LED-valoputki -

välittömästi tehokas,

välittömästi kestävä

Katso, mikä kaikkea MASTER LED InstantFit- valoputkella voi tehdä

LED-valoputki korvaa nopeasti perinteisen loistelampun pitkäikäisyytensä ansiosta – ja kaikkein nopeimmin tämän tekee Philips MASTER InstantFit LED-valoputki. Markkinoiden johtavien lediasiantuntijoiden suunnittelema MASTER InstantFit LED-valoputki yhdistää ledivalonlähteen ja perinteisen loistelampun muodon, joka on nopea, helppo ja turvallinen asentaa. Ei vaihdettavia johtoja tai liitäntälaitteita: InstantFit on käyttövalmis ratkaisu, joka toimii korkeataajuuksisen elektronisen liitäntälaitteen kanssa. InstantFit –putken voi asentaa nykyisten loistelamppujen tilalle. Koska LED-putkivalikoima on laaja, voit luvata asiakkaille pitkäkestoisia, jopa 50 prosentin energiansäästöjä – välittömästi.
Philips MASTER LED InstantFit -LED-valoputket, video

Malliston tuoteperheet

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF on edullinen lediratkaisu,joka sopii korvaamaan T8-loistelamput. Se tarjoaa luonnollisen valon, joka sopii yleisvalaistuskäyttöönsekä välitöntä energiansäästöä, joten se on ympäristöä säästävä ratkaisu.

CorePro LED PLC

CorePro LED PLC

Philips CorePro LED PLC -lampussa yhdistyy LED-tekniikka perinteisen pistokantaloistelampun muotoiluun. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi lampuksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja on ympäristöystävällinen.

MASTER LEDtube EM/Mains

MASTER LEDtube EM/Mains

Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Niiden ainutlaatuinen rakenne luo yhtenäisen ulkoasun, jota on vaikea erottaa perinteisestä loistelampusta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

MASTER LEDtube InstantFit HF

MASTER LEDtube InstantFit HF

Philips MASTER LEDtube on perinteisen loistelampun muotoinen ledivalonlähde, joka on ihanteellinen yleisvalaistukseen. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Se on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan korkealaatuista valoa, pitkä elinikä ja alhaiset elinkaarikustannukset.

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube on suunniteltu korvaamaan T8-loistelamput. Lampun tuottama luonnollinen ja energiatehokas valo sopii erityisesti yleisvalaistukseen.

Videot

   

Vaikka asioita voi kuvailla hyvin sanojen avulla, joskus omin silmin näkeminen toimii paremmin.

 

Tutustu videoihimme, joissa on paljon inspiroivia ideoita ja hyödyllisiä tietoja. Vai haluatko nähdä tuotteen esittelyn? Tai omaa projektiasi muistuttavan Case Studyn? Tai ehkäpä vain kaikkea mielenkiintoista, mitä valolla voi tehdä? Jos pidät näkemästäsi erityisen paljon, voit tilata YouTube-kanavamme.

 

Näytä kaikki videot

Laske säästöt,

joita saat MASTER LED-valoputkilla

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjettiin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

Laatu, arvo ja käyttöaika

 

Kaikki samassa paketissa – uuden valikoiman MASTER LEDspot Value -lamput

 

Lataa esite

Case Studyt

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website