteisiä pistokantaloistelamppuja. Energiaa kuluu käyttöiän aikana puolet vähemmän kuin tavallista loistelamppua käytettäessä.

MASTER LEDtube EM/Mains

MASTER LEDtube EM/Mains

Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Niiden ainutlaatuinen rakenne luo yhtenäisen ulkoasun, jota on vaikea erottaa perinteisestä loistelampusta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

CorePro LED PLC

CorePro LED PLC

Philips CorePro LED PLC -lampussa yhdistyy LED-tekniikka perinteisen pistokantaloistelampun muotoiluun. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi lampuksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja on ympäristöystävällinen.

MASTER LEDtube Universal T8

MASTER LEDtube Universal T8

Uusi Philips MASTER LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia!Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube on suunniteltu korvaamaan T8-loistelamput. Lampun tuottama luonnollinen ja energiatehokas valo sopii erityisesti yleisvalaistukseen.

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF on edullinen lediratkaisu,joka sopii korvaamaan T8-loistelamput. Se tarjoaa luonnollisen valon, joka sopii yleisvalaistuskäyttöönsekä välitöntä energiansäästöä, joten se on ympäristöä säästävä ratkaisu.

Videot

Vaikka asioita voi kuvailla hyvin sanojen avulla, joskus omin silmin näkeminen toimii paremmin.

 

Tutustu videoihimme, joissa on paljon inspiroivia ideoita ja hyödyllisiä tietoja. Vai haluatko nähdä tuotteen esittelyn? Tai omaa projektiasi muistuttavan Case Studyn? Tai ehkäpä vain kaikkea mielenkiintoista, mitä valolla voi tehdä? Jos pidät näkemästäsi erityisen paljon, voit tilata YouTube-kanavamme.

 

Näytä kaikki videot

Philips MASTER LED InstantFit | LED-valoputki helppo ja turvallinen asentaa - Video
Philips AirFlux Technology - Video
Master LED bulb DimTone | LED-lamppu - tunnelmallinen valaistus - Video
Master LED candle Diamond Spark | kynttilälamppu - Video
Master LED bulb Clear 6-40W | tyylikäs kirkas ledilamppu - Video
LED-loisteputki elektronisella liitäntälaitteella, Gas Natural Espanja - Video
LED-valaistushanke Ranskan metrossa - Video

Laske säästöt, joita saat MASTER LED-valoputkilla

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjettiin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

Laatu, arvo ja käyttöaika

 

Kaikki samassa paketissa – uuden valikoiman MASTER LEDspot Value -lamput

 

Lataa esite

Case Studyt