Philips Lighting:
Valaistus on muutakin kuin valaisemista

Tietoja meistä

Philips on ollut valaistuksen eturintamassa yli 125 vuotta. Olimme ensimmäisten joukossa kehittämässä sähkövaloa ja LED-tekniikkaa, ja nyt olemme tiennäyttäjä älykkäissä valaistusjärjestelmissä. Koska ymmärrämme syvällisesti, että valaistuksella on myönteinen vaikutus ihmisiin, pystymme kehittämään innovaatioita, jotka tuovat asiakkaille uutta liiketoiminnallista arvoa. Meillä on monipuolinen valikoima valaistusvaihtoehtoja, jotka saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvalliseksi, keskittyneeksi, virkistyneeksi ja virittyneeksi.

 

Philips Lighting on johtava älykkäiden valaistusjärjestelmien ja –palveluiden kehittäjä. Esineiden internetiä hyödyntämällä voimme tuoda uusia ulottuvuuksia rakennuksiin, kaupunkiympäristöihin ja koteihin. Energiatehokkuus paranee ja työympäristöjä hallitaan entistä ympäristöystävällisemmin keinoin. Kaupungit ovat entistä turvallisempia ja reagoivat herkemmin kaupunkilaisten tarpeisiin. Edesautamme parantumista ja edistämme hyvinvointia. Ja luomme koteihin aivan uudenlaisia kokemuksia.

 

Niinpä valo ei olekaan enää vain valaisemista – olemme vaikuttaneet myönteisesti siihen, miten toimitaan ja miten ihmiset elävät.

 

Katso, miten Philips Lightingin ansiosta valo ei ole enää pelkkää valaisemista

Valaistuksen eturintamassa yli 125 vuotta

Kuluttajille
 

Älykäs valaistus on paljon muutakin kuin pelkkää valaisemista. Kun valaistus on osa esineiden internetiä, se toimii älykkäästi. Sen avulla kodistasi tulee entistä turvallisempi, miellyttävämpi ja arkirutiinien mukaan räätälöity, joten tärkeät hetket ovat entistäkin ikimuistettavimpia.
Toista video

Ammattilaisille
 

Nykyisillä valaistusjärjestelmillä voidaan tehdä valaisemisen lisäksi paljon muutakin. Koska valaistusjärjestelmiä pitkin voidaan siirtää monenlaista tietoa, järjestelmät ovat osa esineiden internetiä. Yhdistämällä esineitä valaistusinfrastruktuurin kautta ne muuttavat älykkäiksi ja entistäkin hyödyllisemmiksi. Kaupungit ovat entistä turvallisempia ja reagoivat herkemmin kaupunkilaisten tarpeisiin. Energiatehokkuus paranee, ja rakennuksia voidaan hallita entistä ympäristöystävällisemmin keinoin. Kaupoissa kiertäminen on aiempaa kiehtovampaa. Ja koska valaistusta on kaikkialla ympärillämme, käytössä on rajoittamattomasti mahdollisuuksia parantaa työskentelytapojemme ja elämäntapaamme.

Sijoittajille
 

Yrityksen hallintaa, liiketoimintaperiaatteita ja kestävää kehitystä koskevat käytännöt on määritetty selkeästi siten, että ne takaavat rehellisyyden ja läpinäkyvyyden toiminnoissamme ja suhteessa sidosryhmiimme.

Lue, kuinka älykkäät valaistusjärjestelmät hyödyttävät asiakkaitamme

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus

Älykkäässä liiketoiminnassa ei ole kyse vain voitosta vaan on oltava myös ympäristöystävällinen ja vastuullinen. Kyse on tämän hetken vaatimusten ja tulevaisuuden tarpeiden tasapainottamisesta.

 

Kestävän kehityksen ohjelmamme ovat osoitus tästä ajattelutavasta, sillä niiden avulla pyrimme vähentämään yrityksemme ympäristövaikutusta sekä parantamaan ihmisten elämää – niin omassa organisaatiossamme kuin yrityksen ulkopuolellakin.

Philips Valaistus ja kestävä kehitys

Liity joukkoomme

Philips Lighting tunnetaan innovatiivista tuotteista, joiden käytöstä on ollut hyötyä miljoonille ihmisille. Olemme ylpeitä luomistamme uraauurtavista tuotteista ja tekniikoista, jotka muuttavat elinympäristöämme.

 

Kutsumme sinut mukaan tälle mullistavalle matkalle auttamaan meitä vaikuttamaan jatkossakin ihmisten elämään.

Philips Valaistus Liity seuraamme